"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, March 14, 2009

S. Ganesan Calon BN Di Bkt Selembau

Reactions: 
Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan MIC Kedah Datuk S. Ganesan dipilih sebagai calon BN bagi PRK DUN Bukit Selambau. Pemilihan Ganesan, yang juga bekas Adun Lunas telah diumumkan oleh Najib sekejap tadi.

Kerusi Bukit Selambau kosong selepas peletakan jawatan oleh penyandangnya V. Arumugam dari PKR awal bulan lepas. Hari penamaan calon bagi PRK itu ditetapkan pada 29 Mac dan pengundian pada 7 April. Ia akan diadakan serentak dengan pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gantang dan DUN Batang Ai di Sarawak.

-PRO REFORM

3 comments:

jinbara said...

letak la calon apa pun BN tetap akan kalah..rakyat kedah dh bijak la...HIDUP PAKATAN RAKYAT...

PEMUDA PAS KEMAHANG 1 said...

Umno BN letak calon bukan utk menang. sb dia depa tak peduli. Kemenangan bukan tujuan mereka. tak caya, pergi berkampung di Bukit Selambau dan Bukit Gantang... tengok apa yang Umno Bn cari sebenarnya...

www.pemudakemehe1.blogspot.com

ane said...

letak calon kaum india..harap2 dapat simpati dari kaum sendiri..
jangan haraaaaap!!!!
satu undi pon kau takbleh dapat dari kaum india..
manaaaaaaaaa..kugen