"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, January 26, 2009

Jangan Percaya Khabar Angin: Isteri Rosmah - malaysiakini

Reactions: 
Respon Isteri Rosmah berhubung dengan tindakan ADUN Bota yang keluar dari UMNO kemudian menyertai Parti KeADILan Rakyat dan jugak beberapa khabar angin tersekarang yang memberitakan bahawa akan adanya beberapa lagi samada ahli biasa mahupun MP/ADUN dari UMNO yang akan menyusul mengikut jejak ADUN Bota ialah :

“These are all rumours ... I don’t think so,” alih bahasa : "Semuanya adalah rumors/khabar angin... saya tak fikir ianya benar"... - rujuk [sini].

Hangpa dengaq tu? Najib habaq semua tu tak betoi...

Hari ni aku dapat lagi satu berita rujuk - KEJUTAN #2 - malaysiakini

Jadi aku tak nak komen panjang-panjang... 50:50

Kita tengok sapa yang kenaaa...!!!

No comments: