"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, October 01, 2010

Kepala Bapak UMNO & AUKU

Reactions: 
Keterangan gambar: Gambar 1 diambil di depan pintu masuk Universiti Malaysia Sabah (UMS) pada 11hb. Julai, 2010. Mesyuarat Wanita UMNO bahagian Sepanggar di Dewan Kuliah 1 Universiti Malaysia Sabah.

Ketika Mesyuarat Wanita UMNO Sepanggar berlangsung, beberapa Pelajar Universiti Malaysia Sabah telah tampil membuat bantahan tetapi mereka telah dipukul oleh Pemuda UMNO yang berada disana ketika Mesyuarat Wanita UMNO Sepanggar sedang berlangsung.

Keterangan gambar: Gambar 2 diambil daripada Berita Harian, Timbalan Perdana Menteri merasmikan Mesyuarat Perwakilan UMNO bahagian Sepanggar pada minggu berikutnya di Dewan Resital Universiti Malaysia Sabah (UMS).

No comments: