"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, April 21, 2009

Rasul Melayu Ahli UMNO..! - malaysiakini

Reactions: 
Cilok dari [sini] kemudian tambah perisa bagi perit...

Sesiapa yang nak duit, hangpa jumpa manusia kat bawah ni dapat RM10 Ribu.. boleh buat bayar muka (deposit) proton exora... Cerita lanjut di [sini].

Tapi hangpa harus ingat... kalau jumpa makhloq ni hangpa katok bagi lembiq dulu, baru serah kepada pihak yang menawarkan hadiah tu... kalau tidak... hangpa sendiri faham... apa jadi pada Ayah Pin Kerajaan Langit..? sebabnya... makhloq ni pun kira sama juga....

MAHKLOQ NI AHLI UMNO...
  • Nama Penuh : ABDUL KAHAR BIN AHMAD
  • No. Ahli : 00113339
  • Nombor MyKad : 500427105719
  • Nombor Kp Lama : 3297747
  • Negeri : SELANGOR
  • Bahagian : GOMBAK
  • Cawangan : KAMPONG KEMESAH
  • Status : AKTIF
  • Kategori : *
Komentar :
  • Kassim Ahmad - Anti Hadis... Ahli UMNO
  • Ayah Pin - Kerajaan Langit... Ahli UMNO...
  • Dato Mansor Pelayar Solo Negara - Murtad... Ahli UMNO...
Apa sapa lagi tolong tambah...

Patutla susah sangat nak tangkap Mangkoq-Mangkoq ni kan??? ada kes Dadah... lepas... kes rogol... lepas... rasuah...lepas...

Syaratnya anda ahli UMNO...!!! ni kalau tak kene gaya, tukang tangkap yang kene dakwa... hahaha...

Khak Ptuih...!!!

47 comments:

LanaBulu said...

Jangan pukul..tangkap elok2..nanti kau orang kena komplen kurang beradap..tak beribu lah tak berbini lah.. dan macam2 lagi..ramai sangat yg sentimental sebab tu lah negara makin jadi haru-biru...Selayaknya kalau di-ikutkan kaedah...Hentak je biar dia 'berhenti' jadi orang...
Sebab dah over..over..over..3 hari selepas murtad.

Hanif Nasir said...

ahli UMNO ada lembaga disiplin yang kebal dari undang2 malaysia...

mmg patut la padan dgn parti yg tolak Islam...

Anonymous said...

tu pasal ada org yg dah kena sabit dgn rasuah politik, dok pegang ketua menteri..buleh lagi jd ketua pemuda... erm...

Anonymous said...

waaa...best giler jd puak2 umno..mcm VIP lak,,,hahaha

Anonymous said...

saya tak pernah daftar sebagai ahli umno. tapi bila cek dalam website, nama ada pulak? stasus aktif lagi. kalu tak percaya, cubalah pinjam i/c kenkawan lepas tu cek dalam website umno. patutlah ahli sampai berjuta,rupanya ada orang tolong daftarkan. status aktif pulak tu, sapa yang bayar yuran ek?


dol

Anonymous said...

heheheheheh.... DAP/MCA/MIC tak dak ka yg murtad ker ajaran sesat ker...heheheheheh....

tok iskandar said...

Macamana kalau esok SPR isytiharkan perletakan jawatan ADUN Penanti x sah........jeng..jeng..jeng

Kalau sah lainlah citernya,cuma tok cadangkan pemimpin PKR dan DAP berhenti menghentam antara satu sama lain dalam media totok umno.tak ada untungnya.bak menadah badan kita untuk ditembak dengan peluru hidup.

tok setuju juga dengan pandangan bloggers,tindakan UMNO lepas ni adalah menguasai kerusi Speaker Perak.Lepas UMNO menguasai Speaker,tidak susah untuk menambah banyak lagi kerusi untuk kawasan majoriti Melayu di Perak sebagai taktik untuk memenangi PRU akan datang.

