"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, April 30, 2010

Pemuda UMNO Ugut Bunuh TGNA..!

Reactions: 

Saya terkejut membaca Facebook saya hari ini. Rakan-rakan facebook memaklumkan bahawa seorang pemuda Umno mengugut untuk membunuh Mursyidul Am Pas, Tok Guru Nik Aziz.

Mohd Safuan Hilmi, 24 yang mengaku graduan UiTM dan kini bekerja di Syarikat Prasarana Negara Berhad membuat ugutan mahu membunuh Nik Aziz dalam komennya di satu wall perbincangan dalam facebook.

“Belum lengkap lagi sebab seekor lagi barua tak mati iaitu Nik Aziz. Tunggu aku pi bunuh Nik Aziz dulu baru lengkap. Setan tu tak layak duduk kat muka bumi ni lagi”

“Senang bunuh orang. Tikam jer. Aku sanggup dihukum gantung jika aku dapat bunuh Nik Aziz al Dajal tu”….begitulah kata-kata biadap pemuda Umno ini.

Saya minta pimpinan PAS khususnya PAS kelantan dan Tok Guru Nik Aziz sendiri membuat laporan Polis. Ini adalah satu perkara yang serius kerana jelas, Umno telah merosakan pemikiran generasi muda dan menjadikan ugutan bunuh sebagai permainan biasa. Umno harus bertanggungjawab kerana melahirkan makhluk sebiadap ini.

Saya dapati laman Facebook beliau sudah ditutup…tapi ini maklumat yang saya sempat ambil. Harap disiasat kerana kita tidak boleh memadang kecil hal ini. Kalau dibiar, nanti lebih ramai yang besar kepala dan buat ugutan serupa.


Sumber

58 comments:

Anonymous said...

Jumpa polis kalau ditahan tak berhenti boleh ditembak mati...

Mamat ni pulak gian nak jadi pembunuh macam orang tembak adik amirul.....

Sungguh malang jadi rakyat 1 Malaysia.

Anonymous said...

org yg dok ckp2 dlm facebook n delete bila org lain tgk mmg tkde telor.. klu ank jantan pi la cb klu nk tau langit tggi or rndh..

Anonymous said...

Haramjadah mana pulak ni??
Jgn kan nak bunuh TGNA, haramjadah ni jejak kaki kat Kelantan pun tak sempat..
Jgn KURANG AJAR DAN BIADAP, ugutan bunuh ni dan terlalu MELAMPAU..
Sabar ada batasnya....

dolah said...

Mamat ni tak berapa sihat kot.. Kesian kat bapak mak dia. Dah pegi sekolah belajar macam-macam tapi masih lagi sombong dan bodoh.

Aku dah cakap belajar agama tapi dia ponteng..Nak jadi hero melayu konon tapi mati katak belum tentu beriman..

Anonymous said...

agak2 bile nik aziz doa pecah perut si najib itu kira pecah perut tang macam mane yek? agak2 mati tak bila perut kite pecah?

Anonymous said...

ALJUBURI
Bagus gak kalo cepat mati wali trompah tu,kurang sket dosa memecahbelahkan umat islam da melayu di M'sia nie..aku ingat dalam hidup dia lebih banyak mekafirkan orang islam dari mengislamkan orang kapir..

Anonymous said...

http://www.facebook.com/pages/Mohd-Safuan-Hilmi-perlu-bertaubat-dan-memohan-maaf/121691174510232?v=wall&ref=search

meh join rmai2.. dasar bdk pengecut.. mmg jenis berak tk bsh..

Anonymous said...

Inilah anak didk BABI NEGARA.

Anak Lenggong said...

Kah kah kah...kecuh dan kelam kabut pulak puak ni eks..tu bila terkena kat batang idung sendiri ..pandai pulak nak mengarut..yang kes sisetan aduka teruna tu hina almarhum sultan Johor dulu tak kecuh pun kalian sampai bela dia lagi...

