"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, April 19, 2009

TV3quaterhalfsix: Loud vs Silent - malaysiakini

Reactions: 
Mangsa terbukti sedang tidur... gambar diambil secara curi tanpa pengetahuan tuan punya diri... TV3suku kecoh bagai nak rak... sampai hari ni tak abis lagi cerita... gambar half naked digambarkan seolah-olah naked... aku ingat kes ni sampai PRU-13 pun tak kan abis...

Dekat bawah ni pulak "mangsa" sedang "lena" tapi mata tak tutup, sempat lagi tersenyum... mungkin sedang bermimpi yang indah-indah... pakaian errr... erm... ni pakaian jenis apa ya? kemban... ish... ni mimpi ke apa ni..? eh... nape yang ni TV3suku tak kecoh langsung..?

Mana Khir Toyo? boifren Zakiah tak de hantar gambar ni dekat media perdana kot... ai... pelik... 

Kalau korang nak visual yang lagi best... korang meniarap atas lantai, pas tu korang skodeng... kalau nasib baik... hahaha...

*aku macam "ter"nampak TuNGOKlangit dok meniarap la... hahaha...!!!

47 comments:

mahajibultuya said...

mak oi ketiak ..tak cukur habis ke?..spekulasi kuat mengatakan memang ada gambar zakiah anas bogel..tak tahu betul ke tak..kalau ada mungkin TuNGOKlangit..tgh request nak tgk kot..hahaha..

Phatty^brew6 said...

Click for anti-Najib pop arT stylezz!
Check us out!

Ah, nice expose!
Man, ur damn too coool

Parpu Kari said...

Please read the truth about situation in Perak here, this story is from the Perak officials!

http://parpukari.blogspot.com/2009/04/perak-truth.html

Pas Gila said...

kau tak tengok part cipap dia bang, siap ada tindik lagi....

padayappa said...

to parpukari.

"APA LAGI KAMU MAHU CAKAP WAHAI PARTI ERDOGAN PAS? KAMU SEKARANG INI TELAH DENGAN SECARA TERANG-TERANG MENYOKONG KOMUNISME!"

"PAS BUKAN PARTI ISLAM LAGI! NYAH KAU DARI BUMI PERAK MELAYU ISLAM YANG MENYOKONG KOMUNIS! KESABARAN KAMI RAKYAT PERAK PUN ADA HADNYA!"

di atas ni adalah petikan dari blog ko.

Ape yg aku tau,komunisme adalah satu ideologi. Soklan aku ialah bilakah PAS mendokong ideologi komunisme? cuba bawak mai bukti sket.

ko cakap PAS bukan parti Islam lagi ye? Jadi ko nak cakap semua orang PAS ni kafir la ye? cube jawab sket. ape hak ko nk mengkafirkan org lain? Islam sgt ke ko tu?

Anonymous said...

udah namenye tv3 suku......

Kumbang said...

Salam bro,
Half naked?
kalau half naked kenapa Eli report polis?

Anonymous said...

Hoi Pas Gilaa,, Siapa suruh hang tengok kemaluan dia? Berdosa tu... Lihat kemaluan sendiri dan isteri pun ada hukumnya di sisi ISLAM.

abgBro said...

uitt repot polis pasai pic dia dah di super impose kan ler..dan polis pun dh sahkan super impose..alahaii

Anonymous said...

Jiwaku dah tak keruan bila melihat keadaan Zakiah begini.

hehehe..

Anonymous said...

Bezanya diantara org Islam dan org bukan Islam bile timbul gambar2 seperti ini;

1. Eli buat laporan polis tapi Zakiah tak pun. Due2 mungkin malu tapi Eli sanggup hadapi risikonye.

2. Eli berani menyatakan yang benar dan die mengaku. Tapi si Zakiah ni...sampai skrg takde komen ape2 atau mengaku ape2.

Tapi ade satu persamaan ttg mereke berdue...due2nye half naked! Perkare paling memalukan tp Zakiah yg paling malu sekali.

Sayangnye....Zakiah adelah org Islam tp Eli tidak. Adelah perkare yg memalukan bile org bkn Islam akan memperbodohkan org Islam hanye krn gambar2 sebegini.

