"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 13, 2011

Lagu UMNgOk: "Dulu, Kini & Selamanya" (Bongok)

Reactions: 
Lagu UMNgOk "Bersatu" Dulu...

Lagu UMNgOk "Bersatu" Kini...

Lagu UMNgOk "Bersatu" Selamanya...

UMNgOk - "Dulu, Kini & Selamanya" Bongok...

17 comments:

Perisik Laknattullah! said...

Bodoh punya blogger... fitnah saje kerja kau...

Berapa juta nik ajis byar pada kau ha!...

Bangang!

Anonymous said...

UMNgok dulu kini selamanya mengkayakan KRONI2nya....kataje tolong Melayu..tapi pandai sungguh berdrama.

Hisyam said...

Prof. Sahnon Ahmad dah kata dalam bukunya the SHIT ie "Umno ni busuk dari kepalanya sampai ke ekornya"

Memang busukpun......

Sampai ke anak cucu akupun depa akan kata ...Umno ni tetap busuk.

effendy said...

to Perisik Laknattullah!

hahah,,terasa sial,,peduli lar dier nk fitnah ker,nk ckp ape ker,ko trase ape.wakakak

I victim already found,,keep Trolling Guys..huhuh

kangkong said...

Wahhhhhh fendy,
Pandai hang cakap laknatullah...!
Aku ingat hang tak kenal Allah

Yang hang buat fitnah tu tak kenal Allah ke?
Yang hang bersekongkol menuduh Anuar tu dah tak kenal Allah lagi ke?

Porraaaaaah
Jenis Melayu Murtad macam tu la cakapnya.

Adi said...

kah..kah..kah..
Umno memang suka kemut..
Lepas kemut dia pret aja..
ha.ha..ha..

effendy said...

eh kangkong lu nk menyalak lak,,,bile masa wa wa laknat org,,lu baca balik wa punya ayat,,wa kat reply kat mamamt atas tu,lu tgk lar nama dier ape,,lain kali ckp pakai kepala lutut tu yg jd mcmni

porrah,,x pun lu mamat atas tu just tukar nama jer takut kena bahan...hahahah

Anonymous said...

shanon ahmad xder saterawan negara jika xder umno yg di caci, anak cucu dia mungkin xpkai suar dalam.. mcm gak cows orang semua

al juburi.. adalah pemantat tegara!... dna! dna! dna! dna! dna! dna! dna! dna! dna! dna! jangan banyak songeh...! jika rase anuWar tu.. benar apa nak takut bagi dna????? kebenaran mengalahkan kebatilan hahahahahaha takut!...

Aa said...

Suka sangat video yg akhir tu sangat KREATIF la. dasat lu...

Anonymous said...

kahkahkah...



50 tahun kita kena kentut!!

hahahaha

Uwang said...

Busuknya pemfitnah Umno ni macam kentot....ha..ha..ha.. pret..pret..pretttttt.....

Luth Textile said...

hahaha blog sampah

cahaya minda said...

gambar tsunami jepun

www.mindaharian.blogspot.com

Amco said...

Umno bukan saja kuat kentot tapi kuat Prettttt rakyat...kah..kah..kah

PUJANGGA said...

NI LAGU PAKATAN HARAM

'KAMI PAKATAN HARAM'
'SESAT DAN MENYESATKAN'
'KAMI BERSATU HATI'
'RELA JADI ANJING DAP'

'KAMI CINTAKAN MURSHEET'
'MURSHEET KAMI TERSANGAT BENGONG'
'KAMI JUGA CINTAKAN JUBOQ'
'SEBAB ALJUBS SERUPA MAT JENIN'

'AYOH SAHABAT2 KU'
'MARI KITA SESATKAN ORANG'
'NANTI SORGA DOK TUNGGU KITA'
'SEBAB KUNCI ADA PADA MURSHEET'

BERSATU, BERJUBOQ, JADI ANJING

'

effendy said...

3 DUMBASS VICTIM (PUJANGGA,
kangkong,
Luth Textile,) ALREADY FOUND,,hahah diarg tgh panas buntut kena bahan,dah xder modal dah.

keep trolling,,prett,prett.fart forever,fakap

Anonymous said...

jika an'war bagi dna n xsma ngan dna lelaki 'Y' sah bn akan tumbang!
pru 13. ayyyuuuuhhhhhhh an'war takut krna salah brni krna bnar snang jer bagi.. dna tu..lancap butu kau tu.. depan hakim dah nak pancit tu.. msukkn jer dlam botol dpan syeikh karpalnairsinghdeo and hakim... selesai!