"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, January 14, 2009

Serangan Kali Ke-2 Berjaya Dipatahkan - malaysiakini

Reactions: 
Sebelum...
Selepas...

Serangan Mr Klon pada laman web TKO buat kali ke-2 berjaya dipatahkan sekali lagi dengan kepakaran para Perisik Bloggers Network Malaysia.

Tahniah dan terima kasih pada yang terlibat dalam misi menghapuskan klon-klon web haram ini.

Pada Mr Klon... hang buat la banyak mana pun web klon, Insya-Allah, kita akan berusaha untuk menghapuskan kerja jahat anda.

4 comments:

amircesc4 said...

Perisik Bloggers Network Malaysia FTW!!!!

Asrol - kelatekito.com said...

amir, apa FTW tu?
tolong terangkan, kawe nak tau jugok

amircesc4 said...

FTW - For The Win...

tok g tganung ko?
aku nok g dgn boh aku esok...

Asrol - kelatekito.com said...

ok.timo kasih.
nak gi jugok,tengok la keadaan lagu mano.