"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, April 29, 2009

Blog Tak Update...

Reactions: 
Seminggu ni aku cukup sibok dengan entah hape menatang aku tak tau. tak berapa banyak masa untuk update blog dan tambah lagi dengan tak banyak isu sekarang.

Jadi, kalau korang bukak blog ni dan tengok mende yang sama je tak de update, aku mintak maaf banyak-banyak. rasanya tak seronok kalau setakat update blog untuk isu yang remeh-temeh.

Nanti ada masa dan jugak ada isu panas atau isu baru, aku akan update. buat masa ni aku tak de idea nak update... cuba tunggu malam-malam karang atau esok. mungkin idea aku datang. ni tengah kumpul info.

Mintak maaf banyak-banyak geng... aku buntu...

Pilihanraya Penanti dah dekat dah ni... banyak nak kene prepare dari segi material dan jugak poket. adusss...

8 comments:

LanaBulu said...

Boleh lah buka sikit ttg isu calon kena pi daftar utk bertanding nanti cuma berjalan sorang2 je...Sapa2 pun tak boleh pi temankan...Lepas tu tempat daftar depa tukaq pi dalam hutan kat bukit bendera...sebab SPR beri arahan baru..heee

LanaBulu said...

Lagumana pula dgn isu ipar hang (adik dia lawa yuu..) yg tukaq nama Gerak pi Gemar tu..? PR cool guy kan..heee

me it`s mie said...

betui tu...ari ni je dah tiga kali aku klik kat hang punya blog tapi hampeh....nasib baik sedaq.....x pa...kekadang idea nak menaip x dak...
nooooo.....

Baginda Reformasi said...

ang kan prisik ang bongkaq citer2 tergantung polis umno... cth:

1)kes srikandi kene tarik sluaq.
2)kes mamat sgkok tggi yg di cari pulis.
3)kes saman ats karpal / karpal saman sultan... sengap je bile pulis br tau saman sultan ni undang2 mader.. heh pastu sengap je
4)kes minum tinner lam balai ari tu

ang risik2 la... sebab org tue kate kalau senyap makne setuju... abis polis sengap je... hehe

Baginda Reformasi said...

"entah hape menatang aku tak tau" ang cakap camni aku pun teringat aku letak gambaq binatang lam blog aku... masalahnye ade menatang tu aku pun tak kenai... heheh
cam khinzir tapi tinge panjang...
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/04/kasih-seorang-ibu.html

Anonymous said...

Salam
kami faham awak memang banyak kerja
banyak info dari awak kita percaya penuh... kalau tak update takpelah tapi memang tertungu berita baru dari awak
TK

pengliporlari said...

bila masa nak berisi poket hang tu?tak kisah la...topup dah berapa bulan tak isi?

tok perak said...

satu malaysia tak kan tak ade isu. hg psg spy le setiap ng. kalau hg nak buat sorg mmg tak daya. isu byk. isu bhs yg dibekukan, isu akidah yg disorok oleh media perdana, isu keselamatan rakyat, isu warga asg yg menggugat kedamaian pdk setpt, isu guru yg nasibnya tak diberi perhatian berbdg dgn singapura, isu ketidakadilan terhdp guru yg tdk mengajar sn, mt n bi. mcm2lah. ok bro