"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, July 01, 2011

Dedicated To All Malaysian: Kepada Seluruh Warganegara Malaysia

Reactions: 
Sebelum korang baca artikel penuh gua, gua harap lu orang dapat singgah dekat sini, sini, sini, sini, sini, sini, & sini sebagai bahan rujukan terpenting untuk abad ini.Mekasih...


1 comment:

Anonymous said...

1.kih!kih!kih!guan eng ketaq lutut tadi!!belajaqla akibat dari peristiwa 13 mei dari kit siang!!!
2.ini negara tanah melayu la!!pada cai-cai dap!! puak melayu!!puak yang pas macam mat sabu!!berapa % je puak melayu yang sokong hangpa!!
3.malah kat kelantan sendiri!!antara negeri yang punyai ahli umno tertinggi selepas johor!!
4.yang pasti!!puak atas pagaq dok tenguk!!puak pas ni semakin lama semakin tak dak akai dobodohkan oleh puak kapiaq dap!!
5.hangpa tenguklah nanti!!puak atas pagaq akan tunjuk kuasa depa dalam pilihanraya!!
6.pengundi nuetral!!bukan takdak akai macampuak-puak pas nii!!