"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, March 17, 2011

Baginda Minda, Ummi Hafilda & "BirthMark"

Reactions: 
Ummi cabar Baginda Minda untuk dedahkan dibahagian mana pada tubuhnya terletak "BirthMark" sebagai bukti Ummi pernah mempunyai skandal dengan Baginda.

Aku dok terpikir kalau-kalau sampai masa nanti, mana la tau kot-kot tiba-tiba je Baginda Minda cakap, "BirthMark" Ummi letaknya di"celah" antara 2 peha Ummi... hah...

Mau ka Ummi tayang dekat semua orang "lokasi" yang dikata ada "BirthMark" tu untuk tontonan awam demi menafikan kata-kata Baginda Minda tu nanti..?

Kalau setakat pakai Doktor sebagai saksi mata mampuih orang tak percaya, mesti mau tengok dengan mata kepala... Chai-chai UMNgOk/Beer eNd mesti la nak tengok secara "live".

Mau ka Ummi buktikan..?

5 comments:

Anonymous said...

Isk... orang dah saman dah pun.. hahahahahaha..

FARISZ@AZ.Com said...

 Tutorial blog

Anonymous said...

UMMI - Money Face.

Miyoko said...

Tajk nak...tak nak...umi malu nak tunjuk....nanti orang tengok.

ha..ha..ha,,

hafilda chibai mampos cepat said...

umi nak tunjuk umi nak tunjuk jugak....kuih umi ni besar lagi tembam.wangi dibubuh bedak.kalau cium lama lama kadang kadang bau taik pilat.kalau tak percaya mlm ni tunggu dkt the beach bukit bintang.uminak buat tiger show.tapi konkek sorry tak boleh sebab tun kutty dah tempah jubok umi.umi suka kena taram dgn tun kutty sebab tun punya konek dah tak kuat dan umi boleh dpt duit banyak.kalau ada duit banyak umi boleh main dgn negro lagi best.negro pun boleh tutoh jubok umi jugak.hehehe...