"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Thursday, February 19, 2009

MB Nizar: Lawatan Mengejut Ke Pasar Malam Kg.Batu 20 - malaysiakini

Reactions: 
Semalam sekerat hari aku ngan Mat Saman Kati mengekor MB Ir Nizar dalam siri jelajah Negeri Perak Darul Ridzuan. kalau pembukaan siri jelajah Negeri Perak dimulakan dikawasan DUN MB Nizar, lokasi kedua Siri Jelajah Negeri Perak pula Pakatan Rakyat memilih kubu kuat Dato' Zahid Hamidi iaitu Bagan Datoh.

Program pertama untuk semalam dimulan dengan Majlis Hi-Tea bertempat di Kampung Parit 1. program pertama ni aku tak sempat nak cover... ngam-ngam aku ngan Mat Saman Kati sampai, depa dah nak blah... aku sempat shot 2 keping gambar yang tak berapa menarik je. apa aktiviti dekat situ pun aku tak tau...

Kalau hangpa nak tau, hangpa pi dekat blog Ummi Anni pasai dia ada dekat sana dan dia ada buat post beserta dengan gambar dekat lokasi tu.

Program kedua ialah lawatan mengejut ke pasar malam Kampung Batu 20. aku tengok orang ramai cukup syok bila dapat tau MB Nizar ada dekat Pasar Malam. semangat depa ni. gambar ada dekat bawah ni...





Nak tengok lagi lain-lain gambar, hangpa klik dekat [sini].

1 comment:

Sameon said...

Apa motif TP tunjuk gambar-gambar ni? Nak tunjuk kononnya ex-MB Perak ni masih relevan lagi ke? Sudah-sudahlah... Kesian dekat ex-MB ni. Malu la beliau kau expose sangat gambar beliau kat umum. Sebelum ni beliau dah memang malu sebab tak malu mengaku masih lagi MB Perak walaupun sebenarnya sekarang ni beliau adalah MB haram Perak...