"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, April 24, 2010

Ceramah Perdana Paling Sensasi..!

Reactions: 
Kalau Ceramah Perdana oleh Abrabbi, memang tak de sape-sape boleh nak nafi... yang ni memang meletup kaw-kaw...

Apa yang sensasi..?

Laporan..? korang ingat aku ni balaci Abrabbi ke..? carik la laporan dalam Utusan Meloya...


Mesti Abrabbi ni ulang lagi sekali kenyataan keramat dia - "Adalah berdosa bagi saya sekiranya saya tidak turun padang membantu kempen P. Kamalanathan demi masa depan BANGSA MeLAYU...!!!"

Kah kah kah kah kah...!!!

Katak Abrabbi bikin lawak..!

3 comments:

Gomo Apco said...

"Adalah berdosa bagi saya sekiranya saya tidak turun padang membantu kempen P. Kamalanathan demi masa depan BANGSA MeLAYU...!!!" hahaha berahim oh berahim, kata berjuang untuk melayu tetapi apabila calun melayu lawan calun india, dia ajak orang melayu sokong india pulak dah ! lidah bercabang betullah si berahim nih !!! setahu aku katak tak la pula lidah bercabang, lidah panjang ader laa ... untuk tangkap serangga.

mankeldai said...

katak ini hanya berguna untuk panggil hujan sahaja!

Anonymous said...

katak makhluk Allah.dia ni pun makhluk Allah jgk.tp aku rasa katak ori lagi bagus dari dia ni..ini "katak" cakap pun belit2.podaaahh