Pi cepat lapurkan kat polis..percaya jugak puak ni dengan polis ..tapi lambang polis diterbalikkan (poji dah delete eks)
cepat2 laa korang dok bejaga didepan rumah nik ajis tu nanti mamat tu datang pulak..tapi elok gak suruh tok ajis tu duduk je kat rumah...lagi dia dok bercakap makin merapu dia..maklum laa orang tua yang dah layak dijadikan tukun ikan..

AzamDin said...

muka cam kaki romen nak membunuh plak..tu la..banyak sangat main facebook..darah orang pun jadi halal kan?? ahaha ..kanak2 umno tol...

joehan said...

so korang nk report kt sape psl ni..report polis ke..kn korang ckp polis tu ikt ajaran israel laa..ade agen yahudi la dlm pdrm..so korang nk report kt sape..kt polis jgk ke..hahahaha...meludah ke langit..kne muke sendri..last2 polis jgk yg korang cr..kn korang ckp polis ikut ajaran israel..kalo korang g ngadu kt polis bermakna korang skong polis ikt ajaran israel la ek...klaka la badut2 pr ni...

ok..sbg rkyat malaysia aku pon xstuju dgn komen bdk tu smpai nk bunuh n.ajis..aku bkn mcm badut2 pr..wlpon kes tu terbukti pr slh tp membabi buta skong..dlm kes ni aku xskong pon perbuatan pemuda umno ni..
tp kes pakar foreksik britain yg kne ugut bnuh sbb kate teo beng hock jth sendri xplak korang bsing2 ek..
erm..ape2 pon g la report polis psl mamat umno ni..haha..klaka..cam badut korang..smlm kutuk mcm2 kt polis..harini nk g ngadu kt polis plak..hahahaha..

Anonymous said...

Tukun ikan????
wah..ha.ha..ha.ko nie pon, da elok2 Anwar bagi title Wali Trompah..mandai2 jer eeh..

joehan tukun jubo said...

wakakakaka kecoh aje joehan.. waakakakaka ..ontah2 itu ekau tak..muko ngn namo memang sosuai bona lah.. wakaka muko dan body cam tu..macam budak gayboy al juburit memang sosuai la jado joehan tukun ikan.. wakakakakakakaa

joehan pombunuh.. wakakakkaa

Anonymous said...

baru tulih kat facebook dah meroyan..hahaha..sape la mamat tu nak bunuh nicky ajis..mamat ni muke cam bebudak AF pun nak takut..kalu muka ganas tu lain la citer..aku rase budak tu terlalu "emo" tu yg sampai terkeluar ayat2 tu..

kekadang tu aku istighfar byk2 setiap kali nicky ajis kuarkan fatwa, rase nak "sekeh2" je org tua ni kalula dia ade depan aku..tp aku SABAR..takkan aku buat begitu..cuma yg aku TERKENANGKAN, ape akan jadi ISLAM di MALAYSIA ni sekinrya nicky ajis diberi peluang menyebarkan dakyah2 sesat dia..

aku lagi kesian kat si KICK..nah..KAPAK Terbang sbg hadiah dari puak PAS kat dia..tu lagi horror beb..tu ajaran sape tu? bukan nicky ajis ke? Tp mcam biasa, TB bukan nak backing si KICK ni..bile BOSS RM4 JUTA dia kena ugut, bukan main dia mempertahankan BOSS besar dia..

anti-firaun

Anonymous said...

joehan..bistu xkan nk report kat bomba kott??? tu dh tugas polis even ada masanya masyarakat x puas hati ngn polis..terrrrkutuk la kan..lumrah manusia la..

teruk betulla hati safuan tu..smp mcm tu sekali kata2 dia..sedih dgn ank2 melayu/islam??? mcm ni...

kak sham

AKU PUN NAK BUNUH JOEHAN!!!!! punya babi wkakakakaa said...

