"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, March 05, 2009

Entri Terpendek.... - malaysiakini

Reactions: 
"I don't need sex... the Government Fuck's me everyday..!"

tolong komen...

16 comments:

awan said...

Londeh lah jawabnye.....

Perak Mari said...

hahahaha...no komen..no komen...hahahaha

but its true..hahahaah

Anonymous said...

saya tak perlu seks, KERAjaan setubuh saya tiap-tiap hari (ni dok tggu masa nak branak pulak...maklumlah hari hari kna stubuh...)!

Pemuda Pelapis said...

Siang-siang aku dah kata dah blog ni mana ada kualiti. Tak ada modal langsung selain reti menciplak, mengutuk, mencaci, mencarut dan hari ni pulak bantai tulis sebaris ayat ciplak pun dijadikan entri.

Sama jugaklah dengan pemimpin beruk-beruk yang meeting bawah pokok hari tu. Setakat ini sajalah nilai dan kualiti sampah budak-budak pakatan haram PR. Tak ada sekor beruk pun yang nampak membina.

Sorry beb terasa nak kutuk pulak hari ni. Mintak maaflah banyak-banyak ya!

Assalamualaikum.

Topengperak_Xinwugi® said...

Pemuda Pelapis - blog ni x de kualiti, tapi blog ni jugak yang jadik pilihan hang.

hang jugak adalah pembaca tetap blog yang tak berkualiti ni.

pasai apa ya?

ludah muka sendiri ke?

Khak Ptuih...!!!

wa tambah lagi...

Anonymous said...

pemuda pelapis...aku sokong hang...aku sokong hang pegi MAMPOIH!!!!

topeng perak...agak tak cukup ludah kahak tu bagi tau aku. Aku nanti pos laju. Kasi penoh muka pemuda pelapis (tapi otak selapis, tak buleh pikir lebih-lebih...pmuda pelapis la katakan...)

Anonymous said...

pada pemuda pelapis...apa siang2...ko ingat siang ikan ke???
mane best ludah2...muntah je terus kat muka pemuda kek lapis tu....

Anonymous said...

berak bagi tahi lagi bahus campur dengan tahi anjing bagi kat atas muka pelapis tu konon...

Anonymous said...

Salam sahabat, kpd PP aku sarankan ko masuk tebang kayu,lepas tu buat papan lapis, dah siap papan lapis ko buat keranda ko berlapis-lapis takut nanti ko tak boleh tepis orang maki ko berlapis-lapis.

pejuang said...

ALLAH HUMMA ALAIKA BI AMRIKA MAKTINIL KUFRI WA FASAT, ALLAH HUMMA ALAIKA BI ISRAEL MAKTINIL KUFRI WA FASAT, ALLAH HUMMA ALAIKA BI UMNO MAKTINIL KUFRI WA FASAT.

jeBAT durJANA said...

Baru aku tau blog ni tak de kualiti, Abis pemuda pelapis kek lapis masuk blog ni apasai...nampak sangat kualiti kek lapis tahap papan lapis berlumur najisss......Pemuda pelapis konon...layak ker pemuda najis...eh salah plak...ah lantaklah, memang padan pon...

Anonymous said...

papan lapis dan senasib dgnnya bangang + bengong = tolol

kah..kah..kah..
wakaka..


'sungailayar'

cucu_maharajalela said...

Pemuda pelapis kunun..

Kalo setakat jd pelapis najib yg nak menjahanamkan negara tu xpayah lerrr...

Kalo jd pelapis tuan guru nik aziz respek gak aku..Diberkati gak negara ni

kang sebab perangai barua hang dgn kuncu2 pencacai hang,jatuhlak bala Allah kat Malaysia ni..

Oiii kueh lapisss balik bangla lagi bagus la....

Poooorrrahhhh.........

Anonymous said...

RUMUS ALGABRA

PEMUDAxPELAPIS=SAMPAH

SAMPAH+PEMUDA+PELAPIS+UMNO+BN=NAJIS MUGHALAZZAH(NAJIS BERAT)

FORMULA UTK KENALPASTI AHLI@PEMUDA UMNO YG MANA AKHIRNYA ANDA AKAN MENDAPAT JAWAPAN YANG ANDA CARI IAITU..NAJIS MUGHALAZZAH(NAJIS BERAT)..MMM...JIJIK..

Anonymous said...

Nak jadi pemuda pelapis kunun.... Wat jahanam negara je orang camni....

Anonymous said...

pemuda pelapis jeles la 2..blog dier xder saper nak masuk ..haha..blog perisik rakyat yg jd pilihan...pemuda pelapis g la blaja wat blog menarik skit...taula blog ko xder saper nak komen..kesian sia2 usaha ko...