"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, April 01, 2009

Bat Man Return Di Bukit Gantang - malaysiakini

Reactions: 
Gambar semalam...

Gambar hari ni...

Kah kah kah kah kah kah kah kah ... Star Of David dah jadik Star Of Batman..! muakhakhakha...!!! ni kalau Pakatan Rakyat tak tegur, jangan harap la "Pejuang Agama, Bangsa dan Negara" nak sedar..! wakhakhakha..!

Agak korang kalau Pakatan Rakyat tak bising pasai ni, berapa banyak Star Of David naik dekat tiang-tiang lampu..?

Nasib baik depa sempat ubah... aku saja je pi ronda tadi pasai nak ambik gambar baru... semalam aku buat post "UMNO Kempen Untuk Israel"... hari ni ingat nak keluar pulak post "Israel Kempen Untuk UMNO"... nasib baik hangpa... kah kah kah kah kah ... !!!

Bat Man Return..!

9 comments:

prblogger said...

Hua..hua..Sedar pon diri tu..ingatkan dah sesat dah umno...sia-sia derma duit kat umno utk bantu palestin tapi dalam masa yang sama sokong yahudi..Damn you umno!.

prblogger said...

Bro,apesal MSK punya blog?bandwidth overlimit ke?

aloha2 said...

anak panah besar dh ke bawah...nak kojol la 7hb nih....hehehe

Sakuragi said...

depa suka nyani lagu Twinke twinkle little star kut....

parti PR semua pakai lambang bulan, bulan sabit dan roket....

depa pun nak pegi ke langit gak... tak syok la PR je dapat pegi? haha

soklan said...

tungau mana tungau, smlm tuduh PR yg buat lambang yahudi tu..jawap..jawap..wakakaka

pemgliporlari said...

esok puak ni buat lambang bulan lak,membulat je!tak ke haru..minah ke do yang mati dulu??wakikukuku..

Anonymous said...

timbang xkena la tu...kahkahkah

Anonymous said...

Macam lambang salib pun ada.

hehehe...

Anonymous said...

lawak lawak....mmg jenis mangkuk btul umno ni...sebijik yahudi...dah kena tegur baru perasan...Allah kalau nak tunjuk mcm2 cara...tu mungkin kias2 je...