"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, May 06, 2009

Hari Sambutan Ulangtahun Altantuya ke 31 di JPM, Putrajaya - malaysiakini

Reactions: 
Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) membawa kek sempena hari ulangtahun kelahiran Altantuya Shaariibuu yang ke 31.

Kek yang sedap dan enak ini dirampas oleh polis oleh kerana disyaki mengandungi Bom C4.

Sani Md Shah salah seorang aktivis SAMM ditahan kerana “mempertahankan” kek hari jadi Altantuya.

Yasir Sheikh Abdul Rahman turut menjadi mangsa ketika membuka banner “Selamat Hari Jadi Altantuya!” Yang lebih mengharukan lagi, Yasir berkongsi tarikh lahir dengan Altantuya. Apo nak dikato, Yasir menyambut hari lahirnya dalam lokap Putrajaya!!!

Pegawai dari JPM turun untuk menerima surat dari bapa Altantuya dan Koordinator Yayasan Altantuya daripada Badrul Hisham.

Cop pengesahan JPM sebagai tanda penerimaan surat dari bapa Altantuya.

2 comments:

CUPING MERAH said...

ini hari badrul hisham kena tangkap mat sabu pun kena...juru cakap bersih wong chin huat pun kena..
hati2 sekarang anak muda hisham ngah mengamuk niii...

Anonymous said...

Apa yang dapat kita analisa dari tindakan polis dibawah kuasa Hishammudin, akan berlaku tangkapan terhadap orang yang dianggap sebagai tertentu dan berpengaruh dalam parti pembangkang.

Jangan terkejut bila seseorang itu ditangkap dan ditahan dibawah akta ISA kerana tindakan ini pada perkiraaan mereka akan menakutkan musuh politik mereka.

Pekara yang perlu kita sebagai rakyat Malaysia lakukan adalah "LAWAN TETAP LAWAN".