"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, March 21, 2011

Malaysia Berjaya Mengatasi Barat Dalam Hal "Seks"

Reactions: 
Hari ni rakyat Malaysia terkejut lagi... terkejut bukan sebab harga barang naik... buat kesekian kalinya, Malaysia dikejutkan lagi dengan kisah "seks".

Politik Malaysia dengan "Seks" memang tak boleh dipisahkan.

Pimpinan tertinggi baik KERAjaan mahupun Pembangkang di Malaysia sering di kaitkan dengan "Seks".

Balun bini orang, balun anak dara orang, balun sesama jantan, balun sesama betina, balun beramai-ramai, balun GRO, balun pelacur, balun bohsia dah jadi perkara biasa di Malaysia.

Pimpinan BN & Pimpinan PR sama rata, sama rasa... 2-2 belah pihak ada skandal masing-masing sampai kita tak tau siap yang betul, siapa yang salah.

Mulai hari ni jugak, rakyat Malaysia sikit demi sikit akan "lupa" pada masalah negara yang lain. rakyat akan lupa pada kos sara hidup yang semakin tinggi, rakyat akan lupa pada kezaliman SPRM, rakyat akan lupa pada kezaliman PDRM, rakyat akan lupa pada kezaliman pemerintah.

Tiada lagi Keadilan untuk Allahyarham Aminurrasyid...
Tiada lagi Keadilan untuk Teoh Beng Hock...
Tiada lagi Keadilan untuk Altantuya...
Tiada lagi Keadilan untuk Allahyarham Sa'aid...
Tiada lagi Keadilan untuk Kugen...
Tiada lagi Keadilan untuk Norizan Salleh...
Tiada lagi Keadilan untuk Allahyarham Aminurrasyid...

Harga barangan akan terus naik...
Kilang Nuklear akan terus naik...
Beban sara hidup rakyat akan terus naik...

Semuanya kerana Malaysia berjaya mengatasi Barat dalam hal "Seks".

18 comments:

Anonymous said...

Keadilan untuk konek Anwar plak pasnih. Pakat2 PKR, PAS ngn DAP perjuangkan keadilan konek DSAI sebab konek DSAI tidak mengenal lelaki mahupun perempuan..

Apepun tahniah buat semua pemimpin pakatan rakyat dan seharusnya berbangga kerana Anugerah Tuhan seorang yg sgt power boleh klimaks 2kali dlm mase 20 minit ahaks!!

AmenoWorld said...

Anom umno selain melucah ko takdee komen yg sopan sket ke?

Ropeah said...

"Mencegah itu lebih baik dpd mengubati"....itu pepatah yang kita selalu dengar dpd pemimpin2 Umno.

Tapi setakat ucapan.....baik simpan dalam poket seluar ja.

Minggu lepas si Shahrizat begitu bersungguh2 mengarahkan supaya anak2 luar nikah yg terdapat di malaysia ini di jaga. Ya...memang kita tidak nafikan...tapi apa halnya dgn budak lelaki dan pompuan yang melakukan zina tersebut. Setakat RM2K tiga RM3K ribu ringgit....macam tak da apa2 bagi mereka. Lepas tu tu mereka2 ini boleh ulang baik kelakuan mereka. Tak dak penyelesaian langsung.

Kenapakan tak mahu jalankan Hukum Hudud yang di suruh oleh Allah. Kenapa masih nak mencari2 hukum lain? Mungkin Hukum Hudud Allah ni kejam kot pada mereka? Mungkin Hukum Hudud Allah ni tak akan beri penyelesaian kot kalau dilaksanakan? Mungkin Hukum Hudud Allah ni tak sesuai kot di zaman moden ni? Atau Mungkin Allah tu penipu....Nabi Muhammad tu pendusta kot....sbb tu tak perlu percaya?

Aku hairan betul la orang2 yg mengaku Islam la ni....
Yang mereka2 lebih sekarang ni ialah nak naikkan bangsa ja...

Anonymous said...

RoPeah..RoPeah!!

Buat apa susah-susah nak buat hukum baru. Hukum yang adapun dah cukup. Buat apa lah nak buat hukum hudud, nanti ramai orang islam kudung tangan. Buat apa lah nak ikut hukum hudud, nanti ramai orang islam mati free kena baling batu.

Jadi tak payah la RoPeah nak susah-susah suruh buat Hukum cam tu. Lagipun Hukum yg di tulis tu dah lapuk. Ketinggalan zaman.

Penang Mari said...

Allah dak kata, di akhir zaman ni fitnah makin banyak, maka hendaklah kita jaga keimanan kita dan jauhi diri dari menjadi pendengar, penyebar, pemerhati, bersekongkol dan berkawan dengan pemfitnah.

Semoga Allah melindungi dan memelihara DSAI daripada pemfitnah2 dewasa ini. AMMIN

zulhafidz said...

"Anonymous said...
RoPeah..RoPeah!!

Buat apa susah-susah nak buat hukum baru. Hukum yang adapun dah cukup. Buat apa lah nak buat hukum hudud, nanti ramai orang islam kudung tangan. Buat apa lah nak ikut hukum hudud, nanti ramai orang islam mati free kena baling batu.

Jadi tak payah la RoPeah nak susah-susah suruh buat Hukum cam tu. Lagipun Hukum yg di tulis tu dah lapuk. Ketinggalan zaman"


Hukum skang dah cukup? masalah selesai ke? tak kena kat keluarga sendiri takpela..kena nanti baru tahu.

if anon ni pernah menganut agama islam. sila mengucap kalimah syahadah dan bertaubat.

if bukan islam. nantikan saatnya.

