"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, August 17, 2009

Gambar Sekitar Penamaan Calon N11: UMNO/BN

Reactions: 
Pagi tadi 1st time kali pertama aku pergi pusat penamaan calon ikut group UMNO/BN. saje aku ikut sana sebab ada geng-geng yang dok komen mintak aku cover sebelah UMNO/BN skali/skala bagi adil sket... jadi pagi ni dengan selambanya aku masuk ikut geng-geng ni...
Memula aku tengok...
Macam ramai... semangat-semangat... cepat sket jalan sampai depan...

Jalan-jalan-jalan... stop...!!!

Mangsa pertama dalam pusingan pertama pilihanraya kecil selepas PRK-12...
Ariff Abdul... calon pilihan UMNO/BN menentang DSAI di P-044... TKO...

Jalan lagi... pusing belakang jap... kasi snap 1 kali...
Ok... teruskan perjalanan...
Makcik... orang suruh bagi semangat... bukan duduk-duduk macam orang taj de semangat... ish... aperda...
Entah... aku pun tak tau gambar ape ni... ah... bantai je la...
Ambik gambar ramai-ramai... geng-geng MCA...
Pandangan dari jauh para penyokong UMNO/BN... dari belakang kumpulan penyokong...
Lepas penamaan calon... UMNO/BN sampah tinggalkan sampah sarap yang banyak... ish... pengotor sungguh geng-geng nih... ish... ish... ish... patut la Sasterawan Shahnon cakap Shit..!

17 comments:

chot said...

muahahahaaaaaaa


geng kuda longkang ke?

Anonymous said...

hahaha...

gelombang biru...

khak ptuih!!!

mrL

Anonymous said...

Bendera babi negara je banyak,orang nya boleh dibilang..ha ha ha hak tuih..

MeriamBuluh said...

Gambar barisan puteri UMNO tak nampak pon...yang muda2 dah lari ka...tinggal geng tua2 saja...

kemboja said...

Geng2 UMNO yg muda malu sbb pemimpin2 depa tu dah buat taik. Tembelang pengkhianat dan bangsat Muhyidin dah pecah. Depa konon nak baling "TAIK" kat PR tapi belum sempat nak baling...."TAIK" dah masuk dlam mulut depa....itu pasal depa tak nak tunggu

budak kampung online said...

Nampaknya tidak ada jalan lain untuk membersihkan kebusukan yang sekian lama busuk lagi membusukkan itu kecuali merentap keluar seketul demi seketul para longgok taik dari batang taik barisan....

matdeesp said...

aku nak tanya sikit boleh dak?? gambaq Pak Lah Zzzzzzz tak dak ka?? dia pi dak penamaan calon tu?? kawan aku kata, rumah pak lah badawi dekat kepala bataih tu dekat ja dengan permatang pasir?? ada sapa sapa nampak dak mantan pedana menteri tu?? atau dia lewat bangun ari nie?? Zzzzzzzzzz........

Anonymous said...

rakyat didahulukan menteri diutamakan.........

kemboja said...

Dengar kata si Muhyidin tak bagi datang.....

Kalau Pak Lah datang....Muhyidin pulak tak mau datang...

Kan Muhyidin ni orang yg "terkuat" mendesak Pak Lah letak jawatan....!!!!

Anonymous said...

Aik? Dlm ramai-ramai tu takkan takder yg perasan ko? Memang org UMNgOk nie tak penah baca blog...biol btul....

Anonymous said...

Shit betol.. sampah merata-rata. Patut lepas berhimpun tu buat la gotong royong.. Haha.

Briged Akhdor LR2 said...

dahsyat gak ..ada bakat jd jurugambar media pakatan nie.. pakatan akan lebih utuh di permatang pasir..

kemboja said...

Betol lah apa yg Dato Shahnon Ahmad kata....

Umno ni memang "SHIT"
Berkokok pandai.....tahi tau nak jaga.....main tinggal aje!!!

Anonymous said...

SHIT Sama seperti mur"SHIT'dul hamPAS.. eee..N.Ajis!

Anonymous said...

Shitttt......

Anonymous said...

TAKE BEEERRR!!

Anonymous said...

syorgaa...syorgaa!!!!

nak masuk syorgaa PAS sila bayar
RM1 per entry eh..sila bayar di kaunter depan. tima kasihh..

next!