"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, February 05, 2010

STATISTIK ANAK LUAR NIKAH DI MALAYSIA

Reactions: 

Pecahan mengikut negeri:

Selangor = 12,836 orang
Perak = 9,788 orang
Kuala Lumpur = 9,439 orang
Johor = 8,920 orang
Sabah = 8,435 orang
Negeri Sembilan = 4,108 orang
Pahang = 3,677 orang
Kedah = 3,496 orang
Pulau Pinang = 3,412 orang
Melaka = 2,707 orang
Kelantan = 1730 orang
Perlis = 691 orang
Sarawak = 617 orang
Terengganu = 574 orang


JUMLAH = 70,430 orang.

SUMBER : BERITA HAIRAN

24 comments:

Anonymous said...

Berapa peratus orang Melayu?
Mungkin Majoriti kot??

MALAYSIA BOLEH!!!

-madir-

Anonymous said...

Yer berapa Melayu ? Soalan bagus nie ....saya pun nak tau.

Kalau merokok majoriti memang Melayu.

Kalau haruan makan anak pun...lebih kurang majoritinya begitu.

Hisap pit majoritinya siapa pulak yer ?

Kalau graduan tanpa kerja majoritinya siapa pula ?

Anonymous said...

aku ingat xde kt kltan,..mklumlah dh 20 thun PAS memerintah

El Che said...

syabas... inilah 1Malaysia pantat !!

Tok Kiyai said...

Melayu Islam la majoritinya, confirm....
Kalau dah nafsu sampai tahap kerbau dan iman pula senipis daun bawang, maka terjadilah anak luar nikah...

PAShamPAS said...

Boleh percaya ke sumber berita ni?? Dari link berita harian online tupun dah menampakkan ianya dibuat sendiri. Kalau benar berita harian pernah kuarkan artikel ini, nyatakan tarikh edisi berita harian tu....

tulang ikan said...

TP ko termasuk dalam senarai tu x????
klo termasuk hang jgn lupe kira sekali hehehhehe

Anonymous said...

Woiii!!awattt dikelantan pun ada anak luaq nikah!!!kata negeri serambi mekah!diperintah oleh tok guru setaraf para sahabat!!!!!DEpa bohongla!!itu tak betuii la!!!mana ada anak luaq nikah kat kelantan!negeri yang dirahmati Allah!diperintah oleh tok guru yang doanya serba mujarab!!!negeri yang hampir 95% penduduknya islam!!!!
ha ha!!yang anak luaq nikah tu tentu puak umno noo!!!!!! dah la kes rogol dikalangan remaja bayak berlaku dikelatan!!!Bala dari Allah la tu!!!!!!!

Anonymous said...

aku rasa statistik anak luar nikah yang dibunuh mesti lg banyak.

Anonymous said...

PAShamPAS said...

Boleh percaya ke sumber berita ni?? Dari link berita harian online tupun dah menampakkan ianya dibuat sendiri. Kalau benar berita harian pernah kuarkan artikel ini, nyatakan tarikh edisi berita harian tu....

February 5, 2010 4:52 PM

BUTA ORG YG KOMEN NI....CELIK SKET NGOK ADA TARIKH KAT SITU!

Awang Dogol said...

Woi bangang sekelian.

Ini zaman moden la....zaman orang pergi angkasa....jangan la kolot sangat..ini bukan zaman tok nadok.

Yang penting dua2 puas melayari bahtera. kalau perut membuyut, pergi aje la klinik itupun kalau mahu. Sekarang klinik banyak kan.

So, jangan ketinggalan zaman la.

so, jangan memBANGANGkan zaman anda.

Anonymous said...

1.oiii!awang dogoiii!!hang carila perkataan ganti bangang tu!!!nanti oghang baca dan buat rumusan hang macam puak TP la lupulak!!!!!!
2.Bagi puak depa jee yang guna kata -kata loglaq!fitnah!cacian!!
3.Ada fahammmm!!!puak hang mesti!!!BERHEMAH!tak loqlaq noo!!!

Neutral Daily said...

Layari Neutral Daily 'Informasi Neutral Tanpa Kepentingan'

Jika sudi boleh linkkan di blog tuan.. terima kasih..
http://neutraldaily.blogspot.com/

AzamDean said...

kaum manakah yang mnyumbang dengan besar ni...tolong nyatakan berita hairan.. hahahaha tu la..mana ada hukum yang berzina(kecuali rogol la)kat dunia ni boleh hentikan zina...try la hudud...bagi ISLAM je la..

