"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 01, 2009

Mana Ada Kita Sampai 50 Juta..! - malaysiakini

Reactions: 
Korang dengar kenyataan Isteri Rosmah yang last skali... did he say "mana ada kita sampai 50 juta..! mengarut ni..!"

So what? Either more or less then 50 juta... macam tu ka Isteri Rosmah?

How much? 5 juta?10 juta? 15 juta? juta? 20 juta? 25 juta? 30 juta? 35 juta? 40 juta? 45 juta? 50 juta? opsss... "mana ada sampai 50 juta..!" ngooooookkk..!

2 comments:

Anonymous said...

asal lompat ada saje rm...banyak pulak tu....logikka????teruk sangat ka nafsu wakil rakyat tuuu.....ataupun kerana parti tu dah ada niat yang lain dari berjuang untuk rakyat setempat...macam kes bkt selambau...entah-entah pasai projek kandang babi yang tak kesampaian kot...lu pikirlah sendiri...RAKYAT MAKIN PANDAI MENILAI MANA PERMATA MANA KACA....PAKATAN RAKYAT JANGAN TIPU RAKYAT...MANA JANJI PRU12???????????

Anonymous said...

bn dah kecut. najib dah gabra. rakyat kebanyakan sudah mula menolak umno. boleh ke dia ni jadi pm 1 april nih. terselah benor kebodohannya. tok pa yang disebelah geleng kepala.

antigap.