"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, February 08, 2010

UMNO Barua Yahudi & Amerika: Izinkan Kapal USS Nimitz Berlabuh di Port Kelang

Reactions: 
Selama ni juak2 UMNO ke hulu ke hilir menuduh Anwar Ibrahim menjadi agen asing. Namun, semalam, salah sebuah kapal pengangkut kapal terbang, USS Nimitz, telah berlabuh di Port Kelang.

Kapal ini pernah terlibat dalam banyak operasi yang telah mengakibatkan kematian ratusan ribu umat Islam. UMNO buat keputusan untuk bekerjasama dengan kapal yang telah membunuh ratusan ribu nyawa umat Islam.

Jelas, UMNO sebuah parti yang “Kata Dulang Paku Serpih”. Di satu waktu buat tuduhan rambang ke atas Anwar Ibrahim. Di waktu yang lain menjadi pencacai Amerika dengan membantu kapal-kapal Amerika berlabuh dan menambah bekalan serta mengadakan latihan bersama dengan Angkatan Tentera Laut dan Angkatan Tentera Udara Malaysia.

Kalau UMNO bukan barua Amerika dan Yahudi, mengapa boleh diizinkan Tentera Laut Amerika berlabuh di Port Kelang? Hanya barua Amerika dan Yahudi sahaja yang akan memberikan keizinan sebegini.

UMNO memang parti munafik dan talam dua muka. Apa yang keluar dari mulut mereka adalah pembohongan semata-mata.

Benar nasihat kawan saya tempohari:

“ Kalau orang UMNO sebut “Tuhan itu Satu” pun kamu jangan percaya. Bukan sebab apa dia sebut itu tidak betul, tapi sebab yang sebut itu adalah orang UMNO”.

Bagi saya, UMNO adalah parti di mana semua orang munafik dalam Malaysia berteduh. Munafiqeen mendapat kekuataan dengan bersatu di bawah UMNO.

Lagi pula, UMNO ditubuhkan untuk memecah belah orang Melayu, bukan untuk menyatukan orang Melayu.

Tulang Besi

Supercarrier USS Nimitz docks at Port Klang
author ("S Vicknesan")
S VicknesanFeb 8, 1012:08pm


One of the world's largest aircraft carriers, the nuclear-powered
USS Nimitz, is currently docked at Westport, Port Klang and will remain there until Feb 11 on a four-day port call.

The supercarrier and USS Pinckney are part of the US Navy's Nimitz Carrier Strike Group (CSG) which arrived into Malaysian waters yesterday.

Carrying a crew of 4,500 including 400 women, the Nimitz prior to this spent a week working with the Royal Malaysian Navy and the Royal Malaysian Air Force in a series of surface and air at-sea engagements as part of an exercise dubbed 'Theater Security Cooperation'.

"We are honoured to work together with Malaysia and believe that a strong relationship between our two navies contributes to peace, security and stability in the region," Rear Admiral John W Miller (below, second from right) Commander Carrier Strike Group 11 told reporters on board.

"It is always great to work with the professionals of the Royal Malaysian Navy," he said, adding among the basic naval exercises conducted was simulated targeting.

While in Malaysia, the Nimitz's sailors will participate in seven community service projects to carry out improvements at homes for the underprivileged in the Klang Valley. These projects are coordinated in cooperation with the Rotary Club of Pantai.

They will also be taking the opportunity for rest and recreation (R&R) with visits arranged for adventure trekking, rock-climbing, golf and a tour of Malacca.

20,000 meals day

The Nimitz Carrier Strike Group, on a routine deployment in the region, has as its Commanding Officers Captain Paul O Monger (above, third from right) and Captain Bret C Batchelder (CAG) Carrier Air Wing 11 (extreme right).

Commissioned in 1975, the Nimitz's 333-metre length is only surpassed by the USS Enterprise's 342 metres. The former, however, is the undisputed heavyweight displacing 102, 000 tonnes to the latter's 93,500 tonnes.

Reaching more than 23 storeys high and spread over 4.5 acres, the Nimitz is home to four F-18 strike fighter squadrons comprising 45 F-18 Super Hornets of the Foxtrot and Echo variants.

It also hosts helicopter anti-submarine and combat squadrons, an electronic attack squadron and a explosive ordnance disposal mobile unit.

The Nimitz reaches a top speed of 30 plus knots courtesy of its two nuclear power plants the cooling of which is taken care by four distilling units which enable her engineers to make more 1,500 litres of fresh water a day for the propulsion plants.

The carrier can accommodate a maximum crew of up to 5,000 for whom more than 20,000 meals are prepared daily.

She can stock a 70-day supply of refrigerated and dry goods. The ship's medical services include a dental facility staffed by five dentists. Crew also have access to laundering and tailoring services among others.

Catapult launching

The Nimitz launches her fighter jets using four steam catapults. These 'cats' propel the heaviest aircraft from the deck at speeds in excess of 270 km/per hour, these speeds reached from a standing start in less than three seconds.

Aircraft are launched in a 100 metre 'catapult stroke'- an equivalent land-based take-off would require more than 2,000 metres of runway. The catapults consist of a large piston underneath the deck and only a small device engages the aircraft's nose gear above deck.

When the fighters are ready for take-off, the pilot increases the thrust of the jet engines and the catapult accelerates the plane to launch speed. Using all four catapults, the Nimitz, can launch aircraft at a rate of one every half-a-minute.

48 comments:

Anak Lenggong said...

KAH KAH KAH...DISEBABKAN DAH TAKDE ISU NAK DIBUAT..KAPAL PUN LEH JADI BAHAN NYA..NGAPE TAK DIKUPAS ISU NIK AJIS GOSTAN KEBELAKANG TU...MANA LEH KUPAS ISU NIKAN!!!!!!..NANTI UPAH TAK DAPAT DAN DISUMPAH OLEH NIK AJIS TAK LEH MASUK SYURGA PULAK...

PUTRA MERDEKA said...

jauh sangat ko pusing TB, ko pergi nasihat tok guru sesat nik najis ko tu kenapa dia nak jilat kahak dia? mur SHIT dol hamPAS ni dah tebiat ker? ko pun dah kena angin sawan dia ker sampai dah x de idea nak spin isu? hahahaha
nak runding dengan UMNO? hahahaha, nasarudin punya kambing pun ketawa ko tau!
ko pergi lah belasah j/k disiplin PAS sebab hukum tuhan politik ko si khalid gereja tu...hahahaha
hassan ali lepas plak! haha

Anak Bugis said...

Kita tunggu esok, banyak isu.. hehehe
Nizar vs Zambry, PDRM, SPR, SPRM, ..

AzamDean said...

hahahaha tak kesah la..tapi orang menyokong kerajaan tu jangn nak dalih la..luar tajuk korang ni..slalu kate orang ni barua yahudi..diorang pun sama..so... sama2 la yahudi!!!!. wahahahahahaa

Anak Lenggong said...

HAHAH DASAR BODOH LA KORANG NI..DAH TAK DE MODAL LUAR TAJUK LAK.TENGOK LA NIK AZIZ TU..AKU LIWAT DIA HABIS-HABIS BARU TAHU.. HAHAHAHA NI NO FON AKU CALL OK 0122073667

AKU TUNGGU KORANG KAT CHOWKIT..BAWAK KY JELLY(KJ) SKALI OK.. HAHHAA
GOSTAN-GOSTAN..BONTOT KORANG YANG AKU GOSTAN NANTI KASI RODOK HABIS..
SALAM 1 MALAYSIA SEMUA..

shonzu said...

Mengapa puak2 hamPAS ni bodoh betul... dah la bodoh, nak perbodohkan orang lain pula. Kapal yang nak berlabuh untuk buat latihan selama 4 hari pun nak kecoh. Bukannya Amerika nak buat perlabuhan tentera kat Perlabuhan Klang tu pun.

Kalau nak label kerajaan sebagai barua Yahudi dan Amerika pun fakta tak kuat, mungkin terlupa siapa kawan baik AnuWAR kat Amerika tu. Orang Amerika yang jumpa Nijar da Mangkey tu siapa pula??? Bukan ejen Yahudi juga ke???? Bodoh tahap dewa sungguh puak2 hamPAS ni.

AzamDean said...

sapa label sapa dulu...Malaysia ada kerjasama ngn US ke?

Anak Lenggong said...