Aku takle sokong Eli atau Zakiah tp aku cume buat perbandingan saje. Dan terus terang aku cakap, aku memang malu sangat dgn si Zakiah sbb die beragame Islam, sepatutnye sedar batasan dlm agame..tp ni tidak. Dan aku akan malu juge sekirenya gambar2 Eli itu diambil oleh org melayu juge krn yang buat 'taik' tu org melayu yg beragame Islam.

Kesimpulannye, Melayu skrg dah teruk. Tahap penguasaan agame kurang dan tahap 'kelucahan minda' membuak-buak..itula org melayu skrg. (tp bkn semue Melayu mcm tu)

indraputra80 said...

Betul ker itu gambar Zakiah????

Jangan buat malu saudara mara kekawan die kat Bagan Serai.

Harap harap edak ler ye!!!

MELAYU MMG MEMALUKAN said...

MELAYU!!!

PAGI LAYU...

PETANG LAYU ...

MALAM LAGI LAYU ...

PROSES MELAYU!!!

MELAYU MMG MEMALUKAN said...

MELAYU!!!

PAGI LAYU...

PETANG LAYU ...

MALAM LAGI LAYU ...

PROSES MELAYU!!!

pengliporlari said...

woit!bagan serai slow sikit ha...janda sangap tu guna bmw 4siries WNN 999

mak lang said...

astagfirullahhal a'zim.. x sangka mak lang smpai lagu geng britau tv3suku no.. kot depa pun nk popular gak kot

indraputra80 said...

pengliporlari said...
"woit!bagan serai slow sikit ha..."

Itu le!!!!Setau teman Bg.Serai banyak melahirkan para ilmuan Agama,generasi warak,.
(perisikrakyat)tentu tau hal ni.

Tibe tibe aje wakil batu 8, ni buat hal.

Edak ler kut,ye!!!

"janda sangap tu guna bmw 4siries WNN 999"

Itu takpe rezki masing masing,

Klo mampu pakai,Tak mampu tinggai.

He!!jgn maree!!!

Anonymous said...

ekekeke, bila gambo cmni kuar, trs ckp super impose.. Ekekeke, ape, igt sng ke nk superimpose? Tgk gmba zakiah tu btl2, klu superimpose, ssh nk buat gmbr kt cermin tu.. Dia py resolution pn tkde bz.. Gmbr superimpose tkkn npk perfect walau pndai cmne pn hang buat..

Anonymous said...

aku dah skodeng...siap meniarap lagi...aku nampak bulu...BULU HIDOONG DAAA....di punya bulu hidung panjang.....

shonzu said...

Huhu, ape yang ustazah Eli buat selama ni memang betul je bagi korang. Gmbr tu mmg ar org lain yg ambik. Tapi sebelum gambar ditangkap, ape ustazah Eli buat?

Jeng..jeng..jeng.. itu kene crite jugak. Ngan sape dia bersama? Tian Chua ke? Hilmi Malek ke? Mat saleh ke?

Cmner ngan crite h/p Hilmi hilang dan dalam h/p tu ade gmbr ustazah Eli ni? Menarik gak kalu nk crite kan?

Nik Aziz pun dh boleh terima ustazah Eli, pasni boleh la ustazah buat pesta kat umah dia. Nik Aziz dh bagi green light. Boleh masukkan sekali nama Khalid Gagap dalam senarai pesta tu. Jangan sampai ade terselak lagi cukup ar....

Hehe, seronok gak Malaysia dah ade model ustazah terbaru yang bagi puak Pakatan Rakyat dia ni bertaraf maksum.

Msenja said...

aku tak rasa gamabr ni super impose.

iam_khufu said...

Yang ko keluarkan gambar macam ni buat apa. TP. Bab orang UMNO nak bising lantak diaorang la nak bising. Puak UMNO ni mana pernah senyap. Ko keluarkan gambar ni aibkan tuan punya badan je

Anonymous said...

gambar zakiah ni bukan super impose..dah kluar kat paper,tapi tau2 la.muka sure kena cover nya...bodohnya tv3.memang dasar bingai..ramai kakitangan terlibat dalam kes skandal..cnth,norfarahin jamsari,pengacara mejalah 3 tu...dan lain2 lagi...orang melayu la ni memang dasat2,terutama orang2 ameno.kat dunia bleh la korang nak cover,tapi dah mampos esok???sendiri mau ingat la.....