wakakakakakakakka

bukan kes nak repot polis..tapi nak nujukkan ketaksuban budak2 umngok ni.. wakakaka sampai nak mombunuh... wakakkaa

maklumlah..

dalam umno akan ado unit jihad.. wakkaa

domi..MELAYU dan KAPAL SELAM..

wakakakakaka

Anonymous said...

tp mmg aku pasan bebudak Man United Fan ni mmg kebykannya POYO2 blaka..tu yg sampai skrg aku anti Man U tu hehe..padahal aku menyampah FAN2 dia je..GO GO liverpool utk next season (season ni da kaput,hahah)..

anti-firaun

p/s: nicky ajis takde bodyguard ke?

Anonymous said...

ha..ha.. report polis aaa report polis.. saje nak aleh perhatian kan...ini budak budak punye kerje yang ko nak layan buat apa. tulang berat

Anonymous said...

mangkok ayum mamat ni buat malu MU jer puihhhh

Sapo sini penyokong MU?!! jom bunuh nicky ajis anak lelaku najib razak.. wkakakakakaka said...

wakakakakaka..apo yang pasti..umno dah berjayo sosatkan budak ni.. wakaka

nik ajis dajjal??

wakakak alahai....wakakakakakakakaa


itulah namo dio unit jihat umno

Manchester United lak tu.. wakakakakkakaa

Anonymous said...

dulu ada bukan pas nak bunuh kapal sign...ha..ha..ha...dia kata darah halal ha..ha..ape cite budak tu ye......dah jadi ustazzz kot...

Anonymous said...

Taktik murahan bila dah takde apa yg nak ditulis...inilah Topeng Babi namanya!!!!!

Hasliza said...

hensem gak mamat ni , camana i nak contact dia ,,nak berkenalan la ...hensem nya dia tu :))

Penyokong MU memang hensem..wakakakaka umno plak tu..wakakak mesti loaded kan?? wakkaa pombunuh upahan.. wakakaka said...

wakkakakaa memang hensem hasliza..dijanjikan syurgo woi.. wakakakakakkakaa

tuan komrad said...

wakakakakakakakakakak....

ini gayboy cakap guna kpla lutut belah kanan jugak...

hisap gam ke hape nih???

wakakakakakakakakaka...

patutla kat malaysia kes bunuh melambak..bunuh bayi,bunuh orang gaji,bunuh rakan sekerja..bunuh isteri....pasal dendam skit je meraban sampai nak tikam orang..yahudi sungguh....

woi..budak..ko tolong omak kau siang ikan lagi baguh per..


wakakakakakakak

mankeldai said...

ada teloq ke suruhanjaya multimedia nak ambil tindakan? pdrm bagaimana?

arus perjuangan said...

Celaka punya pemuda umngok itula makan rasuah banyak sangat hiti pun danhitam

MU akan kalah EPL la woi.. wakakakaka said...

wakakaka muko cam haram nak mombunuh...bunuh anjing pun takut.. wakakaka nak bunuh orang.. wakakaka

ni lah dio..unit jihad umno...

wakakakakakaka

bangang bangang bangang

tuan komrad said...

wei joehan...

takkan nak wat report kat pak indon jual bakso naik moto kot???

atau....

report kat pok jibon???

wakakakakakakakakakk...

"tolong tok jibon...ada orang dah cucuk saya nyer punkoq...nak berak pon keluar angin je nih..dah tersumbat kot saye nyer burit"....adu mat sayfool pada jibon..

"alah..ko panggil je indah water,tolong sedutkan taik2 yang tersumbat,kan senang...aku handle pasal biasiswa jeee" ujar jibon

wakakakakakakakakakakakakakaka...

datang balai polis wat report,nanti tak pasal2 kena tembok ngan senapong gajah...

wakakakakakkakawkakakaka..

