"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, April 24, 2010

Sungai Buaya Tembus...

Reactions: 
Internet coverage down... streamyx tak berapa boleh pakai, broadband dah jadi macam CyBerukBand (BANGANG nak mampus...), 3G dah jadi Edge... gambar semalam langsung tak dapat nak update...

Jadi aku update hari ni... malas nak komen... tengok gambar je lah...

Lokasi - Felda Sungai Buaya.

10 comments:

Anonymous said...

cuba korang tengok..kat Cina buat dlm dewan,siap kasi makan..kat MELAYU..nasib tak ujan..kesiannya MELAYU PKR

Anonymous said...

ko ni bangang,kt felda 2 xde dewan yg besar,ak org situ aku tau la,ni sume hasil dari be end la ni.berpuluh2 tahun perintah selangor ape pun xdpt,dewan besa pun xde.ak lagi ksian kt ko..keh3

aku anak selangor said...

Cina tu dia orang makan bayar sendiri lah..jangan main sedap mulut je ...

melayumalu said...

50 thn punya pembangunan..SJKC pun bley buat bangunan sendiri tanpa harapkan UMNO nie..SK langsung takdak...

Anonymous said...

tgk esok.. yg ramai tu pon mat kelantan ngan mat kedah je... bangang la penyokong pr ni sebangang ketua depa !!

Anonymous said...

abg be end,ko 2 lagi bangang , ketua ko 2 bijak menipu ko..sian ko

Anonymous said...

ramai tu!..cayala pkr

Anonymous said...

hidup pakatan..tutup mulut pemimpin umno yg cakap besar.... drpd orang muor

Anonymous said...

bro Bee End, cuba pikir logik,.. rm50000 untuk ganti rugi peneroka Sg Buaya 2 kenapa sekarang bru diorg nak kasi? Kalau xmeninggal wakil rakyat & xdenye pilihan raya kecil ni akan dptkah peneroka2 ni duit tersebut yg sbnrnye bernilai 1.2juta. Tgk je la keputusan mlm ni.

Anonymous said...

pelik sungguh sape yg sokong UMNO..xkn la xnmpak ape diorg dh buat.cube buat list antara yg baik dgn yg buruk.memg yg baik byk tp utk benda ape?utk benda baik ker?utk melalai kn org2 muda ker?utk menambahkn pahala ker?benda buruk lak,akhirat cerita la.jgn guna akal fikiran jer.dulu belajar agama ISLAM so guna ilmu ISLAM gk.kita bkn nye nk sokong sesebuah parti tu utk dunia jer,mesti utk akhirat gk kn.lg satu,yg korg kutuk TGNA buat aper?ape salah dia pd korg?dia ade guna duit korg ker?dia ade enjoy duit korg ker?dlm ISLAM pun suruh kita pilih pemimpin yg kuat pegangan agama & ikut AL-Quran n sunnah..aku harap akn ada seorg insan yg kuat agama ISLAM yg akan memimpin kita & negara kita ke jalan yg benar..AMIN....(ingat mati,ingat akhirat,ingat ALLAH S.W.T)