"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, January 09, 2009

Dua Aktivis PAS Gopeng masuk hospital - malaysiakini

Reactions: 
Ketua Kampung Simpang Pulai, Abu Bakar atau nama mesranya Bob yang terlibat dengan kemalangan semasa dalam perjalanan ke Terengganu melalui jalan Simpang Pulai - Gua Musang kini masih terlantar tanpa sedar dalam ward 3B, Hospital Besar Raja Permaisuri Tuanku Bainun, Ipoh.

Menurut YDP Kawasan Gopeng Tn Hj Rahim yang pergi meniarahinya tengahari tadi, keadaan BOB tidak begitu baik sebab ada jangkitan kuman dalm paru dan dia tidak sedar diri.

Sewaktu saya kesana lewat petang tadi, YB Chan Ming Kai bersama pembantunya telah turut kelihatan disitu. Keadaan BOB masih tidak berubah.Kepada mana-mana sahabat yang mengenalinya harap dapat meniarahinya disitu (katil no. 5)

Turut berada diward yang sama ialah Abang Majid, yang juga merupakan seorang aktibis PAS Gopeng. Beliau masih tidak sedar sejak seminggu lalu dimasukan kesitu.

-ALHUSSEYN

No comments: