"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, April 20, 2009

Hi-Tea Berwarna Bersama Wanita Pakatan Rakyat - malaysiakini

Reactions: 
Jam 2:00 petang semalam team BloggersNetwork@Perak ke Kediaman Rasmi MB Selangor memenuhi jemputan ke Majlis Hi-Tea Wanita Pakatan Rakyat. ini majlis paling colourfull yang pernah aku sertai. gila colour beb... meriah amat.

Buku untuk majlis pun dah cukup kaler-kaler...

Aku kenal sorang je... YB Hannah Yeoh pasal dia ni ADUN tempat aku, mesra rakyat, mesra penduduk... penduduk dalam DUN seliaan Hannah kalau tak pernah jumpa dia bukan sebab Hannah tak jumpa korang, tapi sebab korang tak pernah keluar rumah... hahaha..!

Ahli Parlimen Ampang YB Zuraida a.k.a Kak Zu, rasa aku la kan... Kak Zu ni antara YB paling rajin turun padang... 

Irene Fernandez & Dr.Syed Hussein je yang aku kenal, yang lain-lain tu mintak mahap la... aku tak ingat nama... jangan amik ati la... Pi Em Malaysia pun aku tak ingat tah sape tah...

Kontinjen kakak-kakak gua dari Kuala Kangsar dan kawasan-kawasan sekitar Perak...

Pandangan dari tepi dinding tingkat atas...

Kengkadang tengah syok amik gambo orang lain, gambo kita sendiri pulak kena amik tanpa sedar... biasa la kan..?

Orang lama dan orang baru...

Lain macam je jelingnya tu tuan...

Makanan dan minuman kene serbu, tak sempat nak lari dah..!

Kejap lagi i tumpang tapau laksa dalam beg u boleh tak? beg i dah sendat dengan karipap ngan kuih lapis la...

Vi Ai Pi...

Tak pandang kiri kanan dah...

Gambar yang ni aku mintak tolong cicak amik dari atas syiling...

Teh tarik satu Zambry..!

Srikandi... makan kueh je... diet ka?

Meja kami ni...

Dah kenyang ada forum lak...

Tu... tengok tangan tu... apa yang best aku tak tau... hahaha...

Erm... boifren tak datang ke?

21 comments:

Anonymous said...

Bro, tlg kem slm kt SriKandi pkai bj oren.. Ekekekeke.. Ckp kt dia ade doc kem slm.. Hahahaha.. Gua tk lggr etika ape2 ni..

Topeng Perak® Unmasked said...

Anon 7:22 AM - baju oren tu aku dah boking wey..!

muahahahaha...!!!

pi carik lain..!

Anonymous said...

hang ni ptg line la.. Wakakakaka..

p/s: hang py blog ade virus la bro..

Topeng Perak® Unmasked said...

hahaha... tu la pasal, aku tak tau tang mana menatang verus aka ferus ni dok lepak.

canne nak buang ha?

aku padam blog ni kang..!

hahahah

Anonymous said...

Huhuhu, gua klu komp, 3 benda aje wa th, bukak tenet, download n update.. Hahahaha.. Lain2 buta kayu.. hahahaha.. Klu virus2 ni, wa slalunya cucuk kt ats dahi aje.. Wakakakaka.. Hang cb la menyibuk kt mane2 forum, ade kot yg blh tlg hang..

unconnor0124124527 said...

hangpa nak ambik kaler oreng tu ambik la...tapi kalau aku la aku ambik yang minah kamera tu sebab aku pun mat video cam jugak...kalau perang dingin pun...tembak tembak main kamera aje tak pun paling teruk pun macam kes eli...pakat pakat tembak pakai kamera

CUPING MERAH said...

unconor..

aku nasihat kat ko jangan ambik yang juru kemera tu..kan apa nnti hang gaduh gambaaq hang bogel kuar kt intrnet malu wooo...

CUPING MERAH said...

aku minat kt minah baju biru tu..
tuan TP bleh kasi contc no dia tk?

CUPING MERAH said...

sorry baju biru terlalu ramai..
tuuu baju biru yang gambar last skali
buat isteri besar pahala..

Suara Rakyat said...

gambar no.7 yang awek depan camera tu macam besa tgok.. masa majlis " Sarapan bersama Anwar -Pulut ikan masin" di kg tengkorak batu bukit selambau. masa PRK aritu.... kalau silap sori la... tapi mmg konpiden la.. depa 2 orang ja yg pi aritu.. aku jadi pemerhati ja... bloggers low profile.. hehehehe

Anonymous said...

setakat nak perabis wet rakyat je depa orang2 pakatan rakyat ni.sama je peel ngan umno.

soklan said...

woi ngok anon 303, org PR buat majlis guna duit parti, UMNO je guna duit rakyat..lagi satu NGOK kat ko.

CUPING MERAH said...

dah memang NGOK nk wat camna..

pengliporlari said...

hang mai sini ka?patut mesej aku hang tak balas dah!dikelilingi oleh pontianak...cacing tanah lu TP

Anonymous said...

aku minat tudung hitam baju lengan panjang warna merah... huiii merah menyalalah timah.

Anonymous said...

haaa... baju batek merah jambu sedang minum oren aku punya.

CUPING MERAH said...

AKU DOK PERATI GAMBAR NI MANA DIA MUSLIMAT PAS?NAMPAK CAM PKR JE SEMA

Topeng Perak® Unmasked said...

CUPING MERAH - gambar muslimat PAS banyak aku snap, tapi sebab depa segan, depa mintak jangan siar dekat blog. jadi aku hormati permintaan depa.

Anonymous said...

memang dasar pas ngan pkr suka skodeng, suka selak, suka jubur. ni la jadinya. anak dara orang ke bini orang ke semua kena sekodang dgn kemeraman.tahniah pas

pengliporlari said...

oi mangkaq!yg jentera BN tua bangka pi tarik nk londeh srikandi kat bikit gantang tu apa??bulu pun dah tumboh uban pun tak sedaq diri

Anonymous said...

tahniah kpd saudara semua yang merakam gambar yang cantik dan sangat informatif...mana ada di tempat lain.tk