"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, February 01, 2010

Karnival Penang Harmoni: Pakat Mai Penang...!!!

Reactions: 
'Muslimin & Muslimat Serta Penyokong Pakatan Rakyat Dijemput Beramai-ramai'

19 comments:

Anonymous said...

MASTURA BAKAR, 24, sah bergelar janda pada 28 Januari lalu setelah tuntutan fasakh terhadap suaminya, seorang ahli politik yang juga tokoh perniagaan berusia 54 tahun, diluluskan Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur.

Ibu kepada tiga puteri yang berumur antara dua hingga lima tahun itu sekadar tersenyum hambar ketika keputusan itu dibacakan Hakim Syarie, Mohd. Yunus Mohamad Zin. Mastura memfailkan tuntutan fasakh pada April tahun lalu.

Kes Mastura mendapat perhatian ramai kerana bekas madu penyanyi Noraniza Idris itu mendakwa suaminya seorang yang gila seks dan tidak bertanggungjawab.

Mengikut fakta kes, Mastura mendakwa beliau hanya mengetahui dirinya isteri keempat kepada suaminya itu hanya selepas melahirkan anak sulung. Suaminya itu kemudian mengaku bahawa dia telah berkahwin dengan Noraniza dan dua wanita lain.

Petikan dari KOSMO!

P/S TP tolong siasat siapa ahli politik nie...aku rasa mesti dari Parti Barisan Najis...kalau PR dah lama kuar paper hari2!!! tQ

Anonymous said...

salam , perisik boleh tlg bg link live crmh tok guru esok di penng .. boleh tlg cri x .. Dri mesr .....

Anonymous said...

Anon 1.44am, ada kuar kat paper.. ahli politik tu org UMNO.. lupa lak nama dia..ada pangkat Datuk lagi...

Anonymous said...

Mana pergi Haji Hadi, Ustaz Nasha, Mustafa Ali, dan Hassan Ali? Mereka ni tak dijemput ke? Apa hal?

Anonymous said...

wow, tok guru dtg Penang. Ni kna pegi ni.

AzamDean said...

wingS!!!!!!! ada awie ke wei..!!!!!
ni yang tak leh jadi ni.xpdc puna ade!!!!! wah best ni!!!!!

Anonymous said...

Mari2 semua ada. lebai ada,Apek ada dan tambi pun ada.

Anonymous said...

pergh...

ada konsert rock tu!!!

bravo r pas..

sapa rasa nk masuk syurga daftar sbgi ahli pas..nescaya segala dosa2 anda akan dihapuskan...

AzamDean said...

cam tak puas hati je budak2 anony UMNO kat sini yang kuat onani ni..mana kau tau konsert rock..ape awie diorang tak leh nyanyi lagu nasyid ke??korang konsert anak karam kafir dari US korang sibuk..mp3 diorang penuh dalam handphone..kalau time kempen ajak SITI NURHALIZA yang pakai tudung cam haram tu.. ok lak.. UMNO memang bodoh.. anjing kat rumah orang nampak.. babi kat rumah sndiri sembelih buat makan!!!!!! hahah bravo la UMNO ini didikan politik korang ye.. ??? hahaha tak de semangat cintakan artis tempatan langsung!!!!!!!

Anonymous said...

Karnival yang Hebat sekali...!!

Anonymous said...

apa punya olang melayu!banyak bolo!itu guan eng!!olang cina melaka pun tatak mau!!!Olang melayu pula mau!!!haiyaaaaa!!!!

pembela bangsa melayu sejagat said...

assalam 1malaysia
memang dasar PAS bangsat tuan guru hari-hari makan babi ngan guan eng lepas tu main bontot anuar....
islam konon..islam kepala but**..

naper ingat sokong pas boley masuk syurga ker?isap ler tuan guru punya...taun guru tu bini dia tu peremmpuan tepi lorong yang dia kutip..tahu tak.....lakhanat lah kau orang Pakatan rakyat yang mempertuhan kan anuar al-juburi anak-ank dia semua anak luar nikah....

*UMNO tak akan pupus dimuka bumi ini.hanya UMNo yang mempertahankan melayu dulu kini & selamanya..

AzamDean said...

Assalamualaikum pembela bangsat melayu!!!!!!

aku nak tanya ko ni..ko nampak ke nik aziz makan babi??? ko nampak ke bontot nuar kena main?? tunjuk la bukti kitorang sume nak tengok...

MElayu kepala buto bapak ko..
orang bagi salam assalamualaikum ko plak bagi salam 1 malaysial..nak jadi yahudi ker?

UMNO akan pupus dimuka bumi ini.hanya UMNo yang melayu dulu kini & selamanya..

hahah buto bangsat melayu...umno pun geng puak cina.. hahahah bangsat lu

Anonymous said...

Mai ramai2, jangan tak mai. Lepas ni kroni umno tak boleh bolot lagi gerai jualan. Dulu masa umno memerintah, jangan harap gerai jualan ada lagi semua puak depa sapu semua. Sekarang siapa pun boleh masuk berniaga, sapa dulu dia dapat.

Anonymous said...

Lah kat Penang lebih adil....semua dapat niaga...dulu, kalau bukan kroni, nak masuk Little India pon susah..lah tender terbuka sampai Zahrain pun tak boleh masuk kalau kompeni modal RM2....ingat masih time Umno dan buah Su Kun lagi ker ??

Open tender untuk semua !! Puas hati aku, janji dapat beniaga...!!!

Anak Lenggong said...

Mai jangan tak mai dengar arrow,wings,xpdc dan melissa bernasyid..pastu leh tengok pulak geng tok ajis nanyi rock..angguk kepala sambai terlerai semungtal..huh leh sampai terlondeh kain tu...mai cek mai..jangan tak mai..nanti guan eng kasi makan nasi kandaq free..melopong abis melayu pas..leh buang ketayap..

AzamDean said...

jangn lupa suma na kita mai karnival UMNO juara rakyat nanti si muhyidin tu langsungkan..mana la tau ada anak2 muda kita yang skula tu bodoh2 buat persembahan indi band well anak melayu kita yang suka makan duit UMNO tu..dah tu anak pompuan lak ramai2 poco2 goyang2 bontot masing2 nak hiburkan yang berhormat TPM kita na... lepas tu kita tengok anak mat lnggong tu shuffle lak.. hahahahahahahhaa hidup MElayu!!!!!!! dengan UMNO makin bagakla anak2 melayu kite menunggang kat jalan.. hwahwhahwhawhha yang mai pun voklais bodo!!!! bukannya dia pi bawak indie band haram hangpa.. hahahahaha jom pi mai lenggong suma na!!!!!!!

OooBulan said...

bodoh punya zahrin..lagi bodoh PKR yang pilih zahrin..lagi bodoh sapa yg undi zahrin..hidup guan eng..hidup dap..boleh mampus sama pkr

Anonymous said...

kena p nih!...huhu