Anonymous said...

syok,nikmat,lazat... apa lagi??? hehehe

Anonymous said...

untuk mempertahankan kuasa UMNO..punggung saafool lah yang diagungkan..Punggung sayfool tempat dia buang najis yang busuk tu..wangi buat pemimpin UMNO dan penyokong2nya.
kat dunia ALLAH dan bagi penghinaan buat UMNO kerana cuba pertahankan satu punggung yang tempatnya hanya untuk membuang najis...kah..kah..
La ni...buat pula cerita sex..alahai UMNO..rakyat dah tak heran.
Chua Sok Lek yg ada video sex sampai budak kecil pun bole tengok..bole jadi pemimpin BN..puak2 UMNO peluk cium...rakyat tak heran pun..
cari la cerita lain sama...asyik2 punggung..poen..geng bang punya cerita bila pulak???
BANGANG PUNYA UMNO!!!!

Anonymous said...

Tak payah la susah-susah Zul woiii nak ubah2, nak pinda2 undang2 yang ada ni. Undang2 yang ada ni dah bepuluh tahun dah di amalkan Malaysia ni. You pernah ka tengok macamana hukum hudud tu dijalankan? Cuba you cakap negara mana yang pernah amalkan hukum hudud ni kat dunia ni. Kalau setakat cakap-cakap, dengar-dengar, baca-baca, tak payah cerita la. You boleh garenti ka hukum hudud yang you nak sangat tu boleh memakmorkan rakyat, boleh memberi keadilan dan kesaksamaan? Kalau belum ada experiment dan pengalaman you toksah cakap la, nanti lagi teruk jadinya. Sekarang ni orang nak tengok yang real bukan cakap-cakap kosong macam you tu. Kalau setakat teori, orang dalam hutanpun boleh cakap.

Anonymous said...

Punggung Sayfool jugalah yg menjadi kegilaan bakal Perdana Menteri yg akan menawan Putrajaya utk PRU depan. Punggung Sayfool tempat kesedapan Anuwar melempiaskan nafsu serakah songsangnya. Adalah sgt jelek sekali kerana Pemimpin Pakatan Rakyat adalah seorang bernafsu songsang.

La ni.. pemimpin Anugerah Tuhan buat hal lagi dgn menutuh asian doll made in China..rakyat pun sgt heran..kerana bakal Perdana Menteri pakatan Rakyat seorang biseksual pulak. Rakyat menjadi keliru? Para MT UMNO tunggang langgang memikirkan keinginan seks pemimpin anugerah tuhan yg biseksual.. Rakyat pula ternanti2 video tersebut untuk menjadi panduan 'Gaya hidup sihat oleh bakal Perdana Menteri Malaysia'
Chua Sok Lek meratap hiba kehilangan reputasi...puak2 UMNO kini berasa hiba kerana title Raja Porno Malaysia jatuh kepada Anuwar. Mereka akur Chua Soi Lek tidak sepower pemimpin Anugerah Tuhan. Puak-puak PAS pula sibuk melayari portal Harakah untuk meneliti iklan-iklan Ubat kuat, dan ubat Seks yg bersepah di Harakah. Perasaan bangga puak-puak karat hijau timbul kerana pemimpin Anugerah sangat hebat di ranjang dan akan menjadi idola di masa hadapan..

cari la cerita lain sama...asyik2 dok citer seks jer..poen..geng bang punya cerita bila pulak???
BANGANG PUNYA UMNO!!!!

Anonymous said...

pungggung sayfool tempat anuar sedap..tapi punggung sayfool lah juga tempat dia berak untuk puak2 UMNO jilat habis bagi cuci...
Anuar bole sedap...UMNO dapat taik sayfool..tapi tak cukup busuk...depa p cari pula ayaq poen china doll...kah...kah..

Anonymous said...

lepas ni UMNO bole buat crita GANG BANG combine china doll, sayfool dan Azizan...peeergh mesti best punya.
Ni baru betul MALAYSIA BOLEH..
Baru la dunia nanti tabik...pemimpin"Raja POrno" geng bang dengan sayfool, china doll and azizan(buat come back)...

Topeng Berak said...

saja tu nak tutup kes DNA...dah boleh baca dah...

Anonymous said...

kes DNA (DATO NAJIB ALTANTUNYA)..

Anonymous said...

UMI HAFILDA DAH BUAT COME BACK..azizan bila pulak nak mengaku kena liwat pada tahun 2011..master mind UMNO bole pikiaq untuk isu ni juga...

Anonymous said...

Maafkan saya bukan ke blog2 PR dulu yang memainkan isu seks mcm2 tuduhan ckp pemimpin UMNO kena tangkap khalwat la, main dengan isteri org la.. Tp bila pemimpin kena tuduh salahkan UMNO pulak??

Dua-Dua SAMA AJE baik UMNO atau PR

Mejatuhkan maruah nombor 1Malaysia

p/s Kecuali PAS the way of Islam, memperjuangkan ISLAM.

Belangkas said...

Bukan tuduh tapi kena tangkap dgn orang kampung tengah "MENYONTOT" bini orang.

Apa nak kata lagi.....anak sendiripun tengok. Mau nafikan lagi ka UMNO

kutty apanama kunun said...

kalau korg nak gang bang korg kena jumpa tun kutty apanama kunun tuh.dia mmg pakar bab gang bang.bini dia kusmah pun suka tonggeng jubok suh keling karpet tutoh. sbb tu dia senyum jerk dah kena tutoh keling mkn biawak la tu.panas woooo.