"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, October 13, 2009

N-31 Bagan Pinang: Gambar Sekitar Hari Pengundian (bhg 3)

Reactions: 

17 comments:

Anonymous said...

perisik rakyat..gambar enko ke yang jadi peminta sedekah kat masjid di kelantan tu...??? hoi..tadah dengan songkok pulak tu...

Topeng Perak® Unmasked said...

Anon 11:05 AM - Aku anggap ngko cerdik... jadi ko pikir la sndiri...

X kan x reti nak beza pic super impose..?

Kim salam dkat RBF... pesan dekat dia... lenkali blaja IT betul2 sblm impose pic sape2... nampak bangang...

Lagi 1... ckp dkat dia... lenkali sblm wat fitnah... study dulu... aku raya dkat mana thn ni..?

UMNO troopers mmg buduh...

Hahaha...

Anonymous said...

Apasal semua jual ponggong, nak menjalang ke keturunan umno ni?

Anonymous said...

Yg menarik sekali ialah wajah seorang hepotimus bercermin mata dan berkopiah hijau...misai n janggut jarang jerami padi...

pengsan...!!

HangNadim said...

KAH!KAH!KAH! Aku tersangat setuju dengan nko TP Unmasked. UMNOBN troopers memang bodoh. Bak mai aku tambah ekkk ... bukan sahaja bodo tapi bingai. Kbodohan dan Kbingaian puak-puak kapiaq ni adalah disebabkan lebihan oksijen yang semakin tepu kat pala hotak dorang. Orang berblog, barua-barua ni pun nak berblog jugak tapi goblok macam dia punya ketua blogger (Panglima Perang Haram Jadah Cyber). Buat artikel atau posting komen semua macam celaka, isi takdak kulit bersepah-sepah. Macam mana bodo pimpinan atasan macam tu jugaklah barua-barua bawahan. KAH!KAH!KAH!KAH! Stupid.

Anonymous said...

dieorg xpandai wat blog,mcm haram je, nak post,wat lah kajian dulu,wat research, xde asas kukuh langsung..main hemtam je,jnnji dpt duit...hehe

Anonymous said...

Teruskan solat hajat dan puasa sunat mohon kemenangan Islam dari Allah. Umno akan terus gelisah kerana orang beriman sentiasa mendoakan kehancuran perasuah mereka. Allahu Akbar.

Anonymous said...

budak last sekali mcm x baliq lg hahaha...umno kutip mana le bdk2 ni haha bengong

Anonymous said...

jamil khir baharom yg baru jadi menteri unmo tu agaknya nak kata apa pasai anak2 umno tonggeng2 bontot tu,harusani zakaria maupiti perak tu nak kata apa pulak pasai tonggeng bontot tu,kan ke anak2 muda tu dah di upah oleh umno tu untuk tonggeng bontot,janmgan pulak nak butakan mata tu lihat benda2 yg biadap mcm tu yg di lakukan org putera2 umno kat penyokong2 pas,kalau lawan sorak menyorak masa pilihanraya tu kan perkara biasa dlm kempen tapi kalau dah tonggeng2 bontot tu kan kurang ajar nama nya,mana dia jamil khir,mana dia harusani zakaria,mana dia masitah ibrahim,suka kah masitah tengok budak2 tu tonggengkan bontot tu,jgn terangsang pulah kalau ada yg minat dgn [masuk pintu belakang],masitah yg mulut keletah tu nak komen ke......mana dia bijak pandai umno.....bertamadun ke org2 umno bila tonggeng bontot kat org2 pas....haaa..rais yg pakar dalam budaya dan adab sopan org2 melayu tu sila jawab,jln le kau nak batukan diri taknak komen....komen le....kau kau rais yg suka komen melerekkkk2......

cucu che mamat said...

nampak2nya ni semua bakal jadi maknyah le tu nanti,kesian minah2 telok kemang kalau jantan2nya dah jadi maknyah ....jadi anak dara tua le nampak2nya minah2 yg cun melecun tu nanti....

cucu che mamat said...

pada gambar yg last sekali dalam post tu perempuan tu,hai kalau perempuan tonggeng2 mcm tu bahaya tu.....dahsyat betul lah budak2 ni....kesian mak bapaknya ....mungkin juga mak atau bapak dan kedua2nya masa jimak dulu berposisi menonggeng...tu yg anaknya suka tonggeng2....takuttttt.....

cucu che mat jelme said...

yg si mamat pas tu yg hang pi nganga mulut hang besak2 buat,kan depa dok tonggeng2 punggong tu,satu kali depa kuntut teruis masuk dalam mulut ,...keriau hampa nanti nooo....

Anonymous said...

TP.....awat hilang cepat sgt kat teluk kemang,mentang2 rambut dah panjang sikit eksen ya....tapi TP dok snap gambar kita snap pulak gambar dia...lepas TP dah p tpt lain,ada adengan baling botol dan batu serta mat rempit umngok kena balun sbb pukul org pas dengan helmet..siap kena tangkap dgn polis...aik dlm berita takdak pun kan....celaka sungguh

Topeng Perak® Unmasked said...

Anon 10:23 PM - sbnrnya aku balik dr BP hari isnin... smpt masuk kmpg2 wat survey knp pndudk x undi PAS sblm balik n hasil survey akan aku tulis dlm entry aku lepas ni...

gmbr2 masa kejadian tu smua ada dlm simpanan aku... jap lagi aku publish...

Anonymous said...

aku rasa la.. masitah ibrahim ka, jamil khir ka.. depa sumer mana ada masa nak tengok gambaq2 nih.. tak pun depa pun tak tau gambaq2 ni ada.. kita pakat2 email kat depa la.. tapi kalau email yang official tuh, kdg2 bukan depa yg bukak.. mesti S/U akhbar depa yang bukak dulu..pastu dia tgk ada gamba2 ni, dia delete.. bila menteri tanya, kata takde apa email yang penting hari ni... ceh...

arce said...

inilah yang diajar pemimpin UMNO Pusat, bahagian dan kawasan kepada generasi muda, tidak tahu adab sopan.kesian mak/bapak mereka yang melahirkan mereka, dapat pulak anak2 yang kurang ajar.inilah kalau agama hanya mainan dan cercaan.aku ade di teluk kemang.generasi muda seperti dipaparkan hanya mengikut langkah pemimpin mereka yang kurang ajar dan biadap terhadap agama islam.inikah bakap pemimpin negara akan datang.selagi BN/UMNO memerintah pasti negara kita akan hancur di bala oleh ALLAH S.W.T kerana memiliki pemimpin yang tidak tahu mengajar generasi muda mendekati ISLAM..

cucu che mat jelme said...

nanti bala turun kat telok kemang kalau2 org telok kemang dah asyik kat bontot budak2 muda umno yg suka menonggeng.....nanti ada yg suka kat kereta yg enjin nya kat belakang kalu nampak budak2 telok kemang yg suka tonggeng bontot tu....hiss nahas pulak budak2 tu nanti......hisss geli le ,kweeeek phuittttt......mual tekak aku di buatnya....