"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 15, 2009

Gempar..! UMNO Di"Hai Jek" 786...!!! - malaysiakini

Reactions: 
Ismail Safian?

Alamak... mamak lagi..!

Nampaknya Gerombolan United Malays None Orgasm telah menjadi Boneka 786..!

Teh Tarik satu Zambry...!!!

Dey Mail...!!!! Zambry mana...????

10 comments:

Anonymous said...

cukuplah tu Perisik Rakyat!

Siapa Melayu ini- kajian DNA mendapati kita yang bergelar Melayu mempunyai 27% gene Mediterranean/Arba/India (yey dey mamak!) dan lainnya sama dengan gene yang dimiliki oleh orang Cambodia, Myamar dan Taiwan-Ehm orang asli Taiwan pun ada ayat dan terma yang sama dengan orang asli di Vietnam dan Iban di Sarawak.

Saya tahun semua yang dicatat ni akan dikata propaganda UMNO.

JADI KALAU NAK TAHU LEBI SILA CARI SENDIRI DARI KATEGORI THE MALAY GENE POOL.

Moral of the story- jangan nak hina gene pool orang Melayu!

Anonymous said...

Ooi,
lu sudah butakah? If he is no mamak, what else! By the way, Mahathir is classfied as Indian during his study in MU in Singapore
Ever since then, he hated Singapore

Anonymous said...

heheh...relax..jgn marah2..bro topengperak..saya harap org tak anggap ni sbg racial..:)

mountdweller said...

Kenapa orang kita susah sangat untuk terima kenyataan?

matcomot said...

rujuk dgn mereka yang pakar dalam agama.apakah 786 tu..

jangan gunakan 786...

rasanya x pernah ada org kampung kubu mamak.

so better ubahsuai posting ni,sblm jadi kontroversi.

maun said...

Pemilihan calon menampakkan Pak Lah masih berkuasa....Najis jadi kuda je..Najis alah dengan mamak.

perfectwater75 said...

Salam,

Takde pula dalam mana-mana nas aqli yang menyatakan 786 ini sama dengan maksud ayat tertentu...

Takde nak kontroversi la posting ni..

Tuan perisik rakyat, sekurang-kurangnya dia ni cerah sikit dari Mamak Bendahara Zamri tu...

Takde sape2 yang ambil gambar ketika perhimpunan 'raksaksa' yang dihadiri NAJIB semalam ketika buat pengumuman calon yang kalah pemilihan ketua bahagian itu?

thx!

sniper said...

kah kah kah kah! UMNO - United Malbary National Organisation. Ni keturunan si kitol yang menjahanamkan empayar Melaka dulu! Melayu (UMNO) mudah lupa.

danny_a said...

kah kah kah.tahu pun anonymous UMNO atas sekali tu kita ada gen dari bangsa india dan cina.

lepas tu pemimpin UMNO Cincin Besar dari Bukit Bendera nak cakap bangsa Cina ni pendatang? Then kalau camtu kita jua pendatang la? dan kalau camtu hak kesamarataan kaum boleh dicapai la since Melayu pun pendatang? kah kah kah!

amek kau paku buah keras aku pulang semula.

p/s:rasa-rasanya Cincin Besar sekarang bwat bisnes besar woh.aku terjumpa di Seberang Jaya dgn bodyguard,kereta besar-besar~

Anonymous said...

nak kenal org umno nih snang jerr..kalu ada statement yang berbau perkauman tu,mmg org dier..cnfirm!!

aper dier ingat melayu je yg layak duduk atas bumi malaysia ni??!!

kepada pejuang2 bangsa@assobiyah,aku mtk tolong sgt ko jangan mngaku yg ko tu islam,MEMALUKAN..Nabi x ajar kt memusuhi bangsa lain dan perjuangkan kebangsaan..hanya org yg berjuang krana agama saja yg syahid..


pejuang bangsa..SESAT!!