Tok tak tahu apa persediaan PR di Perak.Tindakan ketua kampung yang dilantik oleh PR menyaman zambri kerana memecat mereka akan menyukarkan zambri mentadbir Perak kerana ketua kampung ini dipilih melalui undian orang kampung.

Tak kena gaya muflis zambri dan bolehlah kita adakan pilihanraya kecil di kerusinya

Ketua-ketua kampung ini akan menjadi duri dalam daging UMNO.Macamana UMNO nak memerintah Perak kalau rakyat dah benci kat mereka.

Lepas ni eloklah bloggers semua cari kelemahan zambri dan biar dia tak dapat lepak langsung dan berkesudahan seperti khir toyo.

zambrilah yang mula-mula menimbulkan isu perjanjian pangkor 2 yang kononnya ada perjanjian sulit nizar dengan DAP.Lepas tu nizah difitnah sebagai boneka DAP.

rakyat tak perlukan pemimpin yang reti tahu memerintah dengan cara memfitnah orang lain.jika benar dedahkan semula perjanjian pangkor 2.jika gagal,PR boleh menyaman UMNO atas tuduhan memfitnah dan mencemarkan imejnya.

PR juga perlu menguatkan kedudukannya dan mengeratkan kerjasama sesama PR sebagai persediaan PRU akan datang.dekati dan fahami rakyat.umno sudah mula belajar dan seorang timbalan menterinya tidur di rumah peneroka sebulan sekali untuk dekatkan diri dengan masyarakat.

eloklah PR sedar dan mula mendekatkan diri dengan rakyat dan rajin turun ke padang agar rakyat dapat melihat PR sebagai alternatif kepada BN

Bukit Teluk Sera said...

namanya nak manis, patutnya 'Abdul Qahhar - baru ikut tajwid rasanya.

kalau Abdul Kahar, teringat bahasa utara untuk Kahaq. lain macam maksudnya. kalau 'hamba kahaq'? fuh.

betul.. nama boleh mempengaruhi pembawaan seseorang. ingatan untuk kita semua.

Anonymous said...

pemimpin borek, ahli rintik...

tah la org2 ammmno ni. xsedar2 lg...

lantak korg la... klu hati dah ditutup oleh Allah, buat cmne pon xkan sedar diorg nih.

susah nak Islamkan org bukn Islam, tp lg susah nak Islamkan org Islam itu sendiri...

Anonymous said...

Islam tidak memaksa orang bukan islam masuk islam..

kalau orang Islam Keluar Islam{murtad} hukumnya bunuh...selepas diberi nasihat dalam tempoh tertentu,jika dia masih blm kembali kepada Islam,maka hukumnya bunuh..

kita wajib menyeru orang bukan islam masuk Islam..tapi tak boleh paksa...

kita tak boleh hina agama bukan Islam..

Islam untuk semua..PAS 4 ALL...

matcomot said...

kalau kahar di tukar ke kahak?

jadi la lahhhhhhhhh

khak pthuihh...

hehehe

Anonymous said...

mintak komen.. ni org yg canang2 kn utk jd naib presiden parti islam
http://www.youtube.com/watch?v=N0MF3D1tVXI&eurl=http%3A%2F%2Fsyabab%2Duridu%2Dkhilafah%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

Sayanik said...

Hentikan ler cakap memperjuang Melayu... kenapa hanya fokus berasaskan bangsa.. Perjuangkan islam secara automatik anda akan berjuang untuk bangsa dan agama lain. Islam tu menyeluruh dan adil..
Melayu sejati..?
Dalam Islam, Allah suruh jadi Muslim Sejati, bukan Melayu Sejati...
Disebabkan melayu sejatilah Melayu mengungguli carta nombor satu dalam:

1. Kes anak luar nikah
2. Kes rempit dan dadah
3. Buang anak
4. Sumbang Mahram

badok said...

