"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, July 07, 2011

BERSIH 2.0: Penting..! - Makluman Untuk Sebaran

Reactions: 
Sebelum korang baca artikel penuh gua, gua harap lu orang dapat singgah dekat sini, sini, sini, sini, sini, sini, & sini sebagai bahan rujukan terpenting untuk abad ini.Mekasih...

Maklumat Sahih: Pesanan buat semua sahabat2 di seluruh Malaysia.

Sila delete mesej2 dalam handphone anda yang berkaitan dengan politik & ada words BERSIH. Polis road block akan periksa. Polis di KL akan periksa handphone secara rambang dan penahanan serta-merta akan dilakukan bagi membantu siasatan.

Harap Maklum & share pada Facebook, Twitter & Blog masing2.

12 comments:

Awan Fantasia said...

x abis2 dok susahkan rakyat..

PENGUMUMAN TERGEMPAR BERSIH 2.0!!
MAJLIS RESEPSI NOH & MIZZ NINA!!

Anonymous said...

Dh x da kerja la tu namanya...
BENGONG punya KPN

Anonymous said...

tahu takottt...kalu hangpa anak jantan ada teloq dua butir hangpa pi lah berhimpun tunjukkan kejantanan BERSHIT hangpa...pasai apa dok takut kt polis...
rupe2nye bacul dan pengecut lembu2 melayu BERSHIT ni..
kihkihkihkih..

Anonymous said...

sapa kata takut kat polis, kau silap org lah anak haram(projek dulu, mengandug, kamudian cari pak sanggup), kami tak gentar dgn ugutan, kami tak gentar dgn syaitan umno, kami tak gentar dgn mahaguru silat iblis, lebih2 lagi org macam kau tak akan tak akan mencalar kulit kami langsung

Anonymous said...

kihkihkih...anon 6.31 Tahniah! sekurang-kurangnye ada juga sekoq lembu jantan melayu PR yg ada teloq dua butir...
selamat berhimpun..
selamat berjuang dan teruskan perjuangan wahai lembu2 melayu PR...
kihkihkih...

Anonymous said...

Syukur 3x
Kami telah sampai ke kota KL
5 biji bas + 150 biji kereta.

READY FOR YELLOW....

Anonymous said...

esok lepas solat jumaat..
Group kami akan ke KL..
R&R highway akan kuning esok..

Anonymous said...

bro yang terbaru...geng aku dari perak dah sampai 15 biji bas sekolah/kilang/pesiaran

tu tak kira kereta/motor individu

pas solat jumaat kpg baru esok

lautan kuning akan membanjiri kpg baru

lawan tetap lawan

Anonymous said...

Aku selamat sampai ke KL

Polis yg buat sekatanpun tunjuk "GOOD" & genyip mata kat kami tanda sokongan.

ha..ha..ha...

Thank you cops. kerana memberi semangat pada kami utk meneruskan agenda murni ini.

Kita KUNINGkan kota KL

Anonymous said...

kihkihkih....
tinggi melangit angan2 hangpa nooo..
hati2 nanti pungkoq hangpa koyak rabak dibaham oleh anjing2 duku, langsat, johnny, dll anjing PDRM..kali ni hangpa betui2 rase penangan polis yg hangpa label depa sbg anjing...

Anonymous said...

Ong...Ong...Ong...
Anjing gila...

Ong...Ong...Ong...
Anjing Kurap

Ong...Ong...Ong..
Polis Anjing

ha..ha..ha..

Joe Botak said...

aik..beruk2 sarkas bershit dh on the way ke kl ke..ceh...buang ms btul..esok beruk2 bershit akn terpekik terlolong kt kl..nnti aku bg pisang byk2..hahaha