"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, March 11, 2009

Apasal Ni Woi..?

Reactions: 
Hari ni paling teruk. internet down ka apa ka aku tak tau.

Kantoi habis kerja-kerja mengupdate blog.

15 saat skali terdisconnect. penat beb kalau macam ni...

Sabar je la beb...

Ada konspirasi ka..?

17 comments:

Anonymous said...

Gua pun tak tahu la bro. Gua yang pakai wired connection ni pun lembab semacam je. Jenuh nak nunggu. Tak tahu la apa depa ni buat. Dulu tak der la lembab macam ni. Dah upgrade pun lembab jugak. Aku sakit hati betul. Kata dulu ada masalah dengan kabel antara malaysia dengan US. Siap dibaiki pada 3 mac ari tu(kalau tak silap aku la), tapi masalah lembab ni berlaku jugak. Dulu aku ingat pasal pakej aku amik ni yang buat lembab tapi dah upgrade pun lembab gak, aku tak tahu nak cakap apa

awan said...

Saya gunakan Digi Edge....walaupun 460 kbps tetapi tak ade malasah dah 2 tahun pakai bayaran pun murah RM66 sebulan (Tanpa Batasan). Any time Anyway janji ade line digi. Moderm pun murah cuma RM150 aje...cuba cari dekat digi centre

Anonymous said...

aaa aku setuju...aku pun pakai digi...no problem pun...kut-kut engkorang punya kom dah kaputttt....minta la baruuuuuu

Anonymous said...

Kalau korang ada masalah telco kalau korang complain kat customer service memang lembat...

Tips...
Kalau korang komplain kat MCMC atau suruhanjaya tele. dan Multi. confirm dia orang layan macam raja.. try la isi online form aduan kalau tak percaya..

jarjis_jarjis said...

memang ada konspirasi..

ada puak pakai SERAMPANG dua(lebih sebenarnya) mata:

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Najis_Razak

ni kalau "sangkut", dengan puak2 kita sekali kena...

ada org tu main kotor nih...

siv said...

aiya aku nya berukband neh da dua ari lembap...bikin panas jaa..hoho..

jom boikot ar..haha

zali said...

itu la masalahnya modem nak murah,line
nak bagus,speed nak laju tapi ambik
pakej ekonomi...

tak nak bayar lebih
taik idung masin!

ambik la pakej bisness punya...
baru la laju tak sangkut-sangkut.

siap tanya ada konspirasi ke?

tu yang geram tu...dalam kepala hotak
tu semua pun ada konspirasi.

Anonymous said...

memang ada konpirasi pun ....
cinabeng punya berukbeng ...

Anonymous said...

Kalau artikel panjang, taip dalam word dulu..

Anonymous said...

malaysia is suxxx.. max sped line only 4mb(in klang only). Singapore already 10mb.... shame on be malaysian...

Anonymous said...

wak tanya soalan ader konspirasi ker??bukan wak tuduh ader konspirasi..Bahasa Melayu pas ke dok ni zali??

Anonymous said...

guna la live writer... boleh save draft dulu...... http://download.live.com/writer harap membantu :)

noel said...

hehe link yg jarjis_jarjis bagi tu lawak giler..

Anonymous said...

betul..aku pun sama gak kena..bengang tahap cipan..itu pakai streamyx tu...tpi nsib bek aku pakai digi wireless..ok jek walaupun x selaju yang lain2

Anonymous said...

zali, modem pun tak murah skrg...ko je la mampu pakai bisnes punye, sbb ko dpt upah dr ameno kot...masyukkkkk-Neo

Anonymous said...

aku ada wat sedikit research nape tenet lembab ni..cube korg cek IP Adress

kalo IP Adress korg stat dengan 118.xx.xxx,124.xx.xxx mmg lembab gile.

IP Adress paling laju stat dengan 60.xx.xxx

peminat blog said...

kabel dasar laut kena curi dek lanun kot..kot ka najib,setahu aku skrg kalau ada khilangan timbul bayang celaka tu