Apa kes yang sampai hadiah rm 10k??..ni bukan kes ajaran sesat ni... ni mesti kes tak datang mesyuarat agong umno hari tu..

Anonymous said...

sesungguhnya manusia seperti anda adalah golongan adudomba...bertaubatlah semoga allah menerima taubat anda.

Anonymous said...

lembaga disiplin umno kena ambil tindakan ni. lembaga(hantu raya) ni lebih tinggi dari undang2 negara..ha ha ha

Anonymous said...

Ala..ckp je UMNO je..PAS pun same..gila kuasa gak..ckp kuat agama..tapi ramai ust kawen ramai sebab kuat seks..hahahaha

Anonymous said...

Ni ajaran sesat yang nampak...yang xnampak lagi banyak..banyak datng dari PAS jugak..hahahaha..blah la PAS...ckp je pandai...parti ampu semalaysia..ha..baru kena dgn PAS..Hidup che det!!!!!

Anonymous said...

P = PUAK Hj Hadi
A = Puak Hj Nik AZIZ
S = SUKE ponggong orAng ( aNwar )
hahaha

Anonymous said...

P = PUAK
A = ANGKATAN
S = SETAN
hahaha

madkri said...

Aku rasa PUAN ANONY komen2 diatas dah telan pil Ecstacy.Melalut tak tentu pasal...simpanlah sedikit untuk PRK Penanti.

pengliporlari said...

hj kahar ni dah nyorok kt kandang singa di zoo negara(depan rumah dia)besar kemungkinan muka dia pun iras singa,ada jambang n janggut!tak pun jadi tukang tolak trolly giant taman permata....puak ni apa pun boleh jadi..

Anonymous said...

madkri mmg btl2 mad(gila)..hahaha

pengliporlari said...

B-babi/barua
N-negara/nasional

bodik said...

anon...umno lg bangsat...judi, arak, anak luar nikah semua umno champion. ajaran sesat pun umno. bangang punya anon.

meluat tapi syg said...

kenapa tungak langit tak masuk sini lagi haaaaa...

Anonymous said...

aku pengganti tunggak langit..hidup UMNO!!!!

Anonymous said...

B = Bangang
O = Orang utan
D = Dengki xsudah dgn UMNO
I = Islam pada nama je
K = Karut bila komen dalam ni..
hahahaha

soklan said...

si anon lembu2 umno dlm blog TP ni xabis2 meroyan..wakaka..org dh bagi bukti pun xcaya..woit lembu, cuba hangpa pi check betul ke x rasul melayu umno tu ahli umno hangpa..aku malas nk check pasal nk pi lawat laman web umno pun rasa loya nk muntah..uwek..uwek..KHAK PTUIH!!!

soklan said...

TP, aku nk tambah:
4. mona fendy - tok bomoh UMNO

kahkahkahkahkah...

Anonymous said...

S = SETAN
O = ORANG UTAN
K = KERBAU
L = LEMBU
A = ANTU
N = NAJIS
hahaha

soklan said...

hahaha, lembu umno mula menyondol (cam babi la pulak)!!KHAK PTUIH!!!

TP, aku nk tambah lagi satu:
5. lembu - ahli pencacai UMNO

soklan said...

anon lembu ni nampaknya suka ngan akronim..wakaka..ni aku bg nasihat, baik ko gi belajar ngan lembu2 senior spt zali, tungaulangit atau malaysian 2-day nk bg komen. diorg tu ada jugak maruahnya berdebat wlpn cam haramjadah je isi isingnye..setakat giler akronim pastu cam budak2 je aku nengok ko ni..KHAK PTUIH!!!

Anonymous said...

da xde isu lain la ni.memang kome ni dengki kt umno yang best ni.

Anonymous said...

si anon tu anak luar nikah umno..tu yg jadi mcm tu..otak da benak sesangat da teguk air setan..salahkanla pemimpin umno yg menghalalkan cara

Anonymous said...

sejak bila dato azhar mansor ni murtad? ada bukyi nyata kaaa? tak takut kena saman?

