"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, January 26, 2009

BERITA PANAS LAGI HOT HOT HOT...!!! - malaysiakini

Reactions: 
Berita panas yang tak sahih...

BN tambah parah apabila Timbalan Ketua Menetri Sabah letak jawatan dan keluar dari Barisan Nasional sebentar tadi.

Hubungi Haji Marlboro Dato' Ahmad Zahid Hamidi untuk pengesahan...

Jangan lekas percaya khabar angin walaupun ianya kadang kala benar...

Khabar angin bertiup kencang dirumah handai taulan Zahid...

Oit... Zahid... tengah Dzikir ka woi..?

Tengah karang surat pekeliling baru ka woi..?

8 comments:

Anonymous said...

really?

jalak lenteng said...

drp penulisan tajuk selama ni aku rase kau la makhluk yg selalu buat iklan dalam mana2 ruang iklan free. kaki direct selling rupanye mangkuk ni. huhu...

Topengperak_Xinwugi® said...

jalak lenteng - direct selling?

mintak maaf, hang salah orang... hang kene belajaq banyak perkara lagi... bukan senang nak "mengenal".

Topless said...

mamat topeng perak ni active dalam sabul2u mailing list.
nak tau, sabul2u ni adalah mailing list lucah

mamat Topeng Perak ni giler seks , konon je berjuang untuk rakyat la,

belah la lu mamat, gambar lucah suka tengok , pastu kecoh benda lain ..

kutuk orang senang je , sendiri buat salah.. tak de apa

topeng perak kaki seks said...

From: Topengperak_ Xinwugi® poji2ya@gmail. com
To: sabul2u sabul2u@yahoogroups .com

betull la , aku baru perasan , memamg mamat ni aktif dalam seks group ..

giler seks betul...

cakap tak serupa bikin said...

Celakak tul

ingatkan penyokong pas kuat ni , beriman,

rupanya kaki seks dan skodeng . apalah contoh yang ko nak tunjuk kat groups respek ko tu, pastu penyokong parti pas lain


pergh..

tak ku sangka, kaki seks rupanya

hahah...camner aku tau...aku pun sama duk dalam tu ..kaki seks jugak la ..sentiasa dahaga ..
dapat tengok gambar bogel tiap tiap hari

Topengperak_Xinwugi® said...

Topless, topeng perak kaki seks, cakap tak serupa bikin - masa komen selang berapa minit je... nampak sangat ada sekor BANGANG yang nak tunjuk keBANGANGan dekat ramai orang.

Kau carik lagi dalam group apa aku aktif. aku ahli dalam lebih dari 50 yahoogroups & googlegroups.

Awat kau tak pernah komen dalam post aku dekat group?

Pasai bukan post lucah ka?

Aku cabar kau bukak 1 blog untuk dedahkan post2 aku dekat group-group tu semua.

Berani kerana benar, takut kerana hang buat fitnah... amacam?

adli hasan said...

diorang xkan berani la topeng..ko agak2 sape bacul yg xde p***r ni?