Dah la tu shonzu..hamPAS ni memang bodoh2..apa kata ko call no ni 0122073667

aku redy nak liwat ko..kite kan sama2 UMNO..ok..call ok shinzu ye

Anak Lenggong said...

kah kah kah...ada pulak yang nyamar jadik Anak Lenggong..woii mangkuk aku tak guna 012 laa..lagi pun ngape lak nick name tu kaler itam yang lain kaler biru kah kah kah..kah kah kah..kalau nak nipu pun guna otak laa

besi & keluli said...

wei tulang besi..kapal ke karpal...ko tak yah dok pusing cerita paling top this week ler..hari ni abang karpal ko menjadi bodoh sebodoh bodohnya kerna diperkudakan oleh anuar aljuburi..kalau ko punya abang lewat kau berani berhadapan si saifol kenapa nak meliwat2kan masa perbicaraan..apsal nak bagi tekanan kpd si saifol..takut si saifol bongkarkan rahsia kegaylaan anuar ke..ko tak payah cari tajuk lain2 leer..tajuk anuar dan karpal takut kat mahkamah patutnya pilihan ko..

kah..kah..kah karpal tak de telor..esok,karpal plak tarik diri,,tangguh lagi...kah..kah...kah
bakal PM kaki pongkoq..kah..kah..kah

Anak Bugis said...

Sukati dia lah nak cert pasal kapal, dah blog ni dia punya.. yang org umno mamak pinang wat keja gila babi bakar sana sini tu dah macam terror sgt apa hal.. biasalah kalau letak ketuanan melayu mengatasi agama.. tp yang aku heran semua tu mamak bukan melayu.. hehehe

PAShamPAS said...

Kah..kah..kah.. klon aku nak menyamar jadi klon Anak lenggong pulak. Udah le klon, nombor ko bagi tu pun si babi yg angkat. kah.. kah.. kah..

cerita pasal kapal ni, aku cuma teringat kat Kapal Sink... kah..kah..kah.. si benggali telor tak naik tu minta tangguh lagi...kah..kah..kah..

UmnoNgok said...

Kau orang baru tahu aje ke yang Umnongok ini mempunyai hubungan baik Yahudi tu?

Kita orang sebenarnya dah lama tahu...tapi..nak buat macam mana...mau cari makan. Melawan nanti, miss syoru. Jadi, terpaksa diam lah.

PAShamPAS said...

besi & keluli ..HAI,, KITA JUMPA NAK MALAM NI.... MAIN JOBO AKU..NAK TAK..AUWWWWWW!

Awang Dogol said...

Woi bangang2 sekelian,

Pasai kapai pun hamnpa nak bising..apa punya haprak geng2 blogers Pr ni. kat Klang Port berapa banyak kapai yang dah singgah., kat Penang port, beratus kapal yang daah punggah barang, kat Bintulu port, lagi sakan banyaknya. semuanya dari merata negeri termasukklah dari US.

Kadangkala aku pun pelik tengok perangai puak2 ni....nak merungut tak habih2....itu la tak kena...inilah tak kena...nanti kena sebijik baru tau.

Oooooo...pasai kapai perang singgah kejap...hampa dah kata BN agen amerika...pundek you all lah.
Yg hampa pakai barang amerika tu hampa tak sedaq? Cam tu hampa pun agen amerika la...? Kalau hampa pakai barang cina....makna hampa pun agen cina la....komunis lagi.
Jadi, hampa nak kami kata hampa komunis ka?

Memang otak hampa ni otak bangang.
Letak kat kepala lutut kot?

+BANGANG.....+BANGANG

bolos501 said...

..ingat tak pasukan kriket israel pernah dtg kat malaysia masa zaman tok det jdi diktator dulu??...hahha......teruk btol!!..apa kejadah puak2 pencacai umngok nie??xde modal dah ke??..mengata org no1!Last2 kena atas btg hidung sendiri!!kenapa bg kapal tu berlabuh??kerana apa?? takut??kahkahkahkah..para pemimpin bangang umngok@BN jenis penakut rupanya dah tu siap buat latihan bersama lg dgn TLDM dan TUDM...negara kita nie memang di bwh pengaruh amerika...anytime mereka boleh dtg f**K kedaulatan ngara kita dan pastu pergi..kiranya amerika nie selalu meliwat negara kitala..tpi yela yg sebenarnya bukan salah kita tpi salah pemimpin2 bangang kita..yg memang selalu bersekutu dan bersekongkol dgn mereka!!

1malaysia
Amerika D'utamakan
latihan bersama dilaksanakan

kahkahkahkahkah!!

PAShamPAS said...

