"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, April 01, 2009

PerakExpress Down - malaysiakini

Reactions: 
Hari ni aku banyak dapat panggilan, sms, email dan jugak pertanyaan berkenaan Web Mat Saman kati (PerakExpress.com).

Untuk pengetahuan korang, PerakExpress.com down buat seketika sebab penggunaan dah mencapai tahap maksimum bandwidth (overload usage). buat masa ni Bro Mat Saman Kati sedang berbincang dengan Web Master PerakExpress.com bagaimana untuk menyelesaikan masalah ini secepat mungkin.

Harap semua bersabar dan tunggu pengumuman seterusnya malam ini.

4 comments:

pengliporlari said...

harini hidup aku kurang selesa tanpa perakexpress!aku ingat dah digantung KDN macam harakah&SK..huh!lega bila hg kata link blog je yg pobelum

KedahLaNie said...

guna blogspot jaa..
pakcik google bagi pakai banyak mana nak pakai :):)

pengliporlari said...

memang kena guna google la..cet!kichi kichi bikin aler!

asman said...

http://www.internet-webhosting.com/secure/aff.php?aid=ama14161&promotion=yes

cuba tgk kat link tu ... kalau lalu affiliate saya leh dpt 15G space + 80G bandwidth ... rm120/tahun ...

options lain pun ada gak ...