"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, January 13, 2009

Laman Web TKO Di"KLON" Buat Kali Ke-2..! - malaysiakini

Reactions: 
Kemaskini 8:56pm dibawah sekali.

Awas bagi para pelayar laman web TKO. hari ni pihak kami telah mengesan klon laman web TKO yang menggunakan link http://www.tranungkite.07x.net/. pada pelayar yang melayar web Klon TKO pada link diatas dinasihatkan supaya tidak meng log in kemana-mana ruangan forum atau bahagian yang memerlukan akses menggunakan password.

Dikhuatiri bahawa kesilapan anda mengakses akan mengakibatkan password anda di curi oleh pihak-pihak yang mencuri peluang atas kesilapan anda.

Harap korang tak terpengaruh dengan laman web tersebut yang diwujudkan dengan tujuan yang tidak baik.

Untuk pengetahuan korang jugak, laman web TKO masih tidak dapat diakses buat masa ini kemungkinan kerana masalah server yang tidak dapat menampung jumlah pengunjung yang semakin ramai berikutan Pilihanraya Kecil Parlimen 036 akan berlangsung tidak berapa hari lagi - aku agak la... stakat ni x dapat nak berhubung pun dengan mana-mana webmaster TKO... susah ke nak kontek sesame sealiran untuk penyebaran maklumat?

Mana-mana webmaster TKO sila hubungi mail saya poji2ya@gmail.com untuk mengupdate situasi laman anda.

Makluman - laman web TKO hanya boleh diakses di link ini sahaja - http://www.tranungkite.net/v8. selain dari link ini, ianya adalah PALSU..!

Buat masa ni laman web TKO masih belum dapat diakses. sebarang perkembangan akan dimaklumkan pada kadar segera.

8 comments:

~♥ UmmiAnni ♥~ said...

bior bebenor ni...aku dah fobia dah ni...tak tau nak percaya ke tidak..

Topengperak_Xinwugi® said...

beringat je ummi... aku bukan apa, pelik gak awat admin TKO bleh tinggal pesan dekat ruangan komen... kalau anounce direct ke mail aku mungkin ake bleh caya gak...

ni sah-sah hantu-hantu yang kene bela ni... depa tengah carik duit lebih...

wakhakhakha... aku dh report dekat hosting depa. sat ni hilang balik la tu..!

manBjalal said...

betul la..aku pun tak leh akses tranungkite.net tu. jadi, camner kita nak tau yang mana site yang betul nanti ?

bahaya ni, aku takut nak login kat tranungkite.net nanti.

habis nanti diaorang dapat password kita nanti..

minta tolong sapa sapa yang tau mana alamat yang betul.

~♥ UmmiAnni ♥~ said...

Betullah tranungkite.net dah down.

Harap ada yang boleh tunjukkan alamat web yang sebenar. Kita perlukan maklumat untuk Prk KT ni..

kita pun dah tak sure ni

Topengperak_Xinwugi® said...

baru update dekat atas tu UMMI...

Abu Qush said...

Jahat sungguh puak-puak ameno be end ni. Dah desperate sungguh nampaknya.

Sameon said...

Mana korang tau ini semua kerja UMNO? Jangan tuduh je beb. Mana la tau kot-kot depa sendiri yang sabotaj. Lepas tu, kata UMNO yang buat. Jahat sungguh la pembangkang ni...

Anonymous said...

ehm. sabotaj diri sendiri? perbuatan kurang bijak.. selalu nye "ameno be end" je mempraktiskan bende camtu.