Alex PERGUSON... suko jubo joehan.. wakakkaa said...

wakakakakakaka joehan kan dio loyer..nanti dio mowakili perkaso nak belo si budak MU pombunuh tu..

ala yang gayboy aljuburit MU tu..

wakakakakka kalah la EPL woi.. wakakkakakakaka

Abdur Raheem said...

Assalamualaikum,

1 perkara yang positif tentang dia ni ialah dia berani. Dia seorang pemuda yang berani. Sayangnya dia disebelah pihak UMNO. Jika dipihak PAS ada pemuda yang begini maka saya memang tabik 2 tangan pada dia.
Dimanakah pemuda PAS? adakah semua yang berani telah pergi ke Palestin? atau ke Afghanistan atau ke mana-mana tempat lain tetapi tiada yang seberani dia ni?

Anonymous said...

budak pas yang kata darah kapal sing tu halal dah pegi palestin kot, ke jadi tukang sapu bontut sing tu kot. maklum le tok guru dah kamcing ngan sing tu didada kapal ada isle....

tuan komrad said...

mamat nih dah pegi palestin ke???

pemuda umngok camner plak???..berperang atas katil,panjat bini bleh lar..

wakakakakakakakakakakak...

"eh,bleh ke aku bunuh diri sendiri,sebab aku pon israel gak??? tanya mr MU memusykilkan dirinya sendiri....

wakakakakakakakakakak

p/s - MU akan menang...MENANGgung kekalahan pada celsea..

wakakakakakakakakakak..mampuih MU...

Anonymous said...

sapa nak tgk muka cute anwar?

http://www.anwaraidc.com/2010/04/the-reversal-of-anwar-ibrahim.html

anti-firaun

p/s: muka anwar penuh dgn seribu satu persoalan.."hehehe, kena kencing lagi korg ngan aku..hhehe..." - anwar

Anonymous said...

1.ish!ish!ish!siannnnnya kat nik aziz ni!sepatutnya semakin tua!semakin disayangi oleh semua orang!tak kira lawan atau musuh!yang dia ni!dahla ditelanjangi dengan berbagai gambaq yang tak senonoh!rasuah anak!menantu!last sekali!orang kuat!orang harapan!kickdefella yang membongkar segala tipu daya !insan yang bernama nik aziz ni!!
2.Tok guru!tokoh agama jenis apa!yang tidak dilindungi oleh Allah dari segala aib!!tak pernah dengaq lagi!perkara yang sama berlaku pada tok-tok guru dahulu!
3.Ada sapa yang pernah aibkan Tok Kenali!hatta pada aruah Fazil Noor!!Harun Din!Hassaqn Din!!
4.Kalau aku ditempat nik aziz!dah patut muhasabah diri!mengapa Allah
tidak melindungi diri dari segala aib yang memalukan ini!tambahan lagi umur dah lanjut!dah makin menghampiri penghujung!!
5.Dan sepatutnya !dia serahlah balik tanah wakaf yang telah dihakmilik oleh anak bini dia!! sepatutnya telah sampainya masanya!dia minta maaf pada umat islam yang telah dia kafirkan!!dan berjuta umat islam yang lebih alim dari dia!lebih warak pada dia!walaupun mereka tidak menjadi ahli Pas!!!!!yang dia telah kafirkan!!!

Anonymous said...

Ya.. Ya..

Fuck 2 N.Ajis Mughallazah...
PASberg 4 ALL BUSTARD..
Israel 4 ALL BUSATRD..
PISS 2 ALL PASberg BUSTARD..
N.Ajis "The Kelate Pope" + Zaid "The Drunken Frog" + CIFUT BABI "The Jew Puppy" = 3 BUSTARD STOOGES...

Anonymous said...

