"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Wednesday, April 08, 2009

Terima Kasih Dari Kami BloggersNetwork@Perak (bhg i) - malaysiakini

Reactions: 
Terima kasih dari kami BloggersNetwork@Perak kepada mereka-mereka yang menyokong perjuangan menegakkan Keadilan dan Demokrasi samada secara langsung atau secara tidak langsung.

Terima kasih kepada mereka-mereka yang dapat menghadirkan diri pada hari penamaan calon. ada yang datang jauh beribu batu dan pada yang tidak dapat menghadirkan diri pada hari bersejarah tempohari, kami tahu, semangat anda bersama kami semua.

Terima kasih yang tidak terhingga dari kami atas kemenangan ini.

17 comments:

JohorBeraniBerubah said...

Terima Kasih Semua.....

Taniah Nizar...

Takbir x3

ros said...

Bro statistik penuh. Sorry Bukit Gantang aku tak dapat balik semalam. Aku sumpah SPR kalau depa buat PRK ni hari kerja sebab ikut telunjuk UMNO, jawab depan tuhan di hari kiamat

SatriaMuda said...

semangat pada kami tak setanding dengan semangat yg ada kat BlogNetwork@Perak. geng Blognet@perak memang best. semoga korang murah rezeki.

PUTRAKENCANA said...

Bersoraklah sepuas hati anda.
DAP Kafir laknat sudah berjaya memecah belahkan Umat Melayu supaya suatu hari nanti mereka akan memerintah Malaysia ini sepertimana Singapura yang mereka telah ambil.

Ketahuilah DAP telah menyambung segala niat Bintang 3 Komunis dahulu.

Menang sorak Kampung tergadai.

ungukarmila said...

ek eleh putrakencana..lu pehal??
pg r komen kt blog geng2 lu..asl???dorg xde update ka??
shuuuhhhh3..pi maen jauh2..

Anonymous said...

salam 4 all...

Tahniah atas kemenangan PAS di bkt.gantang. Justeru itu kekalkan prestasi kalian. BRAVO.

Anonymous said...

jangan layan sang gila...biarkan ianya hanyut dengan wang2(RM) rasuah mereka & anak bini mereka. Salam dari aku North Darwin, Australia.. HIJAU BUMI TUHAN//

budi baik said...

kahkahkah.. ada lagi mamat perkauman ni.. wey putra orang zaman sekarang ni tak bodoh macam ang.. isu perkauman tu modal umno kuno. orang dah melancong ke bulan ang masih duk lagu tu ja... ceit.. mamak roti canai satuu..........

kulopbesar said...

suuhh suhhhh BPN udah kalah tu udah le mike me jangan nak ngocah romah keme sohhh sohhh

paloi bin mulau said...

putrakencana,

awat komen hang tu mcm bau busuk je eheheheheheh selama ni pun amno dah gadaikan negara ni pada tokey2 cina kalau hang tak caya pi naik genting atau fraser hill. aku tau hang sorak giler bila naik genting tu

me it`s mie said...

Tahniah...Tahniah..atas kegigihan & kecekalan blogger network menyampaikan berita yang pastinya x dapat di media arus perdana...
Terima Kasih sekali lagi buat MSK,Cyboron,wak banjari serta semua pendokong PR.

kasut ku larrie said...

aku tabik lu org blogger2!!! caya lah...

Anonymous said...

aku pun malu jadi melayu..Islam for all la bro..xda perkauman

bodik said...

woi PUTRAKENCANA... lps ni x ada putra dah dlm umno. yg ko sibuk2 nak nasihat dlm blog ni psl apa?...kita org tgh merayakan kemenangan yg tlh d tentukan oleh Allah SWT. dlm umno aje melayu hancur lunyai d buat oleh pemimpin2 melayu yahudi. dlm pr semua ikut islam. umno shj yg bangang sebangang bangangnya...tolak islam.

abgBro said...

paloi..jgn lupe suruh puterakencana p bukit tinggi..jumpa pak penakan dia vincent tan mintak tanah barang seekar dua..mahai woo tanah kat situ

Anonymous said...

Woi puterikencana!!!

Hakkkhhhhhhhhh ptuihhhhhhhh!!!!!!

Nah jilat kahak hijau aku!!!

pengliporlari said...

stesen maya bila perasmian penutup?perpisahan yang sukar ditelan..bumi bukit gantang meninggalkan sejuta memori buat team hangpa..walaupun beroprasi di daerah paling lembab(terima hujan)di semenanjung,teruskan perjuangan perak@blogers..aku tetap polo hang!

BRAVO...
LAWAKUTTU...