"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, April 13, 2009

Blog Speaker DUN Perak - malaysiakini

Reactions: 
Dekat sini aku nak war-warkan sebuah blog baru yang baru saja diwujudkan pada 10hb. April,2009. untuk pengetahuan korang, tuan punya blog ni ialah Speaker DUN Perak YB Sivakumar. jom jenguk kesana. hangpa klik gambar dekat atas untuk akses ke blog YB Sivakumar ataupun klik dekat [sini] atau pergi dekat link ni - http://speakforperak.blogspot.com/.

6 comments:

TBO said...

salam

TQ kami di TBO (www.telokbakong.com) dah letak link sebelum tuan war-warkan, apa pun terima kasih. Moga PR terus kukuh dan perkasa.

PUTRAKENCANA said...

Jilatlah punggung speker tu

Tulang Besi said...

assalamualaikum,

Bang, saya TUlang Besi. Blog saya www.malaysiawaves.com

Masa kempen ari tu saya keseorangan buat kerja.

BOleh tak saya join group abang sekali dgn group matsamankati?

Kalau nak contact saya email saya cabearth4@yahoo.ca

SAya berminat nak jadi penyumbang pada usaha2 abang semua.

pengliporlari said...

putrakencana pun boleh jilat dan isap pungkoq MB hitam hangpa tu...ape salahnye..

TBO said...

putrakencana

komen mu tak melambangkan nama yg bagus, dah kalah tu dok diam je lah

Anonymous said...

Steady ahh YB!!!