AzamDean said...

korang denga komen PASHamPAS

surat kaba bapak sendiri pun tak caya.. anak haram tol la.. hahaha die tu salah sorang la anak dalam jumlah yang dinyatakan tu.. hahahhaha

Anonymous said...

Tahniah umno, kerana melayu boleh! Pasal umno suka jaga melayu dari jaga islam, inilah balasan Allah!

Harap pemimpin umno semua taubat nasuha cepat. Dan semua patut pi mintak maaf ramai-ramai pada si Anwar tu, pasal setakat nak tuduh semua orang boleh berlakon. Kalau kami rakyat tuduh Najis bunuh Altantuya pun boleh. Sebab di Malaysia semua boleh, Mari..Mari .. Macam-macam ada, Malaysia truly sandiwara.

Awang Dogol said...

Weiii bangang2 sekelian,

Kalau sama2 suka apa salahnya.
Itu anakpun hasil sbb suka sama suka jugak.

Dekat barat berlonggok anak luar nikah...tak hairan pun.

Lu orang saja bising...buat kepoh.
Dia orang pandai la mau jaga itu anak.

Hai...BANGANG...BANGANG.

Awang Dogol said...

BANGANG...BANGANG...BANGANG...BANGANG...BANGANG...
AKU DAH JADI BANGAAAAAANG!!!...
AKU BANGANG!...
AKU BANGANG!...
AKU BANGANG!...
AKU BANGANG!...
AKU BANGANG!...

AKU BANGANG!...AKU BANGANG!...AKU ANAK HARAM LAH BANGANG!

Anonymous said...

Aduka Taruna telah menyatakan didalam blog beliau bahawa beliau telah di juburi semasa dalam tahan lokap(LIWAT).Beliau juga telah menyatakan bahawa beliau tidak dapat membuang air besar(BERAK) selama 4 hari selepas kejadian itu.Beliau juga telah menyatakan seramai 4 org lelaki ganas telah mejuburi jubur beliau.Kesian...kesian...Lain kali jgn main2 dgn agama kalau dah memang jahil...

Awang Dogol said...

Woi Anon 7:31

Engkau tak malu ka guna nama orang. Tak dak batang ka mau guna nama sendiri?

Kau ni betol2 bangang la..

Awang Dogol said...

AKU BANGANG!...AKU BANGANG!...AKU ANAK HARAM LAH BANGANG!
AKU MEMANG ANAK BABI LA BANGANG...
BABI KAN HARAM BANGANG...BANGANG...

AKU DAH BANGANG LA BANGANG...

PAShamPAS said...

Anonymous said...

PAShamPAS said...

Boleh percaya ke sumber berita ni?? Dari link berita harian online tupun dah menampakkan ianya dibuat sendiri. Kalau benar berita harian pernah kuarkan artikel ini, nyatakan tarikh edisi berita harian tu....

February 5, 2010 4:52 PM

BUTA ORG YG KOMEN NI....CELIK SKET NGOK ADA TARIKH KAT SITU!

-----------------------------------
Woi AzamDean & Anon February 5, 2010 4:52 PM yang bangang lagi lahabau.... pernah tengok website Berita Harian online yang betul ke?? Pergi ke tarikh aritu, tgk betul2 pada berita harian online. Kalau tak reti nk cari biar aku bg link dia....

Berita Harian online yang sebenar


Berita Harian versi PENIPU!!! (versi hamPAS)

Sekarang AzamDean & Anon February 5, 2010 4:52 PM yg BUTA, berikan pada tarikh 27 Nov 2009 tu, ade artikel dalam Berita Harian yang bertajuk sedemikian...

PAShamPAS said...

Kalu dah dasar penipu sampai bila2 pun tetap menipu orang. Yang percaya je memang dasar suke kene KENCING hari2. Hohohohohoho.............

contohnya: AzamDean & Anon February 5, 2010 4:52 PM.... memang bodoh tahap BAHALOL

AzamDean said...

woi hampas...tak kire la BH betul ke BH tipu...ko plak dah check habis ke..alahai ntah2 ko pun adalah salah satu angka lahir kat Perak tu kan.. hahahhahaa

sekali statistik ni dapat kat kementerian..hahaha ko nak cerita ape...?? cerita la kat mak ko tanya die ko anak luar nikah ke tak.. hahahha