"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, August 29, 2009

Utusan: Media Penipu Teragung Di Malaysia..!

Reactions: 
Sumber - sini

Menatang portal ni je yang lapor 200 orang, tempat lain aku bukak semua lapor hampir 50 orang...

Gila penipu... bulan Ramadhan pun sama, bulan lain pun sama... Utusan - dulu, kini dan selamanya menipu...

31 comments:

TOK HAJI BUNGA said...

BERDEKAH333X HARAMJADAH PUNYA PENCACAI UMNONONONOGOK....AGAK2 LAAA NAK TIPU PON....PATUT LAAA PUAK2 UMNONONONONOGOK NIE BANGANG2 TAHAP GABAN!!!!

me it`s mie said...

Dah lama tak beli Utusan Meloya,baca kat kedai mamak je..FREE

Anonymous said...

UTUSAN MELOYA KEMBAR SIAM DENGAN TV TIGA SUKU.

Anonymous said...

Utusan ni penipu,pemfitnah,penghasut,perosak minda rakyat.

Anonymous said...

UTUSAN AKHBAR RASMI UMNO

Anonymous said...

UTUSAN AKHBAR RASMI UMNO

Anonymous said...

dalam the star pun melaporkan 50 orang je... silap-silap press lagi banyak dari deme.

kemboja said...

Aku dah lama tak baca Utusan Melayu ni....penipu dan pembodek tak habis2..

Sekarang aku baca surat khabar cina aje...lagi transparance..

MeriamBuluh said...

Pencacai UMNO yang komen kat sini pun mentaliti Utusan Malaysia la..
Utusan nie yang boleh pakai kertas dia saja buat bungkus BELACAN.sekali sekala boleh cucuh meriam buluh..hehehehee

gelong gajah said...

Aku tengok link utusan online kat atas pun nak termuntah...belum klik lagi..kalau ter klik tadi mau habis isi perut aku terkeluar kena laptop ..tak pasai jahanam laptop aku...

semua harap jangan klik ke utusan online tu ..penuh dengan racun pitenah umno.. uweeek melugai dah aku...

Anonymous said...

Dah lama tak beli UTUSAN Meloya nie dah. Aku kalau jumpa akhbar nie aku buat lap kaki aku aje.

Tempat bagi akhbar sial nie hanya dalam longkang aje. Inilah akhbar PENYEBAR FITNAH bukan PENYEBAR FIKIRAN. SIAL.

Anonymous said...

jualan utusan telah merosot ...orang dah meloya nak membeli n membacanya.

Anonymous said...

teringat 1 artikel oleh johan jaafar dulu yang merungut tentang kejatuhan jualan akhbar melayu berbanding akhbar cina dan inggeris. contoh yg diberi tentang pemberhentian keluaran majalah massa.

mcm mana jualan x jatuh, asyik menipu je. org keluarkan duit rm2 sehari nak dapatkan berita dan informasi terkini, bukan nak dengar propaganda murahan. lebih baik derma kat org miskin.

buka tv propaganda, baca paper propaganda. x abis2 propaganda murahan...

dulu2 org x sekolah bleh la....

umnoTHEdoggy said...

hehe..umno kalu nak buat demo,nak cari 50 org pun payah..kah..kah..kah..umno pengecut!!

MatBelang said...

Utusan ni dah lama dah aku tak baca. Kalau adapun buat lapik alas makan, lepas makan buang dalam tong. No value at all. Propaganda yang paling rasis no 1 di Malaysia.

Anonymous said...

um kata ada 200 tapi yang datang 50 ekor lembu yang ditambat kelikir kat hidunggggggg...depa pun sama macam lembu...

Anonymous said...

utusan & umno sama2 bodohhhhhh

Anonymous said...

utusan & umno
umno & utusan
sama2 PENIPU, PENGKHIANAT BANGSA, bodoh n bangang

BOND 0134331159 said...
This comment has been removed by the author.
BOND 0134331159 said...

depa ni kalau berita yang BELAH DEPA tu laporan tepat dan terkini

kalau berita BELAH KITA tu laporan lipat sana sini

contoh:

klik bawah

http://bond0134331159.blogspot.com/2009/08/kalau-dah-keluar-utusan-90-betul.html

Anonymous said...

utusan Meroyan....kah...kah...kakk..pthuihh..

Anonymous said...

surat kabar utusan meloya nie mmg dh lama aku menyampah. aku jumpa kat kedaipun naik menyampah sbb tak
abis2 menipu dan memperbodohkan orang Melayu.

Surat khabar jenis nie si zali bangang tu bacalah sbb tu dia pun bengok.

Anonymous said...

Sudah Terang Lagi Bersuluh...

bob said...

APA KOMEN ZALI????

Anonymous said...

Portal Haram jadah! Bidaah no.1 bagi menyesatkan orang islam.

Anonymous said...

Nape pulak Haram Jadah. Ko tak perasan ke UTUSAN n TV3 ko tu lagi bangsat.

Anonymous said...

lagi satu UTUSAN n TV3 adalah pengkhianat

Anonymous said...

Utusan pukimak

Anonymous said...

Kepada sesiapa yang sokong sangat part UBN tu tahniah sbb telah berjaya menaikkan harga minyak esok serta berjaya menyusahkan rakyat jelata. SIAL punya UBN.

Toman said...

Modus operandi mangkuk hayun..makcik felda pon dah paham..

Kalau acara tu UMNO yang taja.. bilangan orang yang hadir di up-upkan lagi..

Kalau acara tu PR yang taja..
bilangan orang yang hadir dihilangkan satu 0....

Jadi kesimpulannya apabila bilangan yang hadir di up-upkan maka siapa yang taja? hahahaha

Tepuk Dada Tanya Selera...

Anonymous said...

surat khabar utusan buat lap taik lagi bagus.