1.lupa nak bagi tau hangpa!!tok guru dulu selalu bagi tau!!
2.Tanda-tanda insan yang telah dirahmati Allah!
3.Dilindungi dari segala fitnah!aib!dan perkara-perkara yang memalukan!!tambahan lagi bila dipenghujung usia!!
4.hangpa pikiaqla sendiri!nik aziz ni!tapi jangan sedih dan murung pintu taubat masih terbuka!
5.untuk renungan diri sendiri dan semua orang!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Bro..tegempar budak UMNO ni da nazak kat spital pas smyg jumaat td. Perut dier teburai tetibe!!!

Aku da kate da doa N.Ajis tu makbul sbb dier ahli syurga. Aku rase N.Ajis da doa pecah perut kat budak nih time smyg jumaat td. Ituela jgn memain ngn N.Ajis. Dalam masjid boleh politik sbb dier da tahap maksum da..


Kesian budak UMNO nih, tak pasal2 pecah perut tetibe. Dengar2 najib tgh cuak jgk..perut dier tak pecah lg. tunggula..

wakakakaka penyokong MU dah mngamok la.. wakakkaa said...

wakakakaakak dak2 umno yang mai sini tak habih2 nak dok menipu..
wakakakakakaka

sorang nak tunjuk gambak anwar cute la apelah..doa nik ajis la...wakakakakkakaa apo la kono eh..yang sorang tu dah bokonan ngn si anwar tu ko?? wakaka yang sorang laie dah start sayang kek nik ajis tu ko????

wakakakakakakakka

wakakkakakakakakaka

budak MU ni mano poie palestin..dio poie Manchester tengok EPL.. wakakakka

MU kalah la woi EPL..dah cicir la bangang ... wakakkakaka

Anonymous said...

budak ni pondan ke? auwwww..i like it.ganas you

Umno memang bapoK!!!!!!!! wakakakaa said...

tak kuase aku....wakakkakakakaa

tok malim said...

tok dir gaduh lagi dengan tok lah.kali ni tok dir tuduh tok lah rugikan negara pasal hilang 2 blok kawasan minyak.kos bukan kecik anak.320 bilion.tok lah serah pada negara jiran sebagai ganti tanah seciput yang kaya dengan emas hitam.macam sistem barter pulak.
tok lah kata bukan dia sorang buat keputusan ni....bapak-bapak menteripun bagi lampu hijau.
rakyat keliru dan semakin blur....dulu omputeh ada tulis buku cakap tok dir songlap 1 bilion.tok dir cakap tok lah songlap lagi....banyak
spearem tak siasatpun tok-tok kanan ni...apa citer ni.dah jadi macam citer star wars.darth vader lawan sifunya yang boleh keluar laser kat tangan.
buku omputeh tu pulak pernah tersadai kat port dan orangpun taklah ambik pot.legalah tok-tok kanan ni
sekarang buku omputeh ni boleh jual kat airport negara jiran
ada cakap pasal berebut nak penaik anak dan menantu....iye ke...ish..ish..ish
dulu tok dir penah jadi penasihat agensi minyak gamat..bukan minyak gamat dah...minyak mentah
pasai apa baru la ni citer ni dok timbul....
rakyat ternganga...pintu gua dah terbuka...niat enson mata kaji semar ngiseng
hahahahahaha
apa nak jadi dengan dunia hari ini

Anonymous said...

budak ni spesis melayu zionis,tapi jenis pengecut dengan kaum lain...akhirnya melayu juga sasaran dia,samy velu senyum memanjang.

umno melayu barua zionis laknatullah

jangkuti:0

tok malim said...

