"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, February 23, 2010

Papa Gomo Kantoi "Main" Dengan Saiful???

Reactions: 
Sabtu 13hb. Februari, 2010 - Topeng Perak Unmasked khabarkan (rujuk link ini):
Patutla dia kecoh sangat bila FB dia kena "gudam"... ade rehsia-rehsia peri"body" ropenyer... suker sembang ngan Sepul ea...???
Kadang-kadang, Papa Gomo suker jugek "main" ngan Sepul... eee... geli-geli-geli-geli-geli... dah la bebulu-bulu macam king-kong... suker main sesamer jantan pulak tu... "buwek'... samak-samak..!
Papa Gomo + Saiful Bukhari Azlan + Setan + Iblis = Liwat II
Fitnah sudah menjadi rutin bagi PAPA GOMO....

Andai takut di lambung badai..berumahlah di tepi kubur PAPA GOMO! MAPOH!

Lu korek lubang kubur sendiri BRO!

41 comments:

mountdweller said...

Kesian mangkok 2 ekor ni. Si sayfool jubur berair tu kononnya solat tetapi jahil marakab tentang dosa dan pahala.

bang usin said...

huahuahuahua...wakakakakaka...tu je yang aku nak cakap untuk papa gomo muka crook dengan sayfool ky jeli....wakakakaka....

Anonymous said...

2ekoq ni memang barua bodoh piang..memang laknat hidup keturunan depa ni...kalau dah nama dtg dari umno memang semua bodo-bodo belaka

Anonymous said...

benda ni boleh buat bukti bawak masuk makhamah ni....enakmen hasutan!!!kita dakwa saiful puki dgn gomo..amacam???
patutla panas terbakaq perut mak saiful dapat anak mcmni...aku ludah muka ang saiful dgn gomo

bukan org kampung gomo said...

kalau bole kasi paste sekali muka gomo tu..teringin nak tgk muka pembelit tu.mana la tahu kot ternampak mana2..bole bagi tazkirah.mari kita dakwa 2ekoq lahanat ni

Anonymous said...

patut la gelabah semacam bila fb dia kena hack... akakakkaka kantoi!!

PENDAKWARAYA said...

dah kantoi ckp FB kena hack...takut naik makhamah ker GOMO???aku pun nak ludah muka saiful dgn gomo...

Anak Bugis said...

everthing imposibble is posibble.. hehehe

yobdogol said...

pelaburan oleh umno yang tak berbaloi!

Anonymous said...

Rasanya dua ekor mamat nie, pasangan Homo kot? si GOMO yang Menjubur si sepol, tapi dituduhnya DSAI.

Perkara nie patut dibawa ketengah sebagai satu bukti Berok sepol membuat fitnah pada DSAI.

Apa lagi TB pegi la buat report polis, baru betul-betul panas.

-madir-

mr edz said...

hahahahahaha.. no komen.. hehehehe

Anonymous said...

facebook diorg kena hacked!..tak percaye aku si saiful tulih camni..kat blog dia bkn main berhati2 spy elak issue contempt of court..

wahai firaun2 sekalian, buka la mata hati, ada akal fikir..nilai dan analysis yg mane betul, jgn taksub..jgn cepat buat conclusion..
fikir dulu..

jgn sbb anda berpihak kepada A, segala buruk pasal A anda spin jd baik..

yg baik tetap baik, yg jahat tetap jahat, ia tidak berubah, pemikiran anda yg berubah..

pecaye kpd kebenaran berdasarkan bukti, jgn kerana taksub membuta tuli..

tima kasih

Sape BN/Pakatan Rakyat yang nak besar dan panjangkan zakar? said...

najib pembela rakyat sejati!

al-khattab said...

aku mencadangkan agar semua blogger2 PR mulakan PERANG JIHAD kepada blogger lakhnatullah sperti PARPUKARI & PAPA GOMO!!!!

TERUS SERANG MEREKA SAMPAI KITA MEMERINTAH NEGARA NI...!!!

matkambing said...

nak besar dan panjang, hang pi peluk gomo dan saipol.

Abdullah said...

Bertaubatlah semua sebelum ajal menjemput kita..
Tak berbaloi-baloi ooii...

Anonymous said...

Memang perkara ini dah dijangka mereka-mereka nie smua dah merancang habis-habisan membuat fitnah keatas DSAI ..
Tapi rancangan mereka akhir nye ter "KANTOI" oleh kebodohan mereka sendiri...
Kepada Saifool,PapaGomo & parpukari dan sepencacai yg lain Allah sedang memerhatikan tingkah laku anda taubatlah sebelum anda terlambat

chot said...


hahahahaha

si gomo @ moks kutil kat leher...terkantoi

hahahaha

hahaha

bangang punya moks...sure kote tersentap...

moks...

tu la...ko main longkang lebey..

nak perdajal org...

aduh...aku senak perot

weii mokss....approve komen aku kat web ko...

moks kutilss...kote tersentap

kah kah kah kah...ada braniii

Anonymous said...

isk..bosan betul la dengar menggelar org sbg 'firaun'.."firaun kecil" la.. lu sapa nak kata org sbg "firaun"?

Anonymous said...

Awang Dogol tak nak komen ke? Selalunya dia yg paling cepat komen kat sini.

oooooiii AWE DUGUL mana muuuu...

Anonymous said...

hahahaha...!!

blogger umno bergantung kepada lobang jubur saifool sebagai talian hayat umno...

Anonymous said...

Betullah anon 12.30 mana la gi Awang Dogolo x nak komen ke ... Woi Awang Dogolo bangang komen la
Awang Dogol = Bangang nak mampus!!!
Awang Dogol = Bangang nak mampus!!!
Awang Dogol = Bangang nak mampus!!!
Awang Dogol = Bangang nak mampus!!!
Awang Dogol = Bangang nak mampus!!!
Awang Dogol = Bangang nak mampus!!!
Awang Dogol = Bangang nak mampus!!!

Anonymous said...

wahai2 firaun2 kecil!..hahah..ni quote dari ahli parlimen pembangkang nih aku copy ni..haha..jgn marah..kau rase aku tujukan "firaun" tu kat ko ke? hahaa..cili mmg pedas..

Anonymous said...

yang benar tetap benar yang salah tetap salah...kat mana mak bapak nak taruk muka lpas ni??? ko ingat najib tu tuhan ker....gomo yang gomok dan shitfool...????? semakin banyak perkara anih yg terdedah dari kes DSAI ni...benarkah DSAI tidak bersalah?????? wahai ahli umnongok jgn jd bongok lg...berani berubah??

Anonymous said...

aku rasa *awang dogol, nickname yg panjang2, dan anon2 pencacai umno dlm blog ni dtg dr org yg sama papagomok d'urang utan dgn parpupuki benggali sial.... anak lenggong dah hilang, pencacai lain pun ramai dah hilang mungkin dia orang dah sedar kot....

Anonymous said...

awang dogol dan geng2 dia macam anak lenggong tu tak komen bukan sebab dah sedar. tapi sebab tiba tiba besar kemaluan hahahaha...

kalau kat blog parpukaripap tu ada saja lagi diorang ni. sana tu berani la, sesama diorang nak buat havoc.

kat blog penyokong PR diorang dah tak boleh cari makan dah skrg. tu diorang tengah bincang2 la tu, nak fikir apa pulak nak counter attack.. hahahahaha...

Anonymous said...

http://www.facebook.com/posted.php?id=301799667434&share_id=323545703304&comments=1#s323545703304

korg tgk link ni...tau la sape fitnah sape...

Anonymous said...

itu saiful bukhari facebook samaran tu. tengok dia buka fb account tu 18 feb.

papagomo punya fb kena hack 13 feb.

mesti diorang dah ada plan nak discredit benda2 yg terbongkar dari fb papagomo tu.

tektik lama tu. fb i hate saiful bukhari pun diorang buat ciplak punya fb account.

buat la apa pun. yg penting nya fb ni dia punya entry dates bukan boleh tukar2 melainkan kalau tukar jadi image (printscreen) dan kemudian ubahsuai image tu.

desperado betul puak2 umno ni. itulah kalau tak pandai menipu jangan dimulakan. menipu ni nak kena sama skrip semua orang. bukan senang weeii...

hahahaha

aZRoy said...

kah kah kah, kantoi. ini macam punya investment ameno taruk tuk cyber troopers dorang, boleh jadi negative la ROI dia, kah kah kah.

Anonymous said...

Talian hayat UMNO adalah lubang jubur saypool..

Anonymous said...

ayuhhhh.
kita redah umno pada pru13.
PASTIKAN KEJATUHAN KERAJAAN ZALIM.

Anonymous said...

meh...pakat ramai2 pi ludah muka diorang...hamlauuu...

Anonymous said...

hahahahaa.... tak tau la aku nk komen apa...
sekali tekantoi daaa.... keh3.. gomo tka je la jadi homo.. hahahaa..

Anonymous said...

wakaka
kantoi2
lucu2 gila2
dah buat backup
xleh tukar tarikh
agaknya org2 umno x ingat nk rasuah pemilik fb kat amerika kot
kakakakka
kantoi

perompak harta rakyat said...

PADAN MUKA...ALLAH TUNJUK CASH!...

KAH...KAH...KAH...

ikangdukang said...

cukuplah tu....sudah-sudah la ....

Ketua Polis said...

TIONASENG LU CELAKA ...!!!BELUM MAHKAMAH PUTUS ALLAH DH TUNJUK KEPUTUSAN NYA...KEHKEHKEH

aljuburi said...

hahaha
Talian hayat PR = Konek anwar yang suka menjubur......

merbok said...

TANHIAH TULANG BESI.. saudara memang terbaik... lepaih ni mesti papa gomo tukaq profile...huhuhu

Anonymous said...

kalah dah kalah ler.. bising lak.. aku rase dia orang tak leh tido kot.. dipikir pasal prk..

tuduh org mcm2.. mcm baik sangat..

madey suka hisap batu pelir pariah said...

aku cadangkan bila bn tumbang nanti saiful pukimakdia dgn papa gomo pukimakdia ni dicampak dlm.kolam buaya lapar di taman buaya melaka. bior buaya kunyah telor dia mcm chewing gum.hahahaha....umenoti dah terkantoi alahaiiiii...kahkah...itu pun hakim zabidin buat buat tak tau je.....dia tunjuk cingin dia pulak eh hakim zabidin dlm batu cincin lu tu ada jinn tak? KAHKAH...