Anonymous said...

korang jangan lupa...kes2 cam ni yang mungkin korang dah lupa,tapi masih dipertikai....

1) kes port dickson......ziana
zain?
2) penglibatan orang2 besar dalam
kes rogol bunuh norita?
3) kes rogol remaja bawah umur kat
melaka??...
4) altantuya?????....

agak2 nya sapa yang terlibat ye???..bak kata nabil...lu fikir la sendiri...parpukari ngan tungaklangit nak komen???....

kulupSakah said...

kes saripah aini tergolek tepi jln dekat tv3suku ape cerite?

kulupSakah said...

eli tido pakai spek supaya mimpinya terang..hehe welcome back Eli..tebas ketiak tu

joepengkalan said...

wakakkaka...
tak de nye beghani tv3suku tu nak cover cerita zakiah tu..nama pun 3 suku...setiap berita yg dicover mesti la yg dapat arahan je..bukan dasar kebebasa media pun...nasib la malaysiaaaaa

Anonymous said...

Hanya gambar macam itu saja ke yang dikatakan bogel....? Khir Toyo memang celaka, gambar macam tu rupa disuruhnya orang tu letak jawatan sebagai ADUN!! Ada ke patut....?

Agaknya orang UMNO memang gila sex..

Anonymous said...

alamakk... haii.. bersih sangat kee PR nie.... konon jee ckp bersihh...
kotor jugakk......
jgnn laa tipuu rakyatt jee

Anonymous said...

Patutlah lah dia sekarang janda....
sayang urang Bagan Serai jadik begini.... kesian...
YV3suku tu kalau cerita dlm kain org lain 1/2 jam ceritanya dlm Bulettin, TAPI KALAU KENA BATANG HIDUNGNYA nak suruk2 lagi

ah,,,,,, komen jgn tak komen org TV3suku, padan moko kau

Anonymous said...

wahai sahabat sekalian,

Gelaran Yang berhormat, untuk semua adun mengambarkan hormatnya rakyat terhadap nye. Dah lah mengaku duduk serumah dengan boyfriend (tak kahwin pulak tu), dah la boyfriend org Islam, Mane Pas untuk menyatakan hukumnya dalam Islam untuk eli ngan boyfriend eli, mana pas untuk menegak hukum dan prinsip Islam. Apakah selepas PKR dapat selangor, apa yang Pas pandang hanya untuk meluluskan ceramah yang dalam ceramah itu kebanyakannya menfitnah kerana tidak membawa bukti sekali dan bercakap buruk pasal orang lain. Bagaimana pulak hal yang lain, seperti meletak ahli berkuasa Jais di semua Kelab malam, semua kedai yang menjual arak dan semua premis perjudian, hapuskan pusat-pusat maksiat, cuba untuk menyelesaikan masalah sosial, mengelak terdapat orang yang berfahaman syiah dalam pas, memperbanyakkan aktiviti Islam dan menegak hukum dan perinsip islam. Itulah yang Pas sepatutnya perjuangankan dalam PR, nak harap PKR, PKR ni sama spesis ngan UMNO.

Gabuih said...

TP.
spatutnya gamba2 mcm ni x yah la publish....ko dah malukan tuannye badan...kes dah selesai sudah arrr...yg ko pi perangat lagu watpe...kalu kita dedahkan aib org walaupun musuh kita..Allah akan buka aib kita di akhirat esok...tanya ustaz mana2..tanya madey pun dia tau..
kalu puak umno nk buka aib org biag pi depa...Allah ada...hg jgn dok ikut cara depa...ikutla undang2 yg x mcm undang2 lg...takpun ikutla kata iman yg ade lagi kat hati tu...
aku penyokong kuat PR..tapi dlm bab ni kene tegur gak bro...cuba tanya tok guru..cara ko ni betui ke idak??...toksah dok ego sgt...

Topeng Perak® Unmasked said...

Anon 8:08 - dalam kes ni 2 orang terlibat. sorang islam dan sorang lagi bukan islam.

yang kau merepek suruh PAS tegur yang bukan Islam tu apahal? dah agamaa dia tak ajau bende2 gitu nak buat macam mana?

kau tuhan agama Kristian ke yang kau sebok-sebok nak hukum orang agama kristian?

yang orang UMNO dok pertahankan Hilmi tu apahal?

seronok tengok orang Islam pedajal orang bukan Islam ye?

kau ni anti Islam ke hapa?

