"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, January 16, 2009

P-036: Peluang UMNO/BN Cerah??? - malaysiakini

Reactions: 
Sehari menjelang hari pengundian pilihan raya kecil Parlimen Kuala Terengganu, esok, sentimen pengundi terhadap Barisan Nasional (BN) dilihat semakin positif, sekali gus memberi peluang cerah untuk calon BN mempertahankan kerusi itu.

Malah, Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi, berkata gerak kerja kempen BN sekarang juga berjalan lancar dan berkesan berbanding ketika lawatan kali pertama beliau ke sini, minggu lalu, manakala pelbagai isu yang dibangkitkan pembangkang boleh diatasi asalkan rakyat yakin dengan kepemimpinan kerajaan BN.

TP - kalau tengok media perdana memang laporan mengatakan peluang BN menang amat-amat-amat-amat-amat cerah... tapi yang aku heran, sepanjang rakaman liputan, asyik dok tunjuk rakaman pemimpin dok ceramah je...

Ada sesape yang pernah nampak rakaman "tetamu majlis"???

2 comments:

chong said...

siapa akan percaya pakcik flip-flop & si tidur tu?

Anonymous said...

ari tu ade gak percaya..

tp skang dah tak caya dah.. sebab asik kena tipu jee...