"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, February 16, 2009

Program MB Bersama Rakyat Di Pasir Panjang - malaysiakini

Reactions: 
Aku, Matsamankati, Sya Reformis & Zulmamak on the way ke Pasir Panjang, Lumut untuk Program MB Ir Nizar bersama rakyat malam ni.

Harap pihak polis & FRU tak kacau program malam ni.

Sampai karang kami akan buat laporan dari masa ke semasa. Kru kami malam ni dah standby untuk buat rakaman video, ambik gambar & kita akan cuba buat sikit rakaman temubual dengan pengunjung program.

Untuk sessi video & gambar, harap hangpa bersabaq. Paling awal, pagi esok baru boleh masuk dalam blog pasai berukband kurang baguih.

Ok geng... Karang sambung...MSK bawak kereta laju semacam ja... Aku nk tidoq sat... Callow...!!!

8 comments:

boston said...

manaleh sabo geng. dpt je terus upload...aku dahaga bebeno dgn berita dari korang. apapa pun tahniah sebab korang bermaruah tinggi jika dibandingkan dgn wartawan utusan dan tv3 yg langsung maruahnya diletakkan dicelah punggung najib najis..yakkk...

Anonymous said...

harap semua berjalan lancar ... semuga Allah Pelihara anda semua InsyaAllah walaupun said albab botak hantar org2nya...........

Anonymous said...

Moga selamat dalam perjalanan...niat biar baik..insya-Allah jihad namanyer..ameen...-neo

zali said...

woi...balik la main dengan bini...

awak sibuk buat kerja amal...bini di
tenggek dek orang...haa jangan
menyesal...

Anonymous said...

zali... zali,

Macamana kalau maruah bini ko juga dipermainkan orang... lepas depan belakang...dah puas dimasukkan bom C4... amacam????

PEMUDA PAS KEMAHANG 1 said...

semoga setiap titik peluh u all di ganjari dengan satu kebaikan dan dijauhi dengan satu keburukan.

tahiah dari kami...Pemuda PAS Kemahang 1, Tanah Merah, Kelantan.

Kami akan mula berkampung di Bukit Gantang sekitar 28 haribulan. 24 - 27hb nak gi buat liputan perhimpunan agong Umno. Mana tau kali ni dapat tengok kerusi dan meja terbang dalam dewan merdeka plak.. hehehe

Anonymous said...

Salam Tuan,

teman nak bagi satu cadangan ....

Rasanya tuan sendiri pun dah tahu, ramai yg tak dapat maklumat yg tepat,coz tahu nak mentenet, jadi apa kata Tuan Tulis artikel yg baik punya ... bina group tanpa nama dan kami akan sebarkan ke seluruh malaya ...

Anonymous said...

AHAHAHA...AKU BELAJAR SATU PERKATAAN BARU HARI NI...BERUKBAND...EHEHEHEHEHEHE...SAKIT PERUK AKU GELAK....DR BROADBAND JD BERUKBAND...LU ORG MMG LAWAK GILER LAAA..