"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, April 14, 2009

Bersedialah Untuk Apa Saja Kemungkinan - malaysiakini

Reactions: 
Pantai Timur hot...

Pantai Barat hot...

Belah Utara Hot...

Aku dok dalam kereta lagi la hot... Wak Banjar bawak kereta macam kayuh beskal. penat beb, penat...

Aih... dengar cerita Putrajaya pun hot..!

Bersedia untuk segala kemungkinan. Pilihanraya di merata-rata..!

Husseyn Lempoyang cakap - Wow..!

17 comments:

Anonymous said...

wow.....

Anonymous said...

ini laa akibat puak umno yang terlalu sombong,bodoh dan celaka... rampas perak secara haram ini lah akibat nya....doa dari seluruh rakyat malaysia terutamanya rakyat negeri perak....

Anonymous said...

bijan lagi hot ....
kah ...kah ..kah

Anonymous said...

Aku lah nie dok hot kat aku punya boss....boss satu pompuan (cerai) dok tengah hot kat boss lelaki (masih kahwin)...

Aku hot pasal dua nie tengah nak romen, repot aku depa tak nak ambik tau pasal tengah hot dalam bilik...

Tapi secara kebetulan, hari nie, matahari hot, termasuk cerita mahkamah Perak, Terengganu, dan MIC yang tengah kena kari ikan campur parpu hot hot....

Pak Lubis said...

Kete tak ada airkon ke atau dalam badan tengah demam panas atau hati tengah panas ...... jangan semuanya sudah...

Sebabnya dalam badan kita banyak terdapat enzyme enzyme yang akan bertindak balas antara satu dengan lain apabila kita berperasaan ' hot" dan tindak balasnya akan menjadi toxic yang mungkin memudaratkan kita. .... Ha ha

mat indera said...

Dekat istana chandan sedang berlangsung acara sabung ayam.
Pak Kadok ubah taktik.
Raja dan anak raja pula pakai baju kertas.
Ha,ha,kita tenguk sapa yang kena...

GenerationY said...

big mama laagii hottt!!!

sukun said...

ha ha. sape makan cabai dia lagi hot. air! air!
lari watercanon sudah mari

Anonymous said...

pan tat bik mama lagi hot wakakakakakakakakakakaka

almatayer said...

orang politik semua berhenti la buat keja gila ni...gaji yang rakyat bayar untuk majukan negeri bukan untuk main2.wahai bahal dan lahanat politik letak jawatan kalau tak mampu nak galas tugas...rakyat tak perlu ikut terjebak dalam menegak ego kamu.Majukan negeri,tingkatkan ekonomi rakyat,pastikan keamanan untuk semua dan banyak lagi kerja2 yang berfaedah untuk agama dan negara serta rakyat Malaysia.Lu orang politik betul2 buat rakyat susah..babi la lu orang....

Anonymous said...

anoy 2:58 bro..org tua pun kau rasa hot ke?
apa punya taste la kau ni..khehe

i'm no king

jinbara said...

salam...
topeng wak tu dah tua so paham2 jer la....hahahahaha wak jng marah yeeee harap bro2 semua sihat...

The Infinity said...

Wow tak sangka negara kita kerap betul berlaku pilihanraya kecil

Anonymous said...

aduyai..sebut r perkataan yang baik sikit kepada pengomen ngomen kat atas nih..

ape daaaaa...

xde akai kaa

Dropzone said...

Pada puak BE END yg ada kat dlm blog nie.., tolong bgtau kat juak juak hangpa..,klu hangpa nak mampuih,pi la mampuih.., jgn dok menyusahkan org lain..,kami hari2 dok berdoa biaq hangpa mampuih cepat..,lagi cepatlagi baik...waaarrrggghhhhhhh........

Dropzone said...

Akai memang ada..tapi pd juak2 yg dah mcm firaun ni toksah dok ckp baik baik..ada tempat,ada masa dan ada jenis yg kita nak ckp baik2.Dah 50thn lbh..dok buat macam ngok..nak cakap baik2 mcmana..???depa ada ambil tau ka mcmana rakyat susah masa la nie..?????bukan nak tolong..,memnyusahkan lagi ada laaaa...nak cakap baik2 lagi..??????

tuan-komrad said...

lintang pukang jadinya time bijan start perintah..kena queen qontrol ke?dah termakan nasi kangkang?...