Ke Pi En cakap kat repoter arwah pandu laju dan polis keja makan 6km.jauh tu.sempat pulak terlanggar mat motor.
rakyat pelik kalau kejar sampai 6km pasai apa tak tepon member buat roadblock.korang ikut je keta tu.boleh ambik nombor plat keta tu..tak ke gitu.lagi satu yang pelik keta arwah accident kat taman perumahan.kat sini mana boleh bawak laju.keta tu taklah remuk sangat.kalau laju...kondisi keta tu tak dapat nak dibayangkan.

rakyat sekarang dah cerdik...kalau tak macamana soalan csi boleh keluar.eloklah ke pi en letak jawatan seperti disarankan ramai pihak.jawapan yang diberikan menurut seorang rakan macam budak tak sekolah.kadar jenayahpun dah makin meningkat.kalau dah pencen boleh jadi ahli politik.untung sabut timbul untung batu benjol kepala kalau kena.
Agie pun serah semula laporan pasal tak lengkap.rakyat mula sangsi cara korang buat keja.negeri merah kuning perlu ketua polis baru.yang tu dah lama dah.......kasi canlah sama muka baru.setuju x semua.
lagi lama lagi muak rakyat dan tak mustahil akan ada yang buat demo mintak korang letak jawatan

Mat Zorro said...

Dulu aku ada sekok beruk . Budak2 kampung panggil beruk ni Mat Pian. Beruk ni masa kecik dulu memang baik...manja dengan kami...tapi...bila dah besaq...perangai makin buruk...jahat nak mampus. Bila tengok perangai beruk ni teruk sangat kami pakat2 baling dengan batu la....geram sangat. Aku tak tau la suatu hari tu...kawan2 aku bising...kata beruk aku tu dah mati...kena pancung....putus dua kepala dengan badan.....kesian aku tengok Mat Pian tu....tapi apa boleh buat.....memang jahatpun Mat Pian ni.....Memang patut kena PANCUNG......ha...ha...ha...

Anonymous said...

Budak yang bernama Mohd. Safuan Hilmi ni penyokong UMNO ke atau penyokong Pakatan Rakyat..?

Kalau dia ni penyokong Pakatan Rakyat... Ada kemungkinan tak sempat menikmati hari tua, mati muda seperti yang berlaku keatas adik amirulrashid.

Tapi kalau dia penyokong UMNO APCO... sesungguh dia ada harapan melihat tahun 2020 bersama Tun Mahathir.

Helo Mohd. Safuan Hilmi...

Lu ingat lu jadi ahli UMNO, jadi penyokong kuat 1 Malaysia 1 Israel, Hishamuddin sebagai menteri polis boleh jaga lu 24 jam macam saiful bukhari... lu ingat rakyat 2 Malaysia tak berani usik lu ke..?

Diharap Mohd Safuan Hilmi cepat-cepat buat laporan polis bahawa ada pembaca blog yang mahu membunuhnya kerana dia berhajat nak membunuh Nik Aziz.

storm62 said...

Mohd SH, lu langkah mayat aku dulu sblm ko nak bunuh Tok Guru Nik Aziz.

silap2 aku pijak kepala hotak haramjadah ko dulu, mcm geng kepala lembu kat shah alam.

Anonymous said...

pukimak ko safuan...ko bunuh aku dulu sebelum ko bunuh TUAN GURU aku.ko tau x dia la ulama pewaris nabi.umeno mana ada ulama semuanya pukimak mcm ko.babi punya melayu...

Anonymous said...

astaghfiruLLAHalzim.....

PakcikHOT said...

Safuan : hahahahah mandi la lu, sekarang ni kekerap la mandi kat umah sebelum abg polis kutip lu kat umah.. dok hotel pintu besti lah lu!! dalam berita dah cite diorg report polis.. baru padan muka lu.. tu la sembang pumpang, macam longkang.. lu nye jari mmg best!! lepas ni makan biskut kering cicah kopi o tawar la, makan nasi lauk ikan masak ngan air.. padan muka.. kekurang lu mesti merasa dok kat dalam tu 3 hari.. muakakkakakakak

Anonymous said...

Akaun facebook ditukar nama ke Pejuang Melayu... http://www.facebook.com/search/?post_form_id=f6511fb078fdee8763e7a05aec88b44f&q=pejuang%20melayu&init=quick&ref=search_preload#!/pejuangmelayu?ref=search&sid=100000211382317.3653252680..1

Anonymous said...