Kah.. kah.. kah..bolos51, aku tak lupe pasal tu... si Mampos Omar pun dtg ke UM nak jadi Hero, bwk ramai2 student menjerit tgh2 padang. Bile polis datg kene masuk lokap, pastu kene charge dgn polis kerana berdemonstrasi. Tapi bile kat mahkamah si mampos anak Omar tu kata dia dtg untuk meleraikan kumpulan student tu je. Kah..kah..kah.. cakp berapi, bile masuk mahkamah trus tukar skrip.. mampos mampos anak Pak Omar...

PAShamPAS said...

1Peliwat....
Bohong diutamakan...
Kencing orang jd pegangan....

Kah.. kah.. kah..

Awang Dogol said...

Woi bangang2 kalian,

Hampa dok kutuk Yahudi...hampa dok hina yahudi....apa punya barang la kau orang ni.

Kalau tak kerana manusia yang bernama Yahudi...pasai tu la hampa akan jadi pandai guna komputer...sbb apa...kerana manusia yahudi Steve Jobbs lah maka computer Apple terbentuk yang mana mak-bapak hampa dulu tu guna.

Kalau tak kerana manusia yahudi yang bernama Elizabert Taylor...sudah tentu mak -bapak hampa tu masam la sampai sekarang...sbb tak dapat tengok artis wanita tercantik pada zaman tu.

Begitu lah juga ... kalau bukan kerana manusia yahudi yg bernama Steven Spilberg, maka kita tak dapat lah nak tonton film Jurassic Park yg top dulu tu.

So, macam2 lagi lah...sumbangan besar mereka pada dunia ni. Kita patut berterima kasih pada mereka.
Mereka telah bawah banyak kemajuan dlam industri dan teknologi yang mana malaysia guna-pakai sekarang ni.

So, dalam dok kutuk2 depa ni (Yahudi) Hampa pun tumpang sekaki jugak pakai sama apa yang depa cipta. Betoi dak wahai Bangang2 sekelian.

Anonymous said...

Umno bonggok ni memang dulu, kini dan selamanya barua yahudi laknatullah. Zaman Mahataik dulu, dia benarkan pemain kriket rejim zionis israel masuk malaysia. Tak pasal2 penuntut2 universiti membantah dan demo masuk lokap. Cuba pikir? Kalau pemimpin negara ni sanggup lokap rakyat sendiri dari rakyat israel, barualah tu namanya. Mengagungkan yahudi laknat dari bangsanya sendiri. Itulah mentaliti umno, dia yang BARUA, dituduh orang lain yang barua, sebab umno dan yahudi sama saja, kedua rejim ni adalah rejim celaka dan laknatullah yang sedang berperang untuk menghancurkan islam di malaysia. Mari kita berjihad untuk melawan kedua-dua Dajjal dunia ni.

Anonymous said...

Awang Dogol hang ni memang Yahudi besaq. Sapa kata komputer Yahudi cipta. Segala di dunia ni dicipta oleh orang islam. Orang yahudi macam kau hanya tahu meniru dan mengambil asas kepada teknologi iaitu matematik dan aljebra. Kalau tiada matematik dan aljebra Yahudi takkan boleh buat kapalterbang dan komputer dll. Jangan jadi banggang macam otak umno, banggakan yahudi tapi dok nak bela nama Allah. Hang ni patut aku ludah kat muka hang saja. Pthuih...

paloibinmulau said...

kepada cybertrooper bangang amno,

org suruh baca hangpa malas. tu la nampak bbengap je. korang cari cerita perjanjian utk membenarkan kapal perang us berlabouh di malaysia. tengok sapa yg sain dan tahun berapa?

jgn buat bodoh tak mau fikir ingat kapal perang negara luar senang2 singgah pelabuhan kalau takde kebenaran. korang ingat kapal dagang pun boleh masuk pelabuhan ke kalau takde kebenaran? otak jgn letak kat kepala lutut.

Awang Dogol said...

Wei Bangang...

Hampa ni pasai apa nak sibok dok kutuk Yahudi....depa tu manusia jugak.

Apa...hampa ingat depa tu semua jahat ka? Depapun ada yang baik jugak tau mcm partner business aku dpd UK. Depapun ada yang islam.
Pendek kata depa tu macam hampa la...orang2 melayu.
Takkan hampa tak perasan kot...melayupun ada yang baik (mcm kami) ada yang mangkaq dan hati busuk (mcm hampa).

Pendek kata..hampa memang tak sepatutnya hina depa....kalau hampa kutuk jugak hampa tu memang BANGANG.

