"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, August 27, 2009

Gambar Hari Pengundian N11: Puteri 1Malaysia

Reactions: 
Ni aku tayang-tayang muka budak-budak puteri ni bukan apa... kalau korang ada jumpa budak-budak ni, elok la jugak kalau korang cuba-cuba himpit... kalau nak buat pasangan pun tak salah, didik la dulu elok-elok... kalau nampak tak betul, nasihat bagi betul... sambil menyelam sambil minum air...

Dapat tambah jemaah, dari Puteri, pergi ke Muslimah... sedap mata memandang, sejuk perut ibu mengandung... bulan Ramadhan ni elok la buat amal lebih sikit...

26 comments:

angah said...

betul tue..aku setuju...
diorg nie kekurang maklumat...
aku pun couple dgn bekas put3 umno...
tapi sekrang dah masuk keadilan..
hehehe

Addin said...

Betul jugak tu...kita tarbiah diaorg ni elok2..i'Allah ..

Anonymous said...

betul ke ahli puteri UMNOngok. yang last & 2nd last aku tngk jebeng jer mcm dari sberang. Puteringok pkai pemain import ke hehehehehe.

dewatawanberapi said...

korang kalau nak tekel puteri umno
kena pakai spender dulu...

kahkahkahkahkahkahkah....

puteri umno tak layan orang yang tak
mampu beli spender...

Anonymous said...

bodoh piang punya dewata..

putradarulkhusus said...

Banyaknye jodoh2 ku

Anonymous said...

dari puteri ke srikandi..
dari wanita ke Muslimat..

Bini aku ahli Puteri, tp undi ikut aku pangkah PAS la.
Bagus jugak didik dan bantu Puteri2 nie. depa macam rebung, masih boleh di lentur jadi yg lebih baik.. Depa ni pun main ikut2 ajer, seronok beramai !

Bantulah Puteri Umngok

habibRMC@yahoo.com.my said...

banyak yang aku berkenan

tapi semuanya aku tak kenal
kalau ada kekawan yang kenal bagilah kat aku
yang mana2 pun boleh

Anonymous said...

habib,

ingat muka kau tu ensem sangat ke

Anonymous said...

dewatawanberapi said

mamat hi elok mati drp hidup meracau tidak tentu pasal..

Hebat sgt lah tu ..cuba cubit paha sendiri jika terasa sakit ..lemahlah tu ..dan ada yg berkuasa drp ko mamat..

Anonymous said...

wow! gile HOT!

MUSLIMAH PAS LAGI HOT, cuma tak tayang macam mereka ni, depa adalah untuk suami depa saja hakhak. . . putri untuk semua!

zali said...

betul la kata anon 5:48 tu TiPU...
bawak keluar la gambar muslimah
tu...

Anonymous said...

bawak keluar gambaq rosmah mau?

Anonymous said...

zali..kalau bab pompuan laju. siot aje mamat nie.

jiwakacaw said...

zali nk crk gadis yg bole wt stock jd bini la 2 sbb puteri umngok cm xley pkai je sume wahahahaha~

yg pakai sweater adidas 2 cm sempoi je =P

si kitul said...

errrrr...aku sebagai orang atas pagar mudah cair jika peteri2 yg mcm gambar no 5 tu pujuk aku.pasti aku pangkah BN.wakakakaka

Anonymous said...

AIK...

TP ambik gambar awek tak pakai tudung je ke?

hahahaha..... Pandai jugak TP nih.

Anonymous said...

inilah yang umno ada....inilah aje kerja orang umno.....

cerita puteri umno ni hebat2.....tanyalah orang dalam tentang mereka. Kalu berkempen, datang dari luar, duduk hotel, semua berbayar!....cerita2 selingan banyak....macam2 boleh dengar....kata kawan saya, reporter bebas.....depa tackle kita!.....siap tanye nombor bilik lagi!......

anak siapalah puteri2 ni. tentu bapak dan maknye orang a-me-no....boleh dibiarkan anak2 tu keluar rumah berkempen berhari2 ikut rombongan.....inilah yang kawan aku cerita.....dipendekkan cerita......puteri ni ada banyak cerita dari berkempen....cerita selepas 12 malam!

cari 'projek' katakan.....kenalah 'buat' projek dulu!......ramai pulak yang sanggup!......inilah hakikat a-me-no.......cari makan tak habis!.....ramai jugak yang kaki makan!.....PADANLAH tu!.....

Anonymous said...

gilooo.. hahaha, cun beb.. sbb tu rmai mat rempit minat nk join pemuda.. aku nk join jgk la.. hahahaha...

Anonymous said...

anak sapa la ni...salah didik,kesian adakah ibubapa mereka menutup aurat?atau mereka ikut ibubapa yg tak kisah tentang tuntutan menutup aurat...marilah ambil iktibar puteri amno..pemimpin kamu esok berlepas tangan ...dia sendiri anti tutup2 aurat ni...anak gadis mereka juga demikian...rambut macam singa betina ...kembalilah kpd p..hayatan ISLAM masuklah ke majlis2 ilmu cari kebenaran tinggalkan jln2 jahilliah..sebelum kiamat kecil dtg...iaitu mati...

Anonymous said...

yang 2 last tu Puteri Batik Jawa kot ....

suryateam said...

sapa dpt puteri2 umno nie..
insyaallah bolehlah didik ke jalan yang benar..

suryateam said...

sapa dpt puteri2 umno nie..
insyaallah bolehlah didik ke jalan yang benar..

Anonymous said...

ader no phone dieorgtak???ader bglah...

The Author said...

Salam,

amboi sahabat ... lama aku tak mai kat blog ni. Dasyat hang laaaani naa .. dengan kamere SLR ... baru beli ka?

Mook Soon Sang said...

heheh aku kawin ngn org JOHOR, dari anak sampai ke mak orh BN...
la ni depa sokong PAS...haha
sbb aku selalu beli harakah tinggl atas meja makan..hahahdepa baca. terus sokong PAS..