Anon 6:41, Tak hairan knapa TGNA kena dugaan ni .. zaman khalifah dulu pun bukan sahaja ulama difitnah, malah kena bunuh pun melambak .. adakah itu dikira sesat ?
tanya diri tu yg hidup umur diberi Allah apa manfaat yg ko bawa utk masyarakat ?

Anonymous said...

Inilah produk lebih 50 tahun pemerintahan Melayu UMNO, melahirkan ramai insan/ generasi gasar jahiliyyah moden,.....

UMNO redha dengan..
penagih dadah, arak, judi,..
penzina, pelacur, perogol,..anak zina, bunuh/buang anak...
peragut, pencuri, perompak, penipu, perasuah,....
penzalim, penjenayah, pengganas, pembunuh, .....

UMNO redha dengan...
manusia syirik, manusia sesat sekular, musuh Islam, musuh ulamak, musuh hudud, musuh dakwah, musuh orang yang tutup aurat termasuk hijab/purdah, musuh orang2 soleh, ....

Rasulullah telah gambarkan akan berlaku satu zaman pemimpin yang terpilih adalah dari kalangan...

penyangak2, ketua2 lanun, perasuah2, penjenayah2, penzalim2, ...

genarasi anak2 hasil perzinaan & pelacuran, ......

generasi anak2 yang hidup membesar jasmaninya dari hasil sumber haram, ......

generasi anak2 yang diasuh didik minda & akhlaknya dari kalangan komuniti gasar jahiliyyah, sekular, ....

generasi ini sedang dimewarisi kepimpinan UMNO sekarang... mungkin produk2 terkini adalah manusia2 seperti....

Mohd Safuan Hilmi...
Saiful Bahari....
azizan abubakar.....
mona fandi....
pembunuh misteri altantuya sharibu..
pembunuh kejam kanak2,....
dan lain2 nama/ tangan yang masih tersembunyi .... yang jiwa kontang, otak songsang dan akhlak syaitan ... "tanpa nilai peri kemanuasiaan" dan "nilai hidup dibawah ketamadunan insaniah" .. sanggup lakukan apa saja demi perjuangan "fi sabil lissyaitan" ....

Para nabi, daie, rijalussoleh dulu pun menerima pelbagai mehnah,trabulasi, konspirasi, ... termasuk bunuh, penjara, boikot, cercaan, ugutan, tentangan, dsb...

Diharap Tuan guru nik aziz & pejuang2 Islam serta keadilan yang lain..digolongkan sebagai rijalullah .. yang berjuang kemudian menang atau sahid....... kerana menegakkan hak Allah di muka bumi ni. Amin

Bagi penyokong UMNO.. usahlah menjadi pelidung/ pembela kepada zionis, kapitalis, kolonialis, orientalis .. perasuah, penjenayah, pembunuh,.....
jugak pengugut, .... seperti Safuan Hilmi ini...... bawa kepada pengadilan spti budak aduka teruna dulu...

Tapi sama seperti spr, sprm & pdrm.. sistem pengadilan, mahkamah kita masih dalam "kepompong UMNO" jugak ...... UMNO, JUARA MANIPULASI RAKYAT?

nuarliwat said...

Ni budak PASRAEL ni. Saja nak alih topik 4 juta ..

Normi Ali said...

saya copy n3 ni letak kat blog saye ye...nti bg credit kat blog ni eh.....

Anonymous said...

baru je nak tgk dunia...dah kena masuk jel...lepas ni kena buang kerja la..hahahaha

Anonymous said...

mm blm baligh lg budak ni....

Anonymous said...

Mohd safuan hilmi ...sebelum ko bunuh nik aziz langkah mayat aku dulu. Bila2 masa kita boleh cuba kat mana dan di mana. Jangan gabra bro nak tengok ko kuat mana.