Nik Aziz Nik Mat said...

salam..
Anwar al-juburiii bukan ahli UMNO ke dulu?
Fairus bkn ahli UMNO ker dulu?
Bodoh yer Topeng 'Hitam'..!!!!!!

Anonymous said...

Samanla...jgn sembang

madkri said...

Soklan jangan duk layan dengan geng mabuk Ecstacy nie.Jab lagi tungak langit dan Malaysia 2Day datang jamin.Orang mabuk Nabi dah pesan akal dah jadi macam haiwan.

Anonymous said...

persediaan utk PRU13 kena mula dari sekarang iaitu setiap ahli PR mesti mencari atleast 3 org baru sebagai pengundi baru dan daftarkan di setiap parlimen, spt anak-anak muda baru dr ahli keluarga masing2. bayangkan jika kita ada 1 juta penyokong tegar PR now, kita dah boleh dapat 3 juta new voters, saya dah mula buat, harap semua ibubapa mulakan dari sekarang.

bodik said...

anon 11:54 tgh dtg bulan, darah kotor x henti2. itu yg tgh meroyan tu. puak2 umno haram jadah ni jenis bangkai. soklan....ko setuju x kalo aku kata umno dgn anon 11:54 ni bangkai sebangkai bangkainya setuju x???...

Anonymous said...

penyokong PR mesti pastikan daftar pemilih clear. daftar awal2 nnt senang. dftar last minit tkt sangkut lak.

beri maklumat pada org yg atas pagar. yg pior ammeno x yah kaco dulu. diorg ni dah gelap hati, Allah dah palingkan hati diorg dr menerima kebenaran... buang masa je dok bg idea mahupun hujah2...

soklan said...

SETUJU!!! 100% bodik..

ni aku nk tambah lagi list kebangsatan pencacai UMNO:
6. SIS and d'gang (antrnya Nori Tun Pak Lah, Marina Tun Che Det) - anti hadis dan penyeleweng Al-Quran...for sure betina2 jalang tsbt ahli UMNO

penyelewengan ayat quran yg nyata puak2 ni lakukan, mana dia tok peti harussani dan tok peti umno? pasal puak haramjadah ni wanita/puteri umno xde tindakan wlpn terang2:
1. persoalan hukum hudud (check balik ms kerajaan ganu dibwh PAS dulu)
2. poligami (mbth mgunakan logik kepala hotak)
3. aurat (guna logik kepala hotak xnak tuutp aurat)
4. guna sami siam/keling/buddha, paderi tlg doa (ni kes marina

ada pulak lembu pencacai umno tanya yg anwar tu? anwar tu pasal bengkeng ngan umno tu pasal kena kick, BANGANG nyer soalan !@#$.. yg si TP penat2 buat artikel ni dok citer pasal ahli2 yg bertaraf pencacai penjilat umno.. KHAK PTUIH!!!ade paham??

bodik said...

soklan... apa yg ko ckp ni mmg betul!!!...puak2 umno haram jadah ni eloknya d longkangkan. menghina islam NO 1...JUARA. kalau yg perempuannya nak lbh dr lelaki, rambut woody wood packer terjulur keluar..., tudung d jadikan perhiasan. apa nak jadi puak2 umno ni...inilah d katakan perjalaan menuju keneraka.

Anonymous said...

Bodik dan soklan mmg xbest.

nak join gak said...

aduyaii..

sedih aku tgk kat sni..

kalau part2 puak2 UMNO nak tunjuk buduh memang no satu..

tapi, de gak yg layan dak2 buduh ni..

toksah layan..

kang korang yg jadi buduh...

kan kan

bodik said...

kah3..anon 319!!!...kesian mak ko beranakkan ko. ini mesti kes x potong tali pusat. cahaya kebenaran x ada dlm hati...kah3.