Ngooookkk...!!!!

Topeng Perak® Unmasked said...

Gabuih - dudlu kita dok bertahan je, sebab tu "teruk" sangat keadaan...

sekarang tak de masa untuk bertahan dah, serang habis-habisan..!

kalau tak nak aib, jangan buat benda bukan2..!

Anonymous said...

kalau diperhatikan kat gambar orang berkemban tu kan, cuba tengok kat jam dia, nampak ada persamaan ngan jam kak z. apa kata korang

tengkujoh said...

yop....memang benda sedap yop satu islam satu non islam yang pasti dua-dua 2 haram..... biase la yop tvsuku ...islam under cover hehee suku dame.. nonmuslim kena publish sbb politiking isu

Tungaklangit said...

Salam

Saya nasihatkan kepada semua pembaca janganlah terikut sifat buruk TP ni kerana menyebarkan keaiban orang adalah berdosa di sisi Allah..

TP ni pada tindakannya bukan seorang muslim yang baik sebab suka menyebar fitnah dan membuka keaiban orang lain khasnya orang islam

Jangalah kita terpedaya dengan tipu muslihatnya..

salam

Anonymous said...

dah sah bloger hipokrit letah gambar yang elok je...mana gambar yang terkangkng2 nmpak "hutan"..knon baik sgt ler eli2..yang slah tetap salah yang haram tetap haram..tp klu kena kat batang hidung sendiri yang haram bleh jd halal...

Anonymous said...

aku ada gamber puteri umno bogel...
kalau aku bg kat tv3suku,dia nak hebahkan x rasanya?
rugi x kongsi dgn rakyat malaysia yg lain...

Anonymous said...

aku jadi x leh tido tgk gamba kak z tu....alahai

bodik said...

tungaklangit....malu aku ada melayu mcm ko ni...pencacai umno bangsat. apa pendapat ko ttg gambor zakiah ni???...aku rasa dia pun sokong umno jugak. jwb jgn x jwb...bangang punya umno!!!

Anonymous said...

knp bodik bangang nk kaitkan zakian anas dgn umno,..???

adakah org umno kaitkan gmbr sex gadis bertudung dgn pas,..??

Anonymous said...

tv3 bodoh

Anonymous said...

umno sial....

Anonymous said...

ape kaitan zakiah anas dgn UMNO...

kaitannye adalah, knp citer gmbr YB eli mangkuk2 tv ni siar x ingat nyer??? tiap2 hari dok siar citer YB eli.

knp citer pasal zakiah anas tidak disiarkan dalam mangkuk2 tv ni???

sekrg ni, ape yg kita perjuangkan adalah demokrasi yang betul2 demokrasi. yg salah akan dikatakan salah, dan yg betul akan dikatakan betul!!!

inilah ape yg PR perjuangkan... harap media lebih telus dalam menympaikan maklumat. biar siapa pon mereka, kalau bt salah dedahkan mereka!!!

ini tidak bile time pemimpin UMNO bt salah media longkang ni x buat liputan!!!

media longkang ni adalah media2 yg sial haram jadah!!!

bodik said...

anon 11:52...ko tu yang bangang campur biol. x phm bahasa ke...bangang betul. zakiah anas punya gambar x d siarkan dlm tv3 bangang...kalau cerita org lain cukup cpt!!!. masalahnya zakiah dgn rela hati sambil tersenyum gambarnya d ambil berbanding dgn elly. knp lah bangang punya mangkuk jamban si anon 11:52 ni.

anon 7 pm pun blh phm. anon 7 pm...betul kata ko.anon 11:52 ni x sek. x reti bahasa.

Anonymous said...

assalamualaikum
Aib orang tak perlu dibuka
sampai begini skali
Apa yg ana buat??????????/
Anda lksanakn tak AMAR MAKRUF NAHI MUNGKAR??????????
Sape yg buka aib org d muka bumi, Allah akn buka aibnya d pdg MAHSYAR kelak
mungkin ini benar, mgkin jugab fitnah, namun tk perlulh siarkn sbgini skali...
MANA IMAN KAMU SEMUA??????????????????????