"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, January 13, 2009

Klon TKO??? - malaysiakini

Reactions: 
Susulan Klon TKO... pihak bloggers network telah mengambil tindakan pantas dengan memaklumkan kewujudan web haram klon TKO kepada pihak admin freehostia untuk tindakan susulan dan hasilnya web haram klon TKO telah dilenyapkan dari maya.

---------- Forwarded message ----------
From: support@freehostia.com <support@freehostia.com>
Date: Tue, Jan 13, 2009 at 10:06 AM
Subject: Re: Contact form: CLONE WEBSITE
To: asrol.affandi@gmail.com

Hello,

Thank you very much for the information that you have provided. I will
terminate this site and corresponding hosting account right away.

Best Regards,
Peter
Support@Freehostia.com
http://www.freehostia.com

asrol.affandi@gmail.com wrote:
>
> Name: asrol
> Email: asrol.affandi@gmail.com
> IP: 118.100.1.173
>
> Â http://tranungkite.freehostia.com/ is a clone website.this website abused your TOC.this web is a phisher web
>
> please take down this website a.s.p
>
> the original site is http://www.tranungkite.net/v8/
> thank you.
>
Asrol Affandi

4 comments:

Anonymous said...

wahh, hebat betul blogger network ni..

tapi..blogger network ni anak haram ke anak halal? dengar bunyi macam anak haramjadah jer,anak haram hasil zina parti-parti pakatan rakyat kot. tak pernah dengar pun?

blogger network ni penabur fitnah kot.

pertubuhan sah?
ada laman web?
sapa pemimpin?
ahli2nya sapa?


apa-apa pun, blogger network takleh lawan BPN (Blogger Pembela Negara)

BPN (Blogger Pembela Negara) is DA BEST!!!!

Khaktuiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh Topeng Perak konon.@ alias Tahi Pukimak

jom masuk
www.parlimenbpn.blogspot.com

Fendy2177 said...

Salam sejahtera,

Haahahahaaa, nampak sangat takut dengan bayang-bayang sendiri. Kalau ada telor, guna la nick ko. Tak main la guna anonymous. Dok puji BPN konon. Agaknya, berapa la si PPC tu dapat ekk. Yang blogger lain dok bawah dia tu kena main jerk. Orang macam kamu nak pertahankan Melayu? Orang Melayu, masuk rumah orang bagi salam dan beradap, bukan main terjah semacam. Jadilah macam PPC yang kena smash skali dengan Roslan SMS. ADA BACA KA?

unanjaga said...

Bila puak BN ni dah tak ada hujah untuk berhadapan dengan suara kebenaran,maka itu lah cara dan tindakan mereka,ternyata hati hati mereka telah tertanam sifat busuk hati yang amat ketara.Dan masa akan membuktikan bahwa mereka akan semakin jauh terpinggir.

~♥ UmmiAnni ♥~ said...

uikk..dia macam kepedasan pulak..hai anon yg tak bernama..hang ka yg punya kerja..?? apasal melompat semacam aje..kena cili ka..??