"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, March 30, 2009

Snap-Snap Ikut Sedap Jiwa 1 - malaysiakini

Reactions: 
Nih nak habaq... ada yang call aku mintak gambaq depa yang aku snap nak buat kenang-kenangan. bila aku tanya nak hantaq dekat mana, depa habaq hantaq by hand. umah dekat luar dari negeri Perak.

Mintak mahap... yang jauh-jauh aku tak dapat nak hantaq by hand. kalau nak, hangpa email dekat aku, lepaih tu aku email balik dekat hangpa. gambaq yang aku publish dekat sini kebanyakannya aku dah edit (crop). kalau nak yang full, aku hantaq by email je. aku tak dak bajet nak pi jauh-jauh sebab nak by hand sekeping gambaq. mintak mahap banyak-banyak.

Hangpa email dekat email aku poji2ya@gmail.com bagitau gambaq mana, lepaih tu aku email balik original copy kat hangpa. ok..?

4 comments:

Anonymous said...

takbirr!!!
ALLAHUAKBAR!!!

tahniah PR, gelombang kebangkitan rakyat...

mrL

Kyro said...

awek pakatan semua cun cun
awek BN semua mcm tong gas

Anonymous said...

Ya Allah.!! Kurniakan lah kekuatan, semangat perpaduan yang kukuh dan kemenangan kepada umat Islam dan para pejuang Islam yang berusaha menegakkan kebenaran dan kebesaran agama Islam...sebaliknya hancurkan lah serta porak purandakanlah semua kumpulan yang menentang kebenaran agama Islam atau yang mendustakan serta menzalimi umat Islam...
Aminnn...!!!

kafe kenyalang said...

waa..bro..pandai ku tangkap gambaq..hehe..apa pun,im still ur no 1 fans..