Note:
Depa banyak bantu aku woooo dlm business. Business partner aku tu jenis yahudi yang baik. Hampa jang jaleus no. kalau hampa jaleus memang hampa BANGANG.

bolos501 said...

..mcm mana pasukan kriket negara haram zionis boleh masuk kat malaysia nie?.....ish..ish..ish..puyerlah goblok pemimpin umngok..cakap punyalah bukan main lg berdegar2..kononnya anti-zionistlah,,kutuk zionist mcm2 pastu berseru pulak pada rakyat agar boikot product org yahudi..dan yg ajaibnya pastu boleh pulak jemput pasukan kriket zionist israel main kat malaysia nie..heh..memalukan btol..!apa kejadah semua nie..??Dasar hipokrit..mana sensitiviti pemimpin umngok time tu??dasar munafiq!..ptuihh..

hoi pak dogol peliwat saiful,,
kau jadi pencacai yahudi pulak ke??kahkahkahkah..abis tu yg mereka sembelih rakyat palestin tak kira..budak2,org perempuan,org tua,org buta,org cacat,kau buat2 xpandang pulak..haa bguslah tu..maka makin bertambah ramailah pencacai2 umngok jadi tahik yahudi atau lebih tepat lg melayu-YAHUDI!aku lempang kang nangis..

PAShamPAS said...

Kah.. kah.. kah... kapal perang berlaboh pun kene tengok perjanjian ke?? Kah.. kah.. kah.. Apa pula perjanjian SETAN antara ANUaww dengan Yahudi?? Boleh tolong daptkan x?? Kah.. kah.. kah..

bolos501 said...

......woi Awang Dogol si perogol saifOOL,, kau ingat business taik kucing kau tu boleh bawak masuk dalam lubang kubur ke??..malaikat xkan tanya apa bisness yg pernah kau buat semasa kau hidup kat dunia nie...mereka akan tanya siapa tuhan kamu...jgn kau jawap yahudi nanti sudahlah...kena balun kau nanti!!

Awang Dogol cth terbaik sibangang dari puak pencacai umngok...kahkahkahkah

Awang Dogol said...

Woiii bangang2 sekelian,

Kalau tak business macamana mau hidup. Sekarang dunia semua pakai duit. Dok dalam rumahpun kena pakai duit. Aku mau hidup...aku mau senang...aku mau gaya....so, semua guna duit.

Utk dapatkan duit macam2 cara...kau dengan cara kau...aku dangan cara aku. so, my bussiness partner very nice guy....humble...aducated and very improtant thinks.....billionere weiii.

Kau orang jangan marah ye...tak lama lagi aku mau kahwin dgan anak dia yg sama2 belajar dengan aku dulu tu. Dia dah convert masuk islam masa belajar dulu. Muka dia sebijik macam pelakon wanita Brooke Sheilds. Keluarga dia walaupun Yahudi...tapi baik2 dan educted belaka.

Bukan macam hampa tu....+BANGANG...+BANGANG belaka.

PAShamPAS said...

kah.. kah.. kah.. perasan x, masa perbicaran ANUaww ni, anak lelaki dia si Ehsan langsung x nmpk, nape eh?? Dengarnye ehsan berkwn baik dgn Saiful, isteri ehsan pun ade hubungan sedara dgn Saiful. Lagi pulak, dengar2 Ehsan x percaye kat ANUaww tu juga sebab takut nk bersumpah... agak2 nape ye?? Puak2 hamPAS tentu ade info tentang ini eh.... kah .. kah.. kah..

Awang Dogol said...

woi!.. malam ni aku sewa hotel kat pelabuhan sana nu... aku nak bisness lobang jobo aku kat puak2 peliwat yahudi... hampas hang mai la ikut aku no..kita buat duit dengan jual jobo kita..
auwww...auwww... hangpa yg jeles plak..auwww...auwww...

PAShamPAS said...

woi Awang Dogol klon...nanti aku call k.. luv u..XoXoXo...muuuaaah
nanti nak asah awang u yng dogol tu habis2 kasi terpancut..k.....
luv u all..call me k
0122073667...i m looking for group..dah jemu ngn orang PAS..nak try orang UMNO lak la.. k...

bolos501 said...

.....jgn kau menikah dgn kawan kau si yahudi tu sudahlah...kahkahkahkah
ntah2 kau nie spesis seFOOOL jugak kot..suka tonggeng juboq kat taman tasik perdana@tasik titiwangsa..dalam seminggu mestilah kau pun nak rasa kenikmatan penetrate jugak..7-8kali seminggu kau penetrate kira ok lah tu..kiranya kau nie gay berjaya lah..maklumlah ada bisnes sendiri..ada partner yg memahami dan sentiasa back up you n full support you..tpiyg malangnya partner kau tu kao buat jdi kekasih gelap kau...kahkahkahkahkahkahkah..

bangggggggggggggaanggggggggg!

Awang Dogol said...

Woi Bangang 10:54.

Tak dak nama lain ka hang nak menyamaq.

mangkok hanyn punya +BANGANG.

PAShamPAS said...

kah.. kah.. kah.. kesian pencacai hamPAS yang spesis klon ni. Suke lubang jubor rupenye.. kah.. kah.. kah.. N.ajis ajar main lubang jubor ye klon.. kah.. kah.. kah..

Anonymous said...

Woi Awang bedegoi, toksah hang dok berlagak Yahudi tu baguih. awat hang ingat dia mai UK dia hebat ka. Aku biasa dok UK dan aku tau yahudi pengotor macam hang tu, tak mandi berminggu dan berak tak basuh. Buat apa hang nak kahwin orang Yahudi?Depa semua macam jalang. Hang buat apa suruh dia masuk islam, hang pi masuk Yahudi lagi Bagus. hang ingat hang boleh buat bisness macam Yahudi ka? Yahudi tu bodoh macam hang melayu umno. Tok sah dok sembanglah. Pompuan Yahudi boleh konket senang2 saja. pi suluh muka hang mesti macam haram jadah, perasan nak kahwin Yahudi. eloklah hang jadi barua yahudi lagi layak.

Awang Dogol said...

kalu akulah yg ganti tempat sepul...dah lama kes ni habis.. sebab buktinya ada di lobang jobo yang dah koyak rabak nih... hakim jeling gitu je.terus percaya yang lobang jobo aku bekas di liwat (memang pon..hampas tutuh aku hari..aku kasi free je) auwwww.....

C2 said...

Anon 11:22 adalah Awang Dogol palsu

PAShamPAS said...

Hoi Awang Dogol..apa kau ungat lobang jobo ko aje ke yg koyak...lobang jobo aku pun rabak jugak la awang oiii! hang pun hari2 dok tutuh jobo aku..dah tak ingat ke..??? lalalalalal... auwwww...

C2 said...

EH! SALAH2..Anon 11:22 adalah awang dogol yang ori.... maaf ye tuan2 seme..hehehe

PAShamPAS said...

kah.. kah.. kah.. anon11:20pm kata buat apa suruh Yahudi masuk Islam, itu la yang sebaiknya anon 11:20am ooii, dari trus dia sesat kan lbh baik dakwah pada dia supaya masuk Islam. N.ajis ko tak suruh macam tu ke?? o lupe, N.ajis suruh agama lain gune perkataan Allah je. Nk dakwah ni dia x reti.... kah.. kah.. kah..

PAShamPAS said...

walupun lobang jobo aku dah rabak..aku berdakwah juga...tau...auww....

Awang Dogol said...

Walaupun jubo pashampas belum ku kenal..tetapi KY Jelly nya telah ku sapu pada awang dogol ku..c u tonight baby..12:45...olright..muah xoxoxo

Awang Dogol said...

anon 11:50 adalah Awang Dogol palsu

PAShamPAS said...

kejap ngaku..sekejap tak ngaku... woi!! dogol!! kau nak ke tak nak ni.. nanti aku bagi kat orang lain kang nyesal kau malam nih...

Anonymous said...

Haisey man !!...this one no issue lah....lawat melawat...perkara biasaler...kapal dagang Mesia pun pi US...biasaler tu...

Case tutup no issue

Awang Dogol said...

Case tutup no issue???

hoi budak sekolah jgn masuk campur... orang dok sembang.. hang tu diam la.. nyampuk je keje nya...

jepah said...

bangang... ni kes kapal perang la wei... bkn kapal dagang....

ak pun heran... org UMNgok ni mmg bongok2 ke?

PAShamPAS said...

kah.. kah.. kah.. mengikut kata penganut hamPAS, kapal perang Amerika xbley berlaboh di mana2 perairan Malaysia, cuma boleh berlaboh di bontot ANUaww saje. Kah.. kah.. kah..

Awang Dogol said...

Dah la tu PAShamPAS,u tak letih ke main jubo i malam tadi...meh..i belikan u minyak sensa oil..plzzzzzz