"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, August 22, 2009

Salam Ramadhan... Stokin..?

Reactions: 
Santai-santai pagi ni... stokin siapakah paling best..?

Salam Ramadhan... petang karang kalau ada lauk lebih, jemput-jemput la aku berbukak puasa woi...

29 comments:

Anonymous said...

MANUSIA NI KALAU MATI PN ORG XKN KENANG.MATI KENA MAKI HIDUP PN KENA MAKI.TENANG NYE HIDUP KJ BELAAN NAJIS ROSMAHH

LanaBulu said...

ingat2 lah bulan posa wooi...Kot posa tu tinggai sekupang je kot nantinya....
Berpada-padalah...heee

kemboja said...

Dalam UMNO sendiripun dah tak laku dah....

Kalau aku cukup2 malu....mana mungkin timbalan2 ketua pemuda aku boleh jadi menteri sedangkan aku.....dipinggirkan dan dikeluarkan dari kabinet. Sejarah betul.....!!!

Takkan standard aku (Khairi) nak jadi balaci UMNO aje.....Lima tahun woooooo.....mana nak letak muka.....

Kalau akulah (Khairi) dah lama cabut dpd parti tu....tak boleh pergi jauh punya. Maklum la musuh dia (Mukhriz) masih ada dlm kabinet.

Chaw la Khairi.....jgn tunggu lagi.
Masa depan hang dah gelap kat parti tu.....

thatguy said...

mintak maaf , nak promo skit…

sapa2 yg rasa nak buat side income leh contact aku..kelebihan pada org gomen sebab senang nak wat loan..aku dah tgk benda nie dah yg pastinya insyaallah senang..dan yg pasti halal…

aku ada tempat kosong utk BUKAK PUASA kat penang pada 28hb ni(tempat terhad)..sapa2 nak mai dengaq buleh ..aku tak paksa..buleh contact aku kat thatguy886@gmail.com atau contact je 017-4573469

Anonymous said...

Jemputlah bloger2 pr ni bebuka posa rumah ko TP..masak sesedap sikit..
Anytime bulih gi..hehe

Mak Zali said...

Zali hari ni tak posa..Tengah makan nasik.Orang umno tau apa..

Anonymous said...

Nampak sharizat boleh bertudung plak kat p.pasir..
Rosmah takleh gi sana,malu nak pakai tudung..
Tudung ngan gincu dia Najib pakai

kemboja said...

Rosmah kata dia tak berani pakai tudung sbb nanti bomoh2 dia takut.....he...he...he

kemboja said...

Rosmah kata dia tak berani pakai tudung sbb nanti bomoh2 dia takut.....he...he...he

zali said...

adakah you tube 5 siri dapat
membuktikan segala kegiatan rosmah
seperti yang dikatakan?

yang bagi komen pun orang yang
introduce bomoh pada rosmah...

sabab tak setuju dengan kelakuan
makcik tu la maka rosmah
menjauhkan diri dari makcik
tu...ehhh sombong pulak katanya...

layak atau tidak...rosmah tetap
first lady kat m'sia.

sayang bik mah!

kemboja said...

Mak oiiiiiiii...sampai cam tu si Rosmah tu buat kat adik dia sendiri.....

Kejam betoi.......

Agaknya bilo si Rosmah tu nek jawap pasal cerito dio ni hohhhh...??

Anonymous said...

Boleh ke dalam 'talk show atau debat' macam nie dok main sms lagi???Tak hormat majlis langsung...kalau kat negera omputeh dah kena ludah muka sebab disrespect. Ketua Pemuda UMNGOK pun tak hormat majlis..inikan pulak pengikut UMNGOK!!!! Bodo punya olang!!!

Anonymous said...

Boleh ke dalam 'talk show atau debat' macam nie dok main sms lagi???Tak hormat majlis langsung...kalau kat negera omputeh dah kena ludah muka sebab disrespect. Ketua Pemuda UMNGOK pun tak hormat majlis..inikan pulak pengikut UMNGOK!!!! Bodo punya olang!!!

dab said...

stokin pun nak dijadikan umpat keji.
memang parah mentaliti si TiPU ni...

daripada kau dapat dosa buat cerita2
bodoh ni...baik kau kongkek bini kau
kat rumah...itupun kalau kau tak posa

Topeng Perak® Unmasked said...

dab... aku sedih tengok ada orang yang masih BANGANG macam ko ni...

soalan aku ialah stokin sape paling best..?

tang mana umpat kejinya tu?

kau sahur ngan arak ke..?

Anonymous said...

btul2.. org cmni x bleh bwak g majlis...memalukan je

Anonymous said...

dap kini posa ke tak dok cakap kotor..hindu kot dia ni.

Anonymous said...

first lady yang pertama pakai bomoh. zali oiii

Anonymous said...

Aku rasa DAB nie cina sebab dia kata 'kongkek'...mana boleh posa!! Kesian gak..ada juga orang yang hati dan jiwanya tak posa kalau dok sibuk cakap benda yang tak berfaedah,lebih baik makan je. Sokong kezaliman dan kemungkarang.. NERAKA lah tempatnya... Sokong UMNGOK masuk neraka..sebab Barisan Najis tergolong dalam Barisan kemungkaran!!!!

Anonymous said...

Owww, abg K pkai stokin belang2 gitu u.. Wakakaka..

#lawak di ptg Ramdhan, jgn mare.. hahaha..

Anonymous said...

wow!! seksinya stokin belang2 macam kuih lapis...nak beli kuih lapis kat pasar ramadhan la...kah...kah..kah!!!

kemboja said...

Stokin tu mcm pernah ku nampak...

Ya...ya... "badud2" aje yg pakai..

bosan aneh said...

selamat berpuasa YB KJ

idup KJ!!

KJ!!
KJ!!
KJ!!
KJ!!
KJ!!

KJ
dulu, kini & selamanya.....

-bosan aneh-

zali said...

'first lady yang pertama pakai
bomoh. zali oiii'

ini bukan cerita pasal beriman
dengan yang ghaib encik...

ini cerita yang kalau tak nampak
jangan buat cerita...

lain la kalau encik dah saksikan
sendiri rosmah main bomoh...apa
encik dah saksikan sendiri dengan
mata kepala encik ke?

pastikan encik tidak menjadi saksi
palsu yang akan di tanya secara
detail di hari pembalasan kelak...

Bikir Perak said...

Pu..yo kuda belang pun kalah..
kah kah kah.

Kan tak ambil lagi pening kut?

Kuda belang tunggangan Kerajaan Laki BINI 1 Malaysia..

kah kah kah brovo, brovo

Anonymous said...

WOI...itulah bahasa indah org2 PR..maklumlah dah dijanjikan syurga kot!!!!

AkuKaya said...

Zali said : "layak atau tidak... rosmah tetap first lady kat m'sia."

Zali,... sekali lagi kau menampakkan kebodohan kau yang ketara.

Gelaran "First Lady" hanya diberikan kepada isteri kepada Presiden yang merupakan ketua negara.

Gelaran "First Lady" tidak boleh diberikan kepada isteri kepada Perdana Menteri sebab Perdana Menteri bukanlah "First Man" of a country.

Yang sepatutnya layak dapat gelaran first lady ni di Malaysia(kalau nak diberi la..) ialah pada Permaisuri Agong. BUKAN ROSMAH KATIK tu......

Rosmah berangan laki dia nak jadi Agong ke?... heheheh... boleh.. boleh... dgn UMNO semua boleh. Kalau Khalil Yaakob boleh jadi "Sultan" Melaka hehe... takkan Najib tak boleh jadi Agong kan.. kan.. kan..

Ada bau hancing laaa... kau kencing lagi ye Zali?...

Anonymous said...

ntah TP pasal stokin pun ko nk jadikan isu.....bukan KJ pakai stokin hang pun....dasar pencaci..

Anonymous said...

ntah TP pasal stokin pun ko nk jadikan isu.....bukan KJ pakai stokin hang pun....dasar pencaci..