"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, October 03, 2009

N-31 Bagan Pinang: Gambar-Gambar Sekitar Penamaan Calon (bhg. 2)

Reactions: 
YB Ngeh Kor Ham & Jeff Oi...
Melvin..!
Wanita & AMK PKR Johor...
PAS For All...
Jangan biarkan kes Teoh Beng Hok disia-siakan...
Kelab Penyokong PAS... tak yah cakap la... pergi mana-mana pun geng ni mesti ada...
Lautan bendera PAS
Yang ni... penyokong PAS Parlimen Dr.Zul...
Team Shah Alam

11 comments:

biskutliat said...

best la tengok gambar2 ni especially kelab penyokong PAS

akira® said...

salam TP,

meriah benar suasana kat sana...
sayang sekali tak dapat nak join...
tapi, Insyaallah kalau tak dak aral melintang hari jumaat ni sampai jugak aku kat sana....

camna... ramai awek cun tak kat sana... kalau ada, kasi upload gambaq cepat...

kahkahkahhhh...

kafe kenyalang said...

bro MELVIN..U R MY MAN!!!

Anonymous said...

Bestnya macam tengok SITI!

perompak harta rakyat said...

Jangan biarkan kes Teoh Beng Hock disia-siakan.....

Aku kenal brader ni.... dia ada kedai jual barangan ibadah orang islam- Quran, sejadah, tasbih dan lain-lain termasuklah cd-cd Pro Pakatan .... CD 'Rosmah Puaka' pun ada dijual kat kedai dia tapi aku tak beli pasal aku dah download sendiri 3 episodnye keluaran C4 Production kat u-tube... kih..kih..kih. ....

tapi bagus jugak la usaha dia ni pasal aku rasa tak ramai (ataupun hampir takada) orang kampung yang ada internet kat rumah yang membolehkan mereka 'tau' sapa isteri pemimipin 1 Malaysia kesayangan yang selama ni mereka dewa-dewakan ni.....

Brader ni kira hardcore dalam pejuangan jugak... Penah skali aku nak beli kopiah kat kedai dia... nak dekat 2 minggu kedai dia tutup.... last2 aku dapat tau dia ada kat Manik Urai masa PRK aritu walaupun dia orang Melaka.....

Brader ni gelarkan diri dia 'Along' je...... Salam perjuangan dari orang Melaka.... aku tak dapat pegi Bagan Pinang sebab kekangan kerja...

Tapi tiap-tiap pagi lepas solat subuh aku baca Yassin & doakan dari jauh agar Gerombolan yang tak puas-puas mengisi tembolok sendiri dan anak bini menggunakan wang pembayar cukai rakyat Malaysia serta merompak khazanah kekayaan negara yang sepatutnya dikongsi bersama rakyat marhaen ini terhapus dari muka bumi Malaysia ni secepat mungkin.....

Sape PR/UMNO/BN yg nak panjangkan zakar? said...

kem salam kt awek parlimen dr zul

afix23 said...

macam Nenek Brutal jer..
hehehe =))

AnaK BugiS said...

Sokongan pada calon PAS di hari penamaan calon mengatasi penjuak umno.. jarang2 berlaku di kubu kuat umno..
yang tersurat disebalik yang tersirat

joshua said...

Foto hebat!

Insya Allah, PAS akan menang!

Anonymous said...

nampak tak si mamat yang semat poster teo boon hock tuu kalau nak tau itu adalah calon murtad! lakntullah..yang di bayar oleh ngee 5ringgit

Fisabilillah said...

Bodoh punya Umno. Cakap tak guna otak. Memang terserlah kebodohan ko wahai anon 1034