"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, October 03, 2009

N-31 Bagan Pinang: Gambar-Gambar Sekitar Penamaan Calon (bhg. akhir)

Reactions: 
Ribu-ribu dekat sini...
This is my bro Gus Gan...
Stesen Petronas ditawan penyokong Pakatan Rakyat
Teresa Kok pun datang gak aih...
Warga Parlimen Parit Buntar...
Say No To I.S.A & Isa Samad..!
Muslimat... penat jalan jauh ni... rehat dulu...
Budak kecik pun dah pandai pegang bendera PAS... kalau melayu tu biasa la... tapi sekarang cina dengan india pun dah biasa dengan PAS... UMNO/BN..? geli aih..!
Tadi dah cakap...
Tak kurang dari 10.000 penyokong Pakatan Rakyat dari segenap ceruk 1Malaysia hadir memberikan sokongan
Yang belah kanan tu... Mak aku... hahaha...!!!

7 comments:

gelong gajah said...

Member aku tu ..siap bawa kasut terbang lagi ...nak baling one malaysia tu ..he he

Sape PR/UMNO/BN yg nak panjangkan zakar? said...

kem salam kt muslimat...

Anonymous said...

kesian,.. org malaysia suka berpeleseran.

AnaK BugiS said...

itulah kelebihan penyokong PR yang rela datang dari setiap penjuru..
kalau umno tak ada imbuhan jangan harap..
1 event je yang rakyat datang tanpa perlu imbuhan.. open house..

Anonymous said...

Thank you bro

Gus

saya anak bangsa malaysia

Anonymous said...

mana muka zali tak nampak pun? Sah pencacai ni hanya rajin mencacai dalam blog saja, buat kerja lebih tak mau, ciri2 orang umno totok.

Anonymous said...

cun..nyer muslimat2 Pas nie masih darae ke? hehehe