"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, March 01, 2009

Video Rakaman Penjelasan Isu-Isu Terkini Perak - malaysiakini

Reactions: 
Korang-korang... kalau nak tengok koleksi rakaman video Siri Jelajah Perak sepanjang bulan Februari, 2009 boleh pi jenguk BloggerNetwork@PerakTV di link [ini] ataupun diblog BilikMediaPerak di link [ini].

Ikut suka korang nak jenguk tang mana pun... khabar-khabar dekat geng-geng yang belum tau. dalam tu macam-macam penjelasan yang korang belum tau ada dijelaskan secara terperinci dan banyak yang korang perlu tau apa yang berlaku sebenarnya.

Kalau hangpa ada budget lebih, kot rasa nak cetak apa-apa risalah penerangan isu-isu terkini di Perak, hangpa boleh download risalah-risalah yang dikeluarkan oleh Urusetia Penerangan Pakatan Rakyat Perak dekat [sini].

1 comment:

Anonymous said...

kalau projek rakyat dari BN bolekaaaa????