"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Tuesday, February 23, 2010

Royalty Minyak Kelantan: Mini Stadium Pasir Mas

Reactions: 
Siri Ceramah Isu Tuntutan Royalty Minyak Kelantan diteruskan lagi minggu ni dan lokasinya ialah di Mini Stadium Pasir Mas, Kelantan. harap-harap sang "Katak" dapat hadir untuk memeriahkan majlis.

Tajuk Ceramah: Tuntutan Royalty Minyak Kelantan - "Antara Realiti & Pengkhianatan".

Tempat: Mini Stadium - Pasir Mas, Kelantan.

Tarikh & Waktu: 23hb. Februari, 2010 jam 9:00 malam.

Penceramah Jemputan: YAB Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat (Menteri Besar Kelantan,/ADUN Chempaka/Mursyidul Am PAS), YB Dato' Husam Musa (EXCO Kerajaan Negeri Kelantan/ADUN Salor), YB Saifuddin Nasution (Ahli Parlimen Machang).

Semua dijemput hadir.

3 comments:

Anonymous said...

agak2 lepas ceramah ni dapat duit royalti ke or duit "derma"?

Anonymous said...

cik anom oii,
apa salahnya kalu dapat dua2 pun...
buke dok curi duit ore pun...baso peranga..tok kelih ore sene

hahaha i'm no king

tulang ikan said...

asyik ceramah je korang ni....dari beceramah siang malam bawak kes g mahkamah la......