"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, February 11, 2010

Raja Petra’s son tortured: The cruel regime's dirty tactic

Reactions: 
According to Raja Petra, his son Raja Azman slashed his wrist and swallowed a razor blade due to the torture that he received from the authorities in Sungai Buloh prison. I feel disappointed with Malaysian authorities that physically and mentally tortured Raja Petra’s son in the detention. This is not the way punish Raja Petra, the cruel regime are not gentle in facing Raja Petra! Read here- Raja Petra’s son rushed to hospital over razor blade incident

I believe all religions tell that it’s a sin to punish someone for his father's wrong doing, much more when the father is fighting for a good cause. I wonder they are really God fearing. Most of the police are made used off by the politicians to further their causes. This is not good for Malaysia!

I know that Raja Petra as a father must be undergoing a terrible time. At this point in time, I urge all Malaysians to pray for RPK’s son and so RPK. Definitely the God will punish the cruel regime that punished his innocent son!

May God keep Raja Azman safe!
BLOGGER RAJA PETRA KAMARUDDIN

:BANGSA MALAYSIA

5 comments:

skandal sandakan said...

SKANDAL PELAJAR TERLAMPAU DI SANDAKAN?

“Kau itu pandai bikin anak saja, tak mau bertanggung jawab langsung,” kata seorang penuntut bumiputera bernama Maria (bukan nama sebenar) yang masih berbaju sekolah berlogo SM St Mary di satu sudut dekat tangga kecemasan level 9, Menara MPS.

“Bukan gua sorang hantam sama lu. Bukan gua suruh lu bunting. Kalau tak mau anak, pigi cucilah, Kasi buang sana klinik (gugurkan) pu**mak!. Duit gua boleh kasi ma...” ujar teman lelakinya yang juga sebagai ‘Pegawai Perhubungan Pelanggan’ (PRO).

nak selebihnya skandal ni click nama saya.

AzamDean said...

yang mncurik tu ke?? hahahahha

Anonymous said...

Tu nak mencuri lagi la tu...

CURI PERHATIAN LA PLAK...

Pirah..............

Anonymous said...

uish... dia tulih "may god keep Raja Azman safe!" .... ni god mana? yg kristian punya ka? wakakakaka......

Anonymous said...

Nak doakan pun tengok orang jugak bro. dah penjenayah bukan boleh buat baik. baik aku doakan kesejahteraan malaysia.