"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, July 08, 2011

BERSIH 2.0: LRT Berhenti Di 4 Stesen Sahaja Mulai Pagi Esok

Reactions: 
Sebelum korang baca artikel penuh gua, gua harap lu orang dapat singgah dekat sini, sini, sini, sini, sini, sini, & sini sebagai bahan rujukan terpenting untuk abad ini.Mekasih...

Perkhidmatan Light Rail Transit (LRT) hanya akan berhenti di 4 lokasi bermula dari perkhidmatan pertama esok iaitu di Stesen Damai, Stesen Kelana Jaya, Stesen KL Central dan Stesen Gombak.

Anggota CID akan berada di semua kaunter tiket di semua Stesen LRT untuk membuat pemantauan.

Gua nasihatkan korang supaya jangan memakai T'Shirt berlogo BERSIH 2.0. T'Shirt Kuning tanpa Logo BERSIH 2.0 tak de masalah. Jangan buat kacau/huru-hara dan jangan cuba provoke Anggota Polis yang sedang bertugas, Insya-Allah dia tak kan kacau.

5 comments:

Anonymous said...

BERSIH AKAN DITERUSKAN
KITA AKAN BERAMAI MAJU KE DESTINASI.
10k,20k ATAU 100k ORANG YANG HENDAK DI TANGKAP, BIARKAN....KITA AKAN TERUS MAJU MENUNTUK DITUNAIKAN TUNTUTAN BERSIH.

Anonymous said...

tutup semua jalan KL pun...kepung KL tu dgn polis, tetap langkah ke BERSIH!!!

anon 2 said...

TAHNIAH ANON DI ATAS

ANDALAH PAHLAWAN MELAYU YANG BERJAYA DICUCUK HIDUNG OLEH KAFIR

TAHNIAH

Anonymous said...

Tahniah juga buat umNO yg jadi pahlawan melayu barua APCO..yahudi laknatullah.

Anonymous said...

BarangSiapa tolak BERSIH...samalh dgn tolak Islam

Hmpunan BERSIH adlah utk tgakan KEBENARAN. Islm adlah BENAR. Islam prjuangkan yg benar.

Prjuangn BERSIH mmbwa kebenaran. Setiap yg benar adalh prjuangn Islam...
Brangsiapa yg menolak BERSIH adlah menolak ajran Rasululah. Menolak Rasulullah adalah menolak Islam.

Brangsiapa yg menenentang Himpunan bersih adalah sama dgn menentang Allah.

YAB Tuan Guru selalu ingatkn kita semua jangan menolak Allah. Biar Umeno saja yg tolak Rasul..menentang Allah..tetpi Tuan Guru akan pertahankn Rasul...akn pertahn Allah.

dari al Baihaqi daripada Ibnu Abbas rahuma (hadith marfu') di mana Rasulullah saw bersabda mafhumnya " Barangsiapa yg berpegang kepada sunnahku di waktu ummatku sedang rosak maka untuknya ganjaran seratus mati syahid" Juga dari riwayat at Tabrani daripada Abu Hurairah ra meriwayatkan Rasulullah saw bersabda "Maka untuknya ganjaran seratus mati syahid"

YAB Tuan Guru tlh pesan banyok kali...jgn mati sia2 kerana sokong Umeno UPCO..lbih baik mati syahid kerana ganjran pahala yg banyak.

Kalw kita pergi himpuan bersih kerana Allah..dpt pahala...klaw kita kena tangkap..dpt lagi pahala di niaya oleh polis...klaw kita mati akn ditmpatkn di syorga yg khos utk org yg mati syahid.

YAB Tuan Guru sudah sebuk bnyak kali...UMeno-UPCO tdak boleh bawa kita ke syorga...hanyak bawak setakat lubang kubur saja..

Sumber: http://terunapondoktimur.blogspot.com/2011/07/barangsiapa-tolak-bersihsamalh-dgn.html?showComment=1310138830868#c572591642186