"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, April 18, 2009

Dato' Seri Ir Nizar Bersama Anak Melaka - malaysiakini

Reactions: 
Amacam..? best kan... masuk blog langsung tak de update, macam siyal blogger nih... hahaha... sorry geng, betul-betul buntu bila tak de berita. ini kira update pertama aku sejak aku balik ke Lumpur (Kuala Lumpur).

Aku dekat Dewan Sivik Petaling Jaya. hari ni ada Majlis Jamuan Teh Badan Perhubungan PAS Negeri Melaka bersama Anak-anak Melaka Di Perantauan.

Dato' Seri Ir Nizar dan jugak YB Husam Musa jugak akan hadir (buat masa ni belum sampai lagi). tetamu ada la dalam 1000 orang (lebih kot). nak cerita panjang tak reti... hangpa tengok la dulu gambar dekat bawah ni... karang aku sambung lagi.

12 comments:

tok iskandar said...

Ramai tu.ada harapan kita menang kerusi DUN kat Melaka pulak.Elok diadakan kempen jadi ahli PAS di Melaka

Anonymous said...

hm..boring btul masuk blog tak dak update..apapun thanksla sbb perisik rakyat dah start update balik...

tok iskandar said...

Ada yang bertanya boleh tak kita bawak ke mahkamah kes su dewan undangan negeri perak yang keluarkan notis persidangan DUN Perak tanpa pengetahuan speaker.

Menang atau kalah belakang kira.sebelum ni dia dah kena gantung tugas.

jika boleh bawak kes,akan berlanjutan lagilah krisis politik di negeri Perak.Sempat atau tak bersidang 7 Mei ni tak tahulah.

madkri said...

Blog tak up-todate tapi komen2 meriah tak kisah.
Orang Perak antaq la khabo apa MB haram duk buat la nie.

Anonymous said...

berita terkini yg aku baca, zambry 786 dah kuarkan arahan utk tamatkan khidmat JKKK yg dilantik masa PR perintah Perak.. padahal JKKK tu dibuat lantikannya dgn kaedah undi.. org kpg yg undi tu yeop... selambak badak je puak2 ni tamatkan khidmat JKKK tuh.. kiranya Nizar dulu takde le zalim benor nk tamatkan terus..dia bg peluang sumer JKKK tu berkhidmat smp habis kontrak.. ni skrg, blum abis kontrak dah kena tamatkan.. nampak sgt diorg ni gelojoh.. - Neo

pengliporlari said...

ni cita lama...tapi PR ni rata2 jenuh tolak untuk jd JKKK,pendek kata tak gila jawatan...tapi bila paktam tu suh lucut JKKK lantikan PR,huh!!meninggi je songkok si pencacai ni naik moto keliling kampung!

Anonymous said...

paktam,paktam.....

xabis2 hang cari pasai no...

pengliporlari said...

jom heboh pun dapat kebenaran berada di perak balik!dah nampak kan?lepas ni kalau sempat paktam peritah sampai tahun baru..tengok la comeback untuk warga ipoh didataran.dapatla tengok MBI kutip botoi arak celebrate new year!dataran tu la tempat berlangsungnya bulan sembahyang yg diilhamkan DS Nizar..renungkan & tenungkan..janganla termenung!

Anonymous said...

Salam.

Masanya sudah tiba.

Pucuk pimpinan PAS diambil generasi muda.

Kita cadang DS Nizar jadi Presiden PAS.

Tolong sokong.

Terima kasih.

si lembik's said...

aku pegi gak...xde rezeki ako nak sembang ngan ko la topeng perak...tapi aku duk kat pentas belakng....bikin rakaman time program berlangsung

Topeng Perak® Unmasked said...

si lembik'2 - kau tengok posisi aku ambik photo last skali ni x? dekat sini la aku bersila ngadap laptop pinjam pastu update trus dalam blog... hahaha...

si lembik's said...

he he he...aku ada perasan...tapi tengok lagi jauh...tambahan aku ni spesis rabun...apa2 hal teruskan usaha murni ko....aku tabik ngan cara ko yang suka beeterus terang dan membongkar isu2 panas

p/s : aku dah lama xmenulis...sibuk ngan persiapan muktamar